Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 202
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да се включа и аз към Благодарните.
Благодаря на вас, че ви има. Благодаря на Бог, че насочи мисълта ми в много труден момент за мен да потърся нещо за утеха в интернет и да ви намеря.
Благодаря за семейството, което имам. Съпруг, две дъщери и две чудесни внучета.
Благодаря, че съм жива. Благодаря, че имам работа, покрив над главата си и хляб на масата.
Благодаря на Владиците на светлината, че ни закрилят и бдят на всички нас.Благодаря за всичко благодаря.

# 526
Скъпи дами,

От доста време ви чета, но не съм се включвала.
Сега искам просто да ви кажа, че безкрайно ви благодаря за всичко, което правите! Тук човек може да намери толкова много неща, които да му помогнат!
Прекрасни сте!
Пожелавам на вас и вашите семейства ЩАСТИЕ Simple Smile

bouquet

# 527
Феичките, които само били четяли, защото не знам си какво си, да се засрамят насред цветната градина.... Може ли такива работи, бе момичета, я вижте колко е весело като се включват много хора. Че и някое мъжко фея току ни се появи и стане още по-забавно! Това й е най-хубавото на тази тема - шареното и сплотеното!!!!

Прегръщам ви всичките до една силно силно и веднага да започвате да пишете  Hug Hug Hug Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet

# 528
Ами щом нямате нищо против да се присъединя и аз към Вас!

Благодаря че Ви има, че има тази чудесна тема   bouquet
Благодаря че съм здрава и членовете на моето семейство са здрави!
Благодаря за двете децата които имам и които са чудесни, умни и с характер  Wink!
Благодаря че имам добър съпруг, който ме обича и подкрепя!
Благодаря че имам работа, която харесвам и ми доставя удоволствие!

Утре 25.11.2011г в 8:09 е новолуние
http://syvetnik.blogspot.com/2011/11/25112011-809.html

# 529
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Благодаря че имам най прекрасния син който винаги съм желала
Благодаря че е жив и здрав
Благодаря че имам дом
Благодаря че имам работа
Благодаря че ме научи да готвя вкусни манджи
Благодаря че имаме всеки ден вкусна манджичка вкъщи
Благодаря Благодаря Благодаря

# 530
  • Tам през Атлантическия океан
Благодаря на темата че я открих преди 3 години май бе  Grinning още в началото  Hug

Благодаря на мацките/приятелките които намерих тук  Grinning

# 531
  • I want it all and I want it now.

Благодаря Ви.

Оптимизъм
Ела Уилър Уилкокс
Говори за щастие. Светът е достатъчно тъжен и без твоите неволи.
Пътищата не са само неравни и стръмни. Вгледай се и виж къде твоят път е бил чист и гладък и говори за това! Дай отмора на изтерзания слух на Земята, наранен от човешката скръб, недоволство и болка.

Говори за вяра. На света му е къде по-леко без твоето изречено невежество и съмнение.

Ако вярваш в Бога, или в човека, или в себе си, кажи го. Ако не вярваш, скрий в мълчание своите мисли, докато дойде вярата.

Говори за здраве. Непрекъснатото приказване за неизлечими болести е ненужно. Не можеш да зарадваш никого, когато му говориш за болката.

Кажи, че си добре и че всичко ти е наред. Бог ще чуе твоите думи и ще ги превърне в истина.

# 532
Рози и Рози, благодаря за топлото посрещане !

Ето една малка част от книгата "Благодарността начин на живот" Луйз Хей и приятели

Кръгът на благодарността
ТЕРА КАТРИН КОЛИНС

Научих се да изразявам благодарност, като гледах от другите хора. Отначало не ме биваше много. Често забравях или просто не бях в настроение. Освен това смятах, че те няма да забележат липсата на признателност. Беше като да поднесеш дар, който околните така или иначе не очакват. Но в случаите, когато настроението ми беше подходящо и поднасях на някого искрената си благодарност, винаги се случваше нещо магическо. През тялото ми преминаваше радостна вълна и магнетично ме свързваше с другия човек. Започнах да си напомням по-често да изразявам благодарност.
Обичам да изпробвам различни начини за изразяване на благодарност, за да видя какво е усещането. Да изненадваш хората с „Благодаря" е много забавно - лицата им винаги светват и ние се смеем и се държим за ръце известно време. Благодарността обагря в розово целия ми живот. Колкото по-благодарна съм за всичко в живота си, толкова повече причини за благодарност откривам. Има ги големите неща като моето „племе", т.е. приятелите и семейството ми. Има ги личните неща като доброто ми здраве и прекрасната кариера. И благодарността достига чак до дребните неща - свежите цветя, купата с портокали, огъня в камината. Благодарността кара всяко нещо да засияе!
Означава ли това, че понеже съм благодарна за храната на трапезата си днес, скоро ще изразявам признателност за всеки в общността, региона и света, който има изобилна храна? Възможно ли е моята благодарност за мира в моя квартал днес да означава, че скоро ще имам възможността да благодаря за мира на Земята?
Решила съм, че отговорът е „ДА"- кръгът на благодарността се увеличава всеки ден. Една благодарна мисъл и попадате в него. А щом това стане, наблюдавайте как кръгът расте.

Hug

Добре дошли в кръгът на благодарността !!!

# 533
Прекрасни Благодаря, че Ви има newsm51 Вие променихте живота ми -Обичам Ви!
Благодаря,че съм жива и здрава и че живея точно този живот!
Благодаря, че имам най-прекрасната дъщеря!
Благодаря, че имам добър съпруг!
Благодаря, че имам родители и близки!
Благодаря на Джон Кехоу, неговата книга ми помогна много  bouquet
Благодаря На Господ, че винаги е с мен!
Благодаря на цялата Вселена!
Благодаря!!!
Благодаря, че всичко в моя живот е идеално, сега и завинаги!
Пожелавам Ви всички ваши желания да се сбъднат, да сте здрави, красиви, щастливи, успели във всичко и заредени с позитивизъм! newsm51

# 534
Няма време за повече-затова просто БЛАГОДАРЯ!!! За всичко,което имам и съм,благодаря и на всички вас!  bouquet

# 535
Здравейте! Пиша за първи път, но много изчетох.
Открих тази тема и вас Simple Smile, преди 2 месеца, за което съм много Благодарна...
Както и за всичко което съм искала да имам и, имам...Благодаря!
Повечето неща, които изчетох в "Подсъзнанието може всичко",(още се съм го свършила) някак си неволно съм го правила точно същото(много съм доволна от себе си в някои насоки), но това с негативните мисли, които от време на време сами нахлуват в главата ми, не знам как да се отърва от тях, страх ме е да не предизвикам нещо негативно в живота си от това....както и това, че понякога когато съм искала нещо силно, то все се случвало на други хора, не мога да си обясня защо се е получавало така, явно някъде съм бъркала нещо, но къде.....
И само да попитам, как така имаме само 10мин. за желания утре.....

Всички тук сте много мили и ще продължавам да ви чета, надявам се и да пиша, със сигурност въпроси ще имам  Simple Smile, много ме интересува това с блокажите....
Страхотни сте!  Heart Eyes

# 536
Чета ви постовете и се подхилвам, а майка ми седи срещу мен и ме пита за какво ѝ се смея  Laughing после ходи обяснявай, че не е на нея  Mr. Green

Прави ми впечатление, че някои феи благодарят на другите хора във форума за това, че са им променили живота към по-добро. Мили дами, трябва да разберете, че никой друг освен вас самите няма способността да промени живота ви. Често давам за пример Морфей и Нео от първата част на Матрицата. Там Морфей му казва, че само може да му посочи вратата, но той (Нео) е единствения, който може реши дали да мине през нея! В превод хората, който са чели повече са нещо като Морфей, а тези които са в процес на "отваряне" са като Нео. Интуиция му е майката Wink

Много се радвам, че сте благодарни за помощта, но помнете никой освен вас самите не може да ви промени живота!!!

svedd до колкото ми е известно, желанията се пишат до осем часа след настъпване на новолунието. Пишат се до десет желания (освен ако не си в силния си период, който се изчислява с един от линковете на първата страница).

Някой беше попитал какви желания да си напишем?!?! Слънце ти майтапиш ли се с този въпрос?!? Ако си сериозна и не знаеш какво искаш мога да ти пратя на лични от аз какво имам нужда и ще ти формулирам желанията така, че да ми помогнеш на мен Wink  НО това само при положение, че ти самата не знаеш какво искаш!

Е, нормално е да завърша с едно голямо
БЛАГОДАРЯ  Hug Hug   Hug bouquet

п.с. радвам се, че любимата ми ню ейдж закуска ни навестява отново   Party

# 537
  • София
Еди, на колко си години, бе, пиле?

# 538
БЛАГОДАРЯ за всичко което имам,че открих и темата,че всички сте чудесно.Най вече благодаря на Господ,че синчето ми е живо,че цялото ми семейство е добре. Hug

# 539
Еди, поздравления, че цитираш Матрицата Simple Smile В тоя ред на мисли - беше ли Нео избрания, или не беше?

Днес е денят на благодарността. Първото, за което съм благодарна, е че съм жива Simple Smile
Поздрави на всички Ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт