Техника за Емоционална Свобода (ТЕС) - 2

• 124 233
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Изобщо не е пристрастяване. Просто ми е хубаво,чувствам се на пълни обороти и свежа.Имам нужди,които кафето много добре задоволява.
Тъпото е,че ММ все едно ми "засича" и не знам ..грозно е.Тъпи забележки... пак ли?пак ли кафе?пийни вода!!
Идиот!

# 661
  • ул. "Мечтание"
Ти си решаваш какво да правиш разбира се.
От моя гледна точка и двете се нуждаят от тесане.
Подхода е като всичко останало за тесане - хващаш актуалната фраза/емоция и потупваш.

# 662
  • София
Мъжът ми напоследък често  ми прави забележки за количествата кафе,които пия дневно.Преди малко си направих 7мата чаша/той ми е броил.говедото с говедо!!!/ за днес и пак получих забележка.

Ще ми се да го изтесам,но не е нито отрицателна емоция,нито пристрастяване.Как точно да го изтесам това чудо?
А какво е?
Кога пиеш кафе, при какви обстоятелства?
1. вариант- изтесваш си яда, че ти брои чашите и това те води към друго в дълбочина...
2. ТЕСаш с "не знам защо пия (толкова) кафе"- за две декларации
3. ТЕСаш отговораите на "А какво е?" и "Кога пиеш кафе, при какви обстоятелства?"
4. Прилагаш техника на избора с "предпочитам вода/чай"
5. Прилагаш техника на конфликта по отношение на кафето и всичко свързано с него
 Grinning
 Честита Нова Година! Да сте все усмихнати, с пълни сърца, ръце и очи!

# 663
ТЕСах,че ме дразни това следене по колко пия.Техника на избор и конфликт нямам представа какво е,утре ще погледна в книгата на И.Петърнишки.Дразненето падна на нула.Как да правя ТЕС за нещо,без което не мога??!Малко ме е шубе да почна с това.Въпреки,че,ми е аааадски хубаво да пия кафе,аз напълно....wtf?То няма смисъл!

# 664
  • София
ТЕСах,че ме дразни това следене по колко пия.Техника на избор и конфликт нямам представа какво е,утре ще погледна в книгата на И.Петърнишки.Дразненето падна на нула.Как да правя ТЕС за нещо,без което не мога??!Малко ме е шубе да почна с това.Въпреки,че,ми е аааадски хубаво да пия кафе,аз напълно....wtf?То няма смисъл!
Има, има! Grinning
А шубето е голям страх и е емоция за ТЕСане! Laughing
нещо,без което не мога е нужда породена от липсата на нещо! Какво е то? Как ще се чувстваш без дозата си кафе? Какво ще се случи, то как ще те накара да се чувстваш?...??? и т.н.

# 665
здравейте и от мен Simple Smile аз също се запалих от предаването на Гала и така ви намерих Simple Smile много съм объркана от начините на тесане и от декларациите и затова ви моля за помощ  Praynig незнам към каква литература да се насоча или към дисковете на г-жа Местанска, но тъй като съм от провинцията ми е трудно да си набавя каквото и да е било  ooooh! От кое многа да науча най- много ? Майка ми има различни проблеми като се почне от алергия, гуша, високо кръвно налягане и т.н та въпроса ми е трябва ли да се обърнем към специалист за да ни изготви индивидуална програма ? Много ми е интересно да ви чета, но от малката нямам време Simple Smile с радост и възхищение прочетох как сте отделили детето в кошарката, ако мога да я науча на гарне с тесане ще бъде страхотно  Hug Благодаря ви   bouquet

# 666
Здравей Тели,моя син не спеше в кошарата си,но се оправи  Peace

# 667
Да Beladona много се зарадвах като прочетох поста ти Simple Smile имам надежда, че няма да е вечно. Дъщеря ми е много умно и много приказващо момиченце, но с гърнето и спането не можем да се справим хах много ще се радвам да ми пишеш когато искаш да тесаш нещо за детето, на теб ли го правиш или на него. Хванала ни е една хрема ама незнам как да подходя  ooooh! Благодаря   bouquet

# 668
Тесах се себе си.Не ми е комфортно да спим заедно,не се наспивам,неудобно ми е,страх ме е да не го смачкаме,искам да спи в кошарата,там не е страшно.Получи се!

# 669
колко пъти теса всеки ден ли ? и кога разбра, че е готово за отделяне или ти го опитваше ? Извинявай за глупавите въпроси , но хич не ми е ясно  Blush

# 670
Тесах го няколко пъти.Оставих го в кошарата,той не заплака.Обърнах го на една страна и заспа.

# 671
  bouquet Беладона Simple Smile

# 672
  • София
здравейте и от мен Simple Smile аз също се запалих от предаването на Гала и така ви намерих Simple Smile много съм объркана от начините на тесане и от декларациите и затова ви моля за помощ  Praynig незнам към каква литература да се насоча или към дисковете на г-жа Местанска, но тъй като съм от провинцията ми е трудно да си набавя каквото и да е било  ooooh! От кое многа да науча най- много ? Майка ми има различни проблеми като се почне от алергия, гуша, високо кръвно налягане и т.н та въпроса ми е трябва ли да се обърнем към специалист за да ни изготви индивидуална програма ? Много ми е интересно да ви чета, но от малката нямам време Simple Smile с радост и възхищение прочетох как сте отделили детето в кошарката, ако мога да я науча на гарне с тесане ще бъде страхотно  Hug Благодаря ви   bouquet
Добре дошла teli!
За улеснение на всички нови, търсещи къде да четат за ТЕС, слагам основната информация в мястото ми за подпис. Дано ви е полезно!
Иначе- всеки сам много лесно може да усвои и приложи ТЕС. Най- добрият учител е практиката. Пробваш няколко пъти и ще усетиш сама как се случват нещата. Виждаш, че тук и по други форуми в които се обсъжда ТЕС, си споделяме опит, съветваме се, търсим и с общи усилия в началото, а после и самостоятелно нещата се получават, за всеобща радост. Има и множество клипчета в тубата, снимки...много материали! Всички проблеми които си описала са оправими с ТЕС. Дерзай!

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 20:01 от DARYYG

# 673
DARYYG много хубава информация.
Можеш да я сложиш ето така в подписа си, дай цитат на моето мнение, за да копираш от там:

ТЕС пълен наръчник
Сайт за ТЕС
Книга ТЕС
Сайт с ТЕС

Simple Smile

# 674
здравейте и от мен Simple Smile аз също се запалих от предаването на Гала и така ви намерих Simple Smile много съм объркана от начините на тесане и от декларациите и затова ви моля за помощ  Praynig незнам към каква литература да се насоча или към дисковете на г-жа Местанска, но тъй като съм от провинцията ми е трудно да си набавя каквото и да е било  ooooh! От кое многа да науча най- много ? Майка ми има различни проблеми като се почне от алергия, гуша, високо кръвно налягане и т.н та въпроса ми е трябва ли да се обърнем към специалист за да ни изготви индивидуална програма ? Много ми е интересно да ви чета, но от малката нямам време Simple Smile с радост и възхищение прочетох как сте отделили детето в кошарката, ако мога да я науча на гарне с тесане ще бъде страхотно  Hug Благодаря ви   bouquet

Добре дошла teli!
За улеснение на всички нови, търсещи къде да четат за ТЕС, слагам основната информация в мястото ми за подпис. Дано ви е полезно!
Иначе- всеки сам много лесно може да усвои и приложи ТЕС. Най- добрият учител е практиката. Пробваш няколко пъти и ще усетиш сама как се случват нещата. Виждаш, че тук и по други форуми в които се обсъжда ТЕС, си споделяме опит, съветваме се, търсим и с общи усилия в началото, а после и самостоятелно нещата се получават, за всеобща радост. Има и множество клипчета в тубата, снимки...много материали! Всички проблеми които си описала са оправими с ТЕС. Дерзай!

Благодаря ти многооо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт