Любители на котки тема 55

• 46 917
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Прекрасни са... а ти си още по-прекрасна!!!  Heart Eyes

# 211
  • София
BlaCk RoSe, много трогателни истории! А котачетата са много мили! Пожелавам ти да не намираш повече вързопчета Sad

Estell, споделих албумчето. Дано се намери дом бързо, толкова е красива!.

Изобщо в темата се зареждам като гледам снимките ви   bouquet

# 212
BlaCk RoSe. историята  и снимките ти ме разтопиха   bouquet
Танче,ама Черньо много е пораснал,а "грозните" му братя са направо страхотни  Heart Eyes

# 213
BlaCk RoSe късметлии са тези пухчета че са намерили човек като теб! Честити попълнения и да те радват дълги години! Много са сладки, и красиви, с тези симетрични шарки.

Стискам палци за малката хубавица на Estell!

Тук зимата дойде, и естествено Богданка знае как да намери най-голямата камара одеала и възглавници  Laughing

# 214
здравейте, момичета! Simple Smile  Hug
Все по-рядко влизам в темичката, но като влезна с удоволствие ви чета и се любювам на красивите ви маци... Simple Smile
Ами... ние имаме нов член на семейството Rolling Eyes Казва се Моли, на 50дни е, не е породиста, но е нечовешки бонбон Simple Smile Подари ми я мой близък вчера и не мога да си намеря място от радост Simple Smile
Само, че съм излезнала от час, мина доста време, откакто Пуфинка беше с нас... Sad
та... имам малко въпросче- не е ходила по голяма нужда. Давам й котешко пастетче. Пие по малко вода- топи си носа, облизва се и до там... Четох за масажиране на коремчето, но засега не помага... чудех се за малко олио да й сипя в храничката...но ме е страх. ще се радвам да ми помогнете   bouquet

п.с-пропуснах да покажа джвъчката Simple Smile

п.с2- BlaCk RoSe   bouquet

# 215
Добро утро и от нас със Мацухи. Напълнихте ми очите със красоти, а с Китлер и Котаник хубаво се посмяхме.
Макар и все недоспали да го раздаваме някои. Не мога да го отуча съществото да ми ляга на възглавницата. Идва да ми се гали и да ме целува с муцунка и малко по малко ме изтиква от възглавницата. Ляга някак си по дължина върху нея и започва да мърка.
Тук може да видите как и от лаптопа иска да ме измести. Разбира се със разсеян поглед. Ни лук ял, ни лук мирисал.
Масата му е отдавна запазена територия. Тук е в очакване на мъжа ми да пристигне с чинията или направо тавичката, за да се облажи от нея.
Всъщност няма място, което вече да не е полазил. Laughing
А ето го и епическото "Дърво", на което не толкова си точим ноктите, колкото го използваме за стълбичка към тавана на гардероба или за да си играем с някоя злощастна играчка, я куче, я мишка. Новият номер в цирка е да се играе по такъв начин , например със станиолено топче, така че да се разлее водата от паничката и да се цопа в нея. Не знам защо така не обича да пие от паничката за вода, а от банята или от пода...

# 216
  • Варна
buttinsky,
ама той вашият в тон със стаята Laughing Много е сладък Heart Eyes
Богданка е умница-хубавица Hug
St., голям сладкиш е твоят писан и снимката е страхотна Simple Smile
BlaCk RoSe,прекрасни са котенцата и изглеждат много щастливи Heart Eyes
ros4enka,
много ми е драго да те видя отново, честит малък пух Hug ОТкога не е ходила по голяма нужда? Ако само от вчера е при теб може би е рано да се притесняваш. Не знам, и аз не съм гледала чак толкова малко коте от години и нямам спомен... Надявам се да се включи някой с повече опит.

# 217
Месечинка, УбаФ е викаш? Аз всеки път като го снимам седя и се дивя... как може да му е толкова голяма и кръгла китарата.  Thinking

Buttinsky, много любопитно ми беше за дървото. Ти още като каза, че съпругът ти домъкнал клон и аз, не знам защо, си представих някакво разклонено изсъхнало клонче. Чак ми мина през ума: "Тц, тц, и тия хора сега как ще си окепазят интериора". Пък то се е получило добре. Хубави са чешалките, но всяко нещо, създадено от евтествени материали (дръвце, въже) си носи атмосфера.
Котаракът ви ще стане огромен. Има от сега някак едро тяло. И най-вече - хубави големи кръгли очи. И на Дидитка Богданка е така - голяма шимбичка, големи обли очички.

ros4enka, колко време наистина не е ходила? Вчера са тия подарили казваш...  Thinking Спокойно. Ще се изкака накрая най-неочаквано.  Grinning Вероятно и на непредвидено място. Просто е мъничка. И едва от ден при вас.

# 218
  • София
ros4enka, много сладък тигър! Когато взехме Леополд беше на 4 седмици (майка му не беше добре и ветеринарят препоръча отделяне на бебетата), та първите два дни не ходи по голяма нужда. Правихме масажче с топло влажно парцалче по коремчето. Накрая се изходи, но не знам дали е от масажите или просто вече се беше отърсил от стреса. Известно време му бършехме дупето, не можеше още да се почиства сам. Та предполагам, че и при вас може да е от смяна на обстановката.

buttinsky, нашият също си разлива паницата с водата. Не знам какво точно му харесва в цялата тази работа, просто бърка с лапата и докато не направи  локва не започва да пие.

# 219
buttinsky, нашият също си разлива паницата с водата. Не знам какво точно му харесва в цялата тази работа, просто бърка с лапата и докато не направи  локва не започва да пие.
Точно това е целта на цялата заигравка. Само дето понеже нашата паничка е с две отделения- едното за храна, другото за вода, всеки път успява да си накисне и "барабошките".
Богданка наистина изглежда много умна котка. Има нещо супер интелигентно в погледа.
Наистина ми е в тон котака. Какво да се прави - обичам топлите тонове Laughing
Сега гледам, че е започнало да му се клати едно зъбче и мъжо се майтапи, че имаме 7-годишен котарак. Като стана въпрос за възраст, много ще ми е жал да го кастрираме... Sad А не знам докога трябва да се вземе това решение.

# 220
о, супер сте Simple Smile бях забравила колко бързо се получава помощ и инфо тук  Hug  bouquet
ами, всъщност не знам дали и от по-рано, но засега почти денонощие не е ходила. Днес е яла вече 2 пъти по лъжицчка пастет. Вода пие мн малко Sad само си топва носа и край... но все пак го прави Simple Smile
Може наистина още да е ошашкана от смяната на обстановката newsm78
Ще изчакам до довечера и тогава ще почна да се тревожа, засега само я мисля Grinning
"Ще се изкака накрая най-неочаквано. Вероятно и на непредвидено място." - това е любимата част от твоят пост на моето мило Grinning той само я дебне къде кога какво ще свърши Grinning

# 221
Може би наистина е от обстановката и не може да се отпусне животинчето. То и на мен ми се случват подобни работи. А като гледам нашият колко е срамежлив и не иска да го гледаме, че ходи до "колизеума"...напълно възможно е и да е някакъв вид стеснение.
Много е сладка "джвъчката" Heart Eyes

# 222
Buttinsky, почакайте го поне малко от малко да се разгони. Акробатиките по успокояването му ще ви изразходят немалко калории. Разбирай - полезно за фигурата. А и след воя и крясъците, по-истински после ще оцените тишината и гальовността му след кастрацията.

Шегувкам се ама при нас така стана. Четирима души го гонехме из квартала всяка вечер след поредния му скок направо през джама. Преследването продължаваше поне по час. Хубаво, че беше лято. Свършваше безуспешно. Ние се прибирахме и лягахме изморени. На сутринта оня се прибираше изгладнял и с ремаркета в козината. Айде после викай ХЕИ-то щото беше домъкнал не котешки, а обикновени бълхи. Абе изживяването си го бива.

И нашият събаря паничката с водата. Според мен целият им зор е, че искат винаги съвсем, съвсем прясна вода.

# 223
St., направо ме успокои, слънце Laughing
А аз си мислех, че зорът е докато е малък. Аз най много се притеснявам от пишкането, че не е като да не ми е напиквал котарак чантата. Трябваше да я хвърлям после. Нямаше изпиране тази миризма.

# 224
  • София
buttinsky, нашият не е пишкал извън тоалетната си, но миризмата беше покъртителна, държах непрекъснато отворено и пак миришеше. Паничката също беше двойна, но му взехме две отделни точно заради това обръщане и разливане.

St., вашето си е било приключение.

Общи условия

Активация на акаунт