Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 159
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Страхотна статия!

# 661
Невероятна история за силата на човешкия дух,разплака ме. Hug Hug Hug

# 662
  • Costa Rica
Здравейте, слънчица Hug Hug Hug

Отбивам се да ви кажа Благодаря! Обичам ви! Много съм щастлива!

# 663
Пепеляши благодаря за прекрасната статия   bouquet
Разплака ме, развълнува ме, вдъхна ми нови сили.
Ето това много ми хареса "Въпросът е да не губиш целите си и вяра в себе си, защото вярата винаги е способна да надбяга с много километри очакванията на другите."
Както и това "За изумление на руския исполин Гарднър посреща всяка негова атака с активна защита, сила и интелект", да останем в кондиция и да отреагираме подобаващо, когато обикновено от нас се очаква да сме слаби.
Пожелавам го на всички!  Grinning

# 664
  • В Балкана
Невероятна история за силата на човешкия дух,разплака ме. Hug Hug Hug
Peace

И аз ви обичам! И Благодаря!
Всички сте чудни!

# 665
  • София
Честит 8 декември на бивши, настоящи и бъдещи студенти! Много успешни и усмихнати моменти!

# 666
Пепеляши, статията е страхотна! Много добре ми се отрази идеята за силата на човешкия дух!
Честитя Ви студентския празник и ви признавам, най - отговорно, че днес получих нещо безценно от Вселената! Отдавна ми го даваше, този подарък, но до днес аз не можех да го приема. И ето, днес ми се случи, насред някаква ужасна буря вън!
Сега остава да се възползвам от него. Струва ми се, че наистина всичко, което се случва е винаги за наше добро. И не трябва да се страхуваме от него!

# 667
  • По света и у нас - за сега в Белгия :)

Мила абсолютно съм съгласна със всичко, което казваш  Hug

Въпросът е - когато не става и ни се струва, че това е грешната пътека - така ли е, всъщност?

Можеби ще се повторя отново и отново, но за мен няма грешна пътека!

Всъщност, Майка Тереза със сигурност е имала съмнения...  коментирани са широко из пресата.

Навярно също така и Далай Лама има съмнения дълбоко в себе си.  Crazy Преди всичко и той е човек. Имената на тези хора използвах, т.к. са светила в духовното израстване. 

Аз правя следната разлика  Heart Eyes : Да, трябва да приемем всички свои страни - и положителни качества, и недостатъци, и грешките си - също - и въпреки това да се обичаме. 

Аз обаче малко се притеснявам от "прегръщането" на проблема, който те тормози в "тормозителния" момент - .....  Ако си флегматик по принцип, като скала, трудно те поклащат тези неща емоционално - може би тогава ще ти е по-лесно да имаш тези възгледи, но ако си с буйна енергия, която се възпламенява?  Laughing Абсурд  Joy  Най-многото може да приемеш това като част от пътя, но да го заобичаш веднага...... Съвсем практичесто потвърждение в живота ми в момента - тази инициатива за подаръците на децата от Дома за сираци (в подписа ми), до такава степен ме е ангажирала, има толкова много работа, че абсолютно съм забравила всякакви мои недотам позитивни мисли, които иначе понякога ме налягат. Убедена съм, че това е кауза, на която си струва да посветя време и всичко друго сякаш в момента няма значение.  Heart Eyes 

Знам, забелязах, че на доста от хората тук прегръщането на проблема не им се струва при сърце.  Hug
За това, преставам да пиша теории,  докато не стана готова с моята история като практически пример и също така с техниките.  Така, можеби, ще стане по-ясно какво имам превид и всъщност се надявам, че на повечето от вас вече няма да им се струва толкова невъзможно, защото наистина отваря пътища и врати.

Аз по природа съм доста сприхав човек. Като купа със сено съм. Стигала съм до скубане на коси с почти непознати хора на улицата, а да не говоря за близките ми, които го отнасяха под път и над път. Така, че грам не принадлежа към флегматичните. Но откакто научих, че продуцирането на този гняв с нищо не ми помага, че всъщност е част от мен, която аз също така мога да обичам и да контролирам и това как да постигам спокойствие, почти на секундата, се промених коренно и живея наистина щастливо. Естествено и аз не стигнах до обичта към тези мои тъмни части веднага, но когато един път изминеш пътеката, после е като детска игра.
Уважавам твоят начин и съм сигурна, че ти повлява по същият начин както и моят на мен.  Hug

Абсолютно съм 100% съгласна с теб за мисия ти към Децата на Отец Иван. Това е нещото което ни окрилява, изпълва ни с любов и ни кара да забравим за прошепващото от време на време его в нас. Работила съм като доброволец и това са едни от най-ценните моменти в живота ми. 

Прекланям се пред каузата ти и ти благодаря от все сърце, че правиш това! newsm51

Излагам всички тези мисли тук не за да те убеждавам в моите виждания - сигурна съм, че това, което ти избираш, работи най-добре за теб. Както и това, което аз избирам, работи най-добре за мен. Ако в един момент не работи, не се притеснявам да пробвам друго. 

Затова и пиша тези неща, за да има в темата повечко гледни точки - не се знае кой в чия гледна точка ще намери подкрепа за своите мисли и чувства. Нали така си помагаме.  Hug Благодаря ти за тази дискусия.  Hug

През цялото време докато четях поста ти ми се въртяха абсолютно същите мисли, които ти си написала накрая. И аз не целя да те убедя в моите виждания или пък някого другиго. Уважавам виждането на всекиго и смятам, че то е най-правилното за него. Най-малкото защото, то е резултат на вътрешния мироглед на човека, аз няма как да съм там и да го познавам до толкова, че да си позволя да давам оценки. Ако човека държи да се развива той обича да слуша и, ако нещо му допадне сам взима решението да измени мирогледа си. За това, аз, също както и ти, обсъждам и пиша тук. За да, представя още една гледна точка и да помогна със знанията си, пък дори и само на един човек да е. За мен ще е огромно щастие.

Пепеляши невероятно истинска история! Благодаря ти!  bouquet

Даниела много ме зарадва с позитивизма си! Поздравления за успеха! Страхотно се справяш! Hug

# 668
  • София
Добро подсъзнателно утро! Усмихнат ден и не бъдете самотни, защото

От самотата се оглупява, предупреждават учени. Причината е, че единаците водят затворен живот, ограничават социалните си дейности и мозъчните им клетки започват да остаряват по-бързо, обясни на научна конференция пред столични джипита проф. Лъчезар Трайков, специалист по неврология и шеф на университетската болница "Александровска". Проучвания сочат, че разведените мъже са по-застрашени да развият деменция от женените. Неслучайно хората казват: "Трябва да има с кого да се скараш вкъщи", коментира проф. Трайков.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 669
  • София-в сърцата на моите деца
Добро подсъзнателно утро! Усмихнат ден и не бъдете самотни, защото

От самотата се оглупява, предупреждават учени. Причината е, че единаците водят затворен живот, ограничават социалните си дейности и мозъчните им клетки започват да остаряват по-бързо, обясни на научна конференция пред столични джипита проф. Лъчезар Трайков, специалист по неврология и шеф на университетската болница "Александровска". Проучвания сочат, че разведените мъже са по-застрашени да развият деменция от женените. Неслучайно хората казват: "Трябва да има с кого да се скараш вкъщи", коментира проф. Трайков.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Добро утро! Не съм  съгласна  с горенаписаните поредни бля-бля-та! Някои хора са си просто себедостатъчни и  не са самотни , а просто живеят сами! За мене това е поредната  написана глупост, че пък и Конференция сътворили на тази тема ooooh!

# 670
Добро утро,  Hug Hug

# 671
Здравейте!

Работя в магазин и при мен влизат какви ли не хора. Често се случва да идват и да просят. Към тези хора се бях настроила изключително негативно, тъй като повечето са измамници.

Неотдавна, в магазина влезе един човек и първата ми асоциация, беше че е клошар. Беше облечен с брезентово наметало и някаква скъсана раница, която беше обшита с някакви дебели и груби конци, скъсани обувки....стана ми неприятно.

Но той най-любезно ме попита дали  продаваме призма за пречупване на светлината  Grinning Хем ми стана едно топло и мило, хем се почувствах глупаво. Изпратих го в езотерични магазин, няколко метра по надолу.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

# 672

bouquet Благодаря ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Попадна в най-най-най-най-----....-най-точния момент с тези думи!

# 673

bouquet Благодаря ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Попадна в най-най-най-най-----....-най-точния момент с тези думи!

И аз благодаря, че ви има  Hug Hug Hug

# 674
Здравейте скъпи дами,

Честит празник! Днес се чества Света Анна Simple Smile
Св. Анна се смята за покровителка на брака, семейството, майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4374931

bouquet

Пускам ви и линк към един епизод от "Часът на Милен Цветков", за който ми разказаха. Материала започва към 2 минута и продължаваше до към 20-тата.
Става въпрос за една Чешма в Бояна, за която се смята, че е лековита. Като казват, че най-помага за очни болести. Но разказваха и за други проблеми, които са излекувани.
Ние с брат ми отиваме утре, Понеже съветват да се ходи на пълнолуние преди изгрев.
Стискайте палци да има ефект Simple Smile

http://play.novatv.bg/play/258195/

Може, ако имате интерес тези дни да обобщя информацията от видеото с кратък писмен материал, за да го има черно на бяло Simple Smile.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт