Сурогатното майчинство в България

• 149 407
  • 3 749
  •   1
Отговори
# 3 375
  • София
Северина, човек решава какво иска повече и действа според това. Все едно ние да чакаме "държавата да се опправи" и да не живеем. Ми, в крайна сметка човек прави това, което му дава възможността в момента. Ако желаещите да се възползват от СМ по нашенско си мислят, че ще им излезе по-евтино, е много верятно да останат с грешни очаквания.

# 3 376
Тази Елица с всеки нейн пост тук потвърждава собствената ми теория за силния егоизъм на преживелите рак
От всяка нейна дума блика невероятно и противно его

ЗАЩИТАТА НА НИКОЯ ТЕЗА НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОДОБНА ОТВРАТ! АКО ЗА НЕЯ ОПРАВДАНИЕТО Е БОЛЕСТТА, ТВОЕТО ОПРАВДАНИЕ КАКВО Е?  Sick

# 3 377
И ще ги устройва ли някоя мангуста да им износи бебето, защото това ще са основните желаещи, набързо ще запълнят новата пазарна ниша. Няма да има опашка от желаещи образовани жени с добър социален статус да стават сурогатни майли, нито една такава няма да има.

# 3 378
Не смятам, че ми трябва оправдание, достатъчно видях и изстрадах, за да споделя опит
Ама ако мислиш така, моля, развихри се, Жаве

Янечек, точно
Както се говори, че тялото на "матката под наем" няма нищо общо с бебето, дали ще се съгласят то да бъде отгледано и изхранено 9 месеца от коя да е жена
Обзалагам се, че не
Ще се иска бяла, интелигентна, разумна

# 3 379
Не смятам, че ми трябва оправдание, достатъчно видях и изстрадах, за да споделя опит
Ама ако мислиш така, моля, развихри се, Жаве
Няма оправдание за непредизвиканата жестокост.

# 3 380
Интелигентните и разумните обикновено си имат други начини за препитание и на такова нещо биха се съгласили само при жестоко изнудване, а такива случаи също отварят въпроси за размисъл.

# 3 381
  • Варна
Уасп, съжалявам, но не мисля, че имам желание да комуникирам с теб.

И ще ги устройва ли някоя мангуста да им износи бебето, защото това ще са основните желаещи, набързо ще запълнят новата пазарна ниша. Няма да има опашка от желаещи образовани жени с добър социален статус да стават сурогатни майли, нито една такава няма да има.

Интересно ми е, ТЕБ защо те интересува това?

Осъзнавате ли, че докато вие се упражнявате върху едни хипотетични казуси, за друга хора те се оказват съдбоносни? Не ви ли е леко неудобно на пиедестала, на който сте се поставили или намирате че ви приляга?

Питах и по-напред, вашата непоискана защита е насочена към кого: поръчителите, сурогатната майка, бъдещото дете? Не за друго, просто, за да си обясня живият ви интерес по тема, която не ви касае.

# 3 382
  • София
ами, няма да е бяла, интелигентнаа, умна и пр. Да объррнем нещата от другата страна. СМ стават жени, които по този начин искат да изкарат пари, а с парите за храна гледат да изхранят и децата си, които вече са родени. Те самите гледат да се дистанцират от бебето, а мислят за това, че с парите иискат да купят жилище, да направят ремонт или да се изхранят цялото семейство поне година напрред. Нека си спестим воплите и приказките за благородство. Нещата са поставени на основата на бизнеса и двете страни, пристъпвайки към това, гледат като на бизнес, затова накрая стават разправии за пари, не толкова за бебето.

# 3 383
Ами любопитно ми е, затова и питам. Не е нужно да ми се отговаря на всичките въпроси, още повече на тези, чиито отговори са ми ясни.

# 3 384
Северина, към "матката под наем", здравето и животът и, както и този на децата и и разбира се към поръчаната стока, която както видяхме ше бъде точно стока, предмет на договор и санкции към доставчика
Но ти не искаш да комуникираш, а точно тези въпроси съм задала ...

# 3 385
  • София
Добър ден момичета гледам интересна ви е станала темата.Що се отнася до егото и това какво бих направила на всяка цена или не не решавата вие.Как пък един не се замисли какво би направил как би реагиръл ако това се случи на него на негов близък и на собствените ви деца.Нима ние жените без матки сме по малко хора от вас.Нима ние нямаме право да бъдем щастливи.Егоисти сме всички това мога да ви кажа защото не вникваме в проблема докато не ни се случи на нас самите.От страни изглежда по един начин но отблизо повярвай те ми е много по болезнено.Нормално е да има различни мнения по темата , но е грозно са нападате така.

Ако ми се случи да ми отстранят матката, последното нещо, което ще ми хрумне е да си стимулирам яйчниците. Дори неуки хора като тебе би трябвало да знаят, че хормоналните стимулации увеличават многократно риска от развитие на рак. И не, не си егоист. Егоистите имат инстинкт за самосъхранение, преди всичко.  

# 3 386
  • Варна
Ако ми се случи да ми отстранят матката, последното нещо, което ще ми хрумне е да си стимулирам яйчниците.

И защо смяташ, че на Елица и е интересно какво би направила ти в подобна ситуация?

"Матката под наем" ще бъде възрастен, съзнателен индивид имащ право на избор и решения, които касаят тялото му. Или греша?

# 3 387
Скрит текст:
Добър ден момичета гледам интересна ви е станала темата.Що се отнася до егото и това какво бих направила на всяка цена или не не решавата вие.Как пък един не се замисли какво би направил как би реагиръл ако това се случи на него на негов близък и на собствените ви деца.Нима ние жените без матки сме по малко хора от вас.Нима ние нямаме право да бъдем щастливи.Егоисти сме всички това мога да ви кажа защото не вникваме в проблема докато не ни се случи на нас самите.От страни изглежда по един начин но отблизо повярвай те ми е много по болезнено.Нормално е да има различни мнения по темата , но е грозно са нападате така.

Ако ми се случи да ми отстранят матката, последното нещо, което ще ми хрумне е да си стимулирам яйчниците. Дори неуки хора като тебе би трябвало да знаят, че хормоналните стимулации увеличават многократно риска от развитие на рак. И не, не си егоист. Егоистите имат инстинкт за самосъхранение, преди всичко.  

Кое в скрития текст те накара да мислиш, че си стимулира яйчниците или кристалната топката ти го показва?

# 3 388
  • Шумен
Alexandria то по твоята логика, трябва и ин витро процедурите да ги забраним със закон. А всички жени, които се подлагат на процедурата да напълнят лудниците, защото нямат инстинк за самосъхранение им и е нужно друго лечение, като при самоубийците!

# 3 389
Да напълно съм наясно с това за стимулацията и за риска.Изнаете ли да бих рискувала с цената на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт