Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 198
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)
svedd бърз отговор, че пиша от тел, по натам още Hug
От страха и негативните мисли, не трябва да се отърваваш, а да ги приемеш. Ти си човек и тези чувства и мисли са естествени. За това се приемаш, каквато си и се обичаш такава с недостатъци си. Т.е. осъзнаваш негативното в теб и не бягаш от него, не се виниш за това. Защото е част от теб, а е важно да се обичаш, каквото си. Бъди като наблюдател от страни и прецени, дали тези мисли и страхове си струват да се тормозиш за тях. И просто перифразирай всеки негативизъм в нещо позитивно.
Аз също имам негативни мисли и ако незнам, как да ги преобърна в позитивни благодря за това, моля за прошка и за урок, на какво бих могла да се науча ... и си казвам, че всичко Е наред, че така трябва да бъде и, че накрая резултатът пак ще е положителен. И така и става. Просто винаги вярвам в щастливия край!
Не разбрах само какво си пожелаваш и се случва на другите?

Diva много пълно си ми отговорила, благодаря ти! Явно всичко в основата си е много простичко Simple Smile

Мир и любов!

# 541
Леле... тук е заприличало на церемония по връчване на Оскари  Joy
Ми хайде и аз да се разпиша  Flutter

Благодарна съм, че всичко, което ми е необходимо се материализира бързо и в точния момент!
Благодарна съм, че съм жива и здрава и че са живи и здрави хората, които обичам!
Благодарна съм, че благодарение на промяната, осъществена у мен чрез участието ми в тази тема, вече не подлагам на съмнение уместността на всичко, което се случва - колкото и алогично да ми се струва...

Благодаря и на вас, мили феи!!! Страхотна банда сме  Hug

И в този ред на мисли, да питам Клонка или Дессс - като видни "клюкарки" - как става номинацията за "Банда на годината" и нас защо никой не ни е номинирал, а?  Thinking

# 542
  • София
То, в този живот човек има нужда само от здраве, любов и семейство.
Имаш ли тях - имаш всичко.
Нямаш ли ги - нищо нямаш.
Затова всеки от нас има за какво да благодари.

Аз само не схванах - това американският Ден на благодарността ли е?
Или има нещо общо с християнския празник днес?

# 543
Благодаря че имам най прекрасния син който винаги съм желала
Благодаря че е жив и здрав
Благодаря че имам дом
Благодаря че имам работа
Благодаря че ме научи да готвя вкусни манджи
Благодаря че имаме всеки ден вкусна манджичка вкъщи
Благодаря Благодаря Благодаря
+ 1

Банда, /миш  Wink/-  Благодаря, че ви има!  bouquet

# 544
Еди, поздравления, че цитираш Матрицата Simple Smile В тоя ред на мисли - беше ли Нео избрания, или не беше?

Днес е денят на благодарността. Първото, за което съм благодарна, е че съм жива Simple Smile
Поздрави на всички Ви!  bouquet

Отговор               А: да             B: не
                               C: може би    D: според зависи Wink

Клонкеее, какво общо имат годините??? Тази тема ми е малко болна! Всеки казва, че няма за какво, ново ... аз съм си инат. Ще ти дам един съвет, сложи ми някаква възраст и ставам на момента ставам на толкова  Wink

Въййй абе Вие много бързо пишете. Аз докато отговаря и ... трябва да редактирам  Crazy
То, в този живот човек има нужда само от здраве, любов и семейство.
Имаш ли тях - имаш всичко.
Нямаш ли ги - нищо нямаш.
Затова всеки от нас има за какво да благодари.

Аз само не схванах - това американският Ден на благодарността ли е?
Или има нещо общо с християнския празник днес?

На 100% съм съгласен, но според мен си пропуснала нещо жизнено важно! А именно самоозъснаването. Ако го нямаш вЕрвай ми няма да оцениш това което имаш. Точно поради тази причина много хора не са щастливи. Не оценяват това което имат. А когато го загубят ... пак може да не оценят какво са имали. Е те тЕя люде трябва още няколко пъти да се преродят за да схванат идеята.
Лично мнение   Hug

[/color]

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 20:15 от Еди

# 545
  • София
Еди, щото заговори за майка си, затова попитах. Да не се окажеш някой тийн, да зная как да говоря, да не се налага да слагам червени точки. Laughing

# 546
Това за 8-те часа е ясно , но този линк на didoni, говори друго, точно за този месец

Утре 25.11.2011г в 8:09 е новолуние
http://syvetnik.blogspot.com/2011/11/25112011-809.html

и ако се сеят пари, пак ли трябва да стане в рамките на тези 10мин., и има ли значение къде ще се посеят, в смисъл дали могат да са в движение през това време, без самите те да се бутат), дано да сте ме разбрали....  Rolling Eyes

Lyublyana, Благодаря!
Примерно нещо което съм искала да имам или да бъда (в работата), някой друг ще го получи или стане преди мен(а аз може би или много по късно), за някой неща така съм забелязала, искам ги, а ги постига друг около мен.

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 20:15 от svedd

# 547
  • София
Примерно нещо което съм искала да имам или да бъда (в работата), някой друг ще го получи или стане преди мен(а аз може би или много по късно), за някой неща така съм забелязала, искам ги, а ги постига друг около мен.
Да, писала съм за това. И при мен е така Joy Joy

# 548
Еди, щото заговори за майка си, затова попитах. Да не се окажеш някой тийн, да зная как да говоря, да не се налага да слагам червени точки. Laughing

Еее ти пък сега и червени точки  Joy Няма нужда, това че се чувствам на 17 не ме прави на толкова. Почти съм на гости при мамчето и сещаш се как се почуства като почнах да се подхилвам без видима причина  Joy

Много ми е гот да си пишем, но отивам да се уча как се прави солен кекс. Хубава вечер и мощна креативна мисъл Ви желая за да си напишете най-правилните желания   bouquet

# 549
Благодаря  baby_neutral

# 550
може ли с две бързи думи "Как се сеят пари", че нямам време да чета сега. А явно е важно за утрешните 10мин Wink))

# 551
  • Universe

Благо-Даря  ти за здравето, изобилието и късмета -
Благо-Даря ти, Сила!
Благо-Даря ти за успеха!

Парични ритуали по НОВОЛУНИЕ И ПЪЛНОЛУНИЕ (паричен душ; чек на изобилието;посяване на пари и др. )

#Crazy Къде прочетохте за тези 10 минути  newsm78

Цитат
I.  Laughing  НАПИШЕТЕ вашия списък с желания до 8 ЧАСА СЛЕД ЗАПОЧВАНЕ на НОВОЛУНИЕТО- ТОВА Е НАЙ-СИЛНИЯТ ПЕРИОД /но може и до 48 часа след началото на Новолунието/
продължава

Цитат
Този месец веднага след настъпването на Новолунието в 8.09, започва слънчево затъмнение от 8.20.

И какво е влиянието на затъмнението Thinking  Rolling Eyes

Благоприятно е  Heart Eyes

Цитат
25 ноември – слънчево затъмнение. Действайте обмислено, позволете си да помечтаете за големи и смели неща. Заемете се с творчество.

По-скоро трябва да се съобразите с   препоръките за ретроградния Меркурий

Пожелавам ви да сътворите най-прекрасния сценарий на живота в сърцата си!

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 00:23 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 552
  • Бургас
Момичета изобщо не мога да се концентирам  Thinking

# 553
  • Universe

Започнете и завършете деня с

# 554
Lenny_Pld,  щах да събудя хората от смях....  Joy Joy
Някой ден, ако събера смелост, ще пробвам. Днес ще започна да се усмихвам докато се возя в автобуса.

ДОбро утро! Моя ден вече започна със смях... Simple Smile
Прочетох ритуалите, мисля да пробвам някои от тях.
Някиде из форума бях чела, че на новолуние е хубаво да си купим портмоне. Ако някой има нужда, сега е моментът.

Не знам дали ще изпълните тези риатуали или някой друг, който вие си имате.
Аз бих искала да ви предложа нещо, което не съм прочела конкретно в този вид, но е бърз начин да призовете щастието. Лесно е, ще ви отнеме секунди (може и повече), но ще бъде прекрасно да го направите.

Просто отворете ръце широко, усмихнете се ....  Hug Hug
Отправете послание към Вселената със свои думи, както ви идва от сърцето... Призовете изобилието в живота си. 
Кажете на Вселената, че сте отворени да получите всичките и блага.  Отхвърлете страховете си, кажете си, че сте под Божествената закрила на Вселената.
Покажете, че сте готови да бъдете щастливи. Почувствайте се отворени и защитени. Усмихвайте се. Почувствайте изобилието. Обърнете внимание на светлината, почувствайте се обляни от светлина.

Аз го правя всяка сутрин, но днес според мен ще има особено положителен ефект. Бих ви казала, че е добре да го направите на открито, но е учудващо, колко е трудно за някои хора да застанат толкова откити на "незащитено" място. Където и да го направите, Вселената обича да и даваме символи. Всяко нещо има значение!

Пожелавам ви един изпълнен с изобилие от добри възможности и прекрасни емоции ден!

Любов и светлина!

Общи условия

Активация на акаунт