Помощ в търсенето на работа-16

• 55 168
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Някой знае ли агенция за работа в чужбина, но да не са мошенници да вземат пари и да изчезнат ?

# 121
Е аз  преди 2 дена кандидатствах , а имейла е от днес. Както и да е . Думата -регистрирана , ме подразни.
Ами внимавайте- къде си давате личните данни все пак.  bouquet

Ами внимаваме , това е агенция за подбор на персонала все пак.

# 122
Е аз  преди 2 дена кандидатствах , а имейла е от днес. Както и да е . Думата -регистрирана , ме подразни.
Ами внимавайте- къде си давате личните данни все пак.  bouquet

Ами добре де, направо не си пращайте автобиографиите.

# 123
Аз ще напусна вашите стройни редици за малко, предполагам... Rolling Eyes Намерих си работа. Ще пиша статии на културна тематика, които ще се печатат в някакъв сайт. Заплащането е.... Sick - 2лв на статия. Изискванията... smile3555 Не знам как се пишат 300 статии на месец. За всяка над 300 се плаща допълнително, а за всяка, която е под 300, се плаща глоба левче Laughing Хм...не вярвам да се задържа дълго, но искам да пробвам до колко мога да ги докарам, като може да се каже, че съм опитна . Ще хвърлям по едно око на темата, защото най-много до Нова година и пак ще цъфна тук Mr. Green
Да се похваля все пак, че писах по този въпрос в темата. Синът ми най-после успя да се прехвърли от английски в немски.  Grinning Изпитът минал много добре и преподавателката подала информация до декана, че най-вероятно ще успее да вземе изпита за І курс до края на този семестър и да покрие и материала за ІІ . Вече ходи на упражненията на І и ІІ курс. Няма търпение и започна да преглежда обявите за работа с немски, защото работата, на която е сега с английски, скоро ще приключи и иска да работи вече с немски ooooh! Laughing Да видим ако си намери нещо дали ще се справи още сега.... newsm78
Стискам палци на продължаващите да търсят! Simple Smile

# 124
unadaptable , честито . Надявам се да ти се отключи късмета и сега да завалят обаждания и от по- добри места.
  bouquet

# 125
  • По света и у нас! Най - често у нас!
След 3 дъъълги и гаднички интервюта (2 от тях на англ.) в една фирма и няколко дена чакане ми се обадиха да ми кажат, че не съм аз човекът. Много са ме харесали, но съм била много млада и не съм имала достатъчно опит според тях... Жалко, не знаят какво изпускат Simple Smile
newsm10
Точно така! Давай в същия дух с гордо вдигната глава! Не трябва да се отказваме от първото интервю!

И аз така си казвах преди половин година , ама сега не мога да се насиля да го кажа .
teia2   не се отказвай. И наистина не се предавай. Просто си преразгледай CV-to и пиши мотивационни писма за всяка длъжност,за която кандидатстваш. Трудно е, но не се предавай, защото това го виждат и интервюиращите и оказва влияние. Повярвай във възможностите си. Разбирам , че ти е писнало , но имай търпение и воля.

# 126
На teia скоро и оправяхме СВ-то и мисля, че от тогава има повече обаждания, така че ще си намери работа...

# 127
  • По света и у нас! Най - често у нас!
 newsm10
О чудесно, значи скоро ще се похвали! Стискам палци!

# 128
# 129
  • София
Бихте ли препоръчали кол център, по възможност да има и 4 часов раб. ден.
Или друга работа не изискваща опит, с евентуално обучение.

Какво мислите за работата като "таен клиент"?

# 130
Бихте ли препоръчали кол център, по възможност да има и 4 часов раб. ден.
Или друга работа не изискваща опит, с евентуално обучение.

Какво мислите за работата като "таен клиент"?

Само с английски език можеш да провериш Кол Пойнт.

Таен клиент--не носи много пари си мисля аз. Иначе не е лошо.

# 131
  • София
Таен клиент е чудесна работа по принцип, но много зависи от компанията, която ще проверяваш.
Една от мечтите ми като малка беше да съм таен клиент на Хилтън или Шератон  Crazy По процедура си задължен да ползваш максимален брой услуги, за да ги провериш, вкл. СПА процедурки  Laughing

# 132
Ами внимавайте- къде си давате личните данни все пак.  bouquet

Ами добре де, направо не си пращайте автобиографиите.
Ами, ако се налага няма и да пратя Wink Нищо лично... Не знаех, че е агенция teia2!!! Peace

Аз ще напусна вашите стройни редици за малко, предполагам... Rolling Eyes Намерих си работа. Ще пиша статии на културна тематика, които ще се печатат в някакъв сайт. Заплащането е.... Sick - 2лв на статия. Изискванията... smile3555 Не знам как се пишат 300 статии на месец. За всяка над 300 се плаща допълнително, а за всяка, която е под 300, се плаща глоба левче Laughing Хм...не вярвам да се задържа дълго, но искам да пробвам до колко мога да ги докарам, като може да се каже, че съм опитна . Ще хвърлям по едно око на темата, защото най-много до Нова година и пак ще цъфна тук Mr. Green
Честито  bouquet
Дано си намерите нещо още по-добро. Само се, чудя аз като не мога да пиша такива неща ще си стоя гладна. Confused
 Успех на всички.  bouquet

# 133
Темата нещо позамряла. )
Да попитам, тук има ли човек, който е кандидатствал за работа в община?

# 134
ми явно повечето вече са си намерили работа Wink А за работа в общината, ако си в екипа на новоизбрания кмет предполагам няма да е трудно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт