АХ ТЕЗИ КЪДРИЦИ

• 28 899
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Дам знам го и този клип. Но аз с правата все не мога да се направя както трябва, а и ми се счупи.

# 61
ще ви следя, тъй като косата ми е супер права, а много харесвам къдрици. Клипа с фолиото е жесток. Ще тествам и ще постна снимка.

# 62
  • София
Едно записче и тук>преди много обичах да се къдря ,но от доста време не съм и е време да си припомня май   Grinning .

# 63
Аз ще споделя един начин за къдрене всеки ден. Става въпрос за коса, която придобива никаква форма...видях от сестра ми. Та тя използва маска за коса с отмиване...просто си намачка косата с маската и ефектът беше уау. Косата и става много лъскава и бухнала, а къдриците и бяха добре оформени като от фризьор... Лично аз не съм пробвала тъй като косата ми и без това е къдрава...

# 64
  • София
А каква беше марката на маската?Дали става със всякаква?

# 65
А каква беше марката на маската?Дали става със всякаква?

Марката е LORYS ..това и е любимата маска, аз също я ползвах преди и бях доволна, но до колкото знам е ползвала и други маски за коса, дори и балсами...

# 66
  • в Кошера
Аз ще споделя един начин за къдрене всеки ден. Става въпрос за коса, която придобива никаква форма...видях от сестра ми. Та тя използва маска за коса с отмиване...просто си намачка косата с маската и ефектът беше уау. Косата и става много лъскава и бухнала, а къдриците и бяха добре оформени като от фризьор... Лично аз не съм пробвала тъй като косата ми и без това е къдрава...

Т.е. тя ползва маска за коса с отмиване, но дефакто не я отмива. Правилно ли съм разбрала? А на мокра коса ли го прави?

# 67
Да, маската е с отмиване, но не я отмива ...и го прави на вече суха коса, защото иначе като изсъхне изсъхва на клечки, а и самата коса става по-тежка за да се начупи...

# 68
Roxana Dark сестра ти с къдрава коса ли Е ? Чак невероятно ми се струва само така с маската да се накъдри. Или то по-скоро е ефекта на леко разрошена коса  newsm78 Иначе маската Лорис съм я ползвала и не е лоша и е в огромни количества. Да взема да пробвам и това  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 14:22 от Caroline_Bingley

# 69
Ами на сестра ми косата и е една никаква ....нито права, нито къдрава. Не се  получават къдрици като от маша, но се получава нещо много сладко, ако държите мога да ви покажа какво точно се получава  Peace

# 70
Тя и моята е такава - нито права , нито къдрава. По-скоро си е права де  Mr. Green но много се чупи  Може да покажеш , да  Grinning

# 71
  • In transit
Здравейте, присъединявам се към групата на любителите на къдрици с чуплива коса. Проблема ми е, че много се харесвам с къдрици, но косата ми е гъста и с дебел косъм и час-два след опити за накъдряне и се изправя. Миналата седмица ходих при една фризьорка и ми направи страхотни къдрици с преса за изправяне, които естесвено не можах да повторя вкъщи.  Cry
Днес случайно попаднах на това: http://www.amazon.co.uk/BaByliss-3035BU-Thermo-Ceramic-Rollers/d … ef=pd_sim_sbs_d_1 и много ми харесаха. Преди много години една фризьорка ме беше накъдрила трайно с такива и косата ми беше невероятна. Искам да питам дали някоя от вас е ползвала такива или подобни горещи ролки и колко време издържат?
Ето и едно клипче как се работи с тях. http://www.youtube.com/watch?v=PMsqgOQTTVA. Мацката много добре стана и се стои с ролките само 15 минути.

# 72
Здравейте, присъединявам се към групата на любителите на къдрици с чуплива коса. Проблема ми е, че много се харесвам с къдрици, но косата ми е гъста и с дебел косъм и час-два след опити за накъдряне и се изправя. Миналата седмица ходих при една фризьорка и ми направи страхотни къдрици с преса за изправяне, които естесвено не можах да повторя вкъщи.  Cry
Днес случайно попаднах на това: http://www.amazon.co.uk/BaByliss-3035BU-Thermo-Ceramic-Rollers/d … ef=pd_sim_sbs_d_1 и много ми харесаха. Преди много години една фризьорка ме беше накъдрила трайно с такива и косата ми беше невероятна. Искам да питам дали някоя от вас е ползвала такива или подобни горещи ролки и колко време издържат?
Ето и едно клипче как се работи с тях. http://www.youtube.com/watch?v=PMsqgOQTTVA. Мацката много добре стана и се стои с ролките само 15 минути.

Аз имам едни такива, но са далеч по-обикновени. Струваха около 3 лева пакета. Те са с парафин вътре и се варят. Слагаш ги във вода, чакаш да заври, след като заври изчакваш още малко и тогава слагаш на косата. Чакаш да изстинат и тогава ги сваляш. Моята коса е много тежка и не държат много Simple Smile Ти от кой град си? Ако си от София веднага ще ти кажа от къде да си купиш Simple Smile

# 73
  • In transit
inass, от Варна съм. А ти слагаш ли лак за коса след като наредиш ролките- за фиксация?
Днес огледах в магазините, но не видях такива..може би в някой професионален магазин ще има, мисля направо да поръчам от амазон, но исках ако някой е ползвал да сподели.  Peace

# 74
  • offshore & overseas
Я и аз набързо да се запиша към любителките на къдрици с права, гъста и изключително еластична коса, която не държи къдраво повече от два часа.

Попрочетох ви, но при мен има основно два проблема:
1. Мързел и липса на време - такова нещо като да се навивам всеки ден, при положение, че съм с 2 малки момичета (голямото е на 5 и вече умира за къдрава коса, а е с права като мама).
2. Еластична коса, която не държи къдрици - тоест няма никакъв смисъл да се навивам с ролки или маша в домашна обстановка.

Поради всички тези обстоятелства предпочитам да се накъдря във фризьорски салон (жалко, че не става веднъж завинаги), на едри ролки, при което косата ми става чуплива и на вълни и издържа една година (фризьорката ми е удивена от това, колко трайно е къдренето при мен). Е, разбира се накрая вече не е толкова къдрава, но след всяко къпане си се оформя доста атрактивно.

Разбира се, къдринът гори косата, но аз съм решила, че така се харесвам повече и ще се жертвам. В крайна сметка, не съм я изтощила много, а и покрай раждането и кърменето на второто си дете, ѝ дадох около 3 години почивка, което ще рече, че в момента съм с права коса и възнамерявам в най-скоро време да поправя това.

Всъщност при мен трайното къдрене е даже още по-противопоказно, защото си слагам и боя (побелявам прогресивно), но и това не може да ме спре. Сега ще разровя из архивите, за да ви покажа едно свое къдрене от 2008 г.

Общи условия

Активация на акаунт