Любители на котки тема 55

• 46 920
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Коте, много мило ми стана за Мускетарчето  Hug Не знам с какво да го мажеш, но сребърната вода със сигурност няма да навреди.
Дано проблемът на Грей да е безобиден  Praynig

# 496
  • на брега на морето
Леле, не знам какво да мисля. Намажи го с парченце лед; боли ли го? Стискам палци за Грейчони; да пишеш после какво е станало.

# 497
  • София
Опадала козинка съм лекувала на мое коте с йод, възстанови се и козинката израсна. Сигруно няма да му е много приятно по носа обаче.

# 498
  • Варна
Прибрахме се! Според ветът, Грей има оток на травматична основа. Изключихме ужилване от насекомо или случайно попадане в окото на човешки капки за очи. Спомена блефарит.
Значи котът си е ударил главата над окото и сега отока се спускал надолу и минавал през окото. Чудя се кога е успял да се удари, ама ето!  ooooh! Каза, че не е конюктивит, щото щеше да засегне и другото око. Оченцето е бистро, сълзичките- също, и температура няма. Е, малко е умърлушен де.
Между другото му капна капки и го маза с някакъв крем- за час-два видимо спадна. Днес и утре ще мажем и така.
Успокоихме се.  Simple Smile А при доктора го изтеглихме- 3, 700 кг- точно толкова си родих момата.  Laughing За него теглото било перфектно- не трябва да дебелее много.

# 499
hahaha Обожавам котешки лапички. Толкова са гъвкави и чевръсти, като човешка ръчичка (за разлика от други лапести животни като кучетата или зайците, примерно).

Сега гледах едно клипче с куче и тигър та ми дойде великия въпрос - тигрите дали мъркат (по тигърски)?
Мъркат, да - и големите котки мъркат. А лъвовете не само че мъркат, ами и мяукат, баш като котки  Laughing Е, сигурно е по-гърлено де, но си е мяукане. Това според любимката ми Джой Адамсън, която е отглеждала големи котки по резерватите на Африка. Трябва да си ги препрочета тия книжки, много ги обичам.

А Мускетарът оня черен красавец с белия мустак ли беше? (губят ми се подробностите) Дано му мине нослето.

А дали не иска просто да си играе с него???
Дори и само да иска да си играе, това не гарантира безопасността на морските свинчета. Това, което според котката е игра, на прасчо може да му се стори повечко и пак да стане белята...

# 500
Горкичкият Грей, дано му мине като на коте.
И аз вчера се уплаших за Мацухчо, че нещо много му сълзеше едното оченце, но сякаш му мина. Може да си е бръкнал в окото като се е чесал.
А като казахте лапички, и на мен са ми много нежни, обаче тази маймуна така ми се вре в краката особено сутрин, че все го настъпвам. Днес се притесних, че ще го осакатя, ако продължава така.

Да ви се "похваля" - вече се научи да скача от диванчето върху кухненският плот, мискинина Twisted Evil

# 501
  • на брега на морето
Това според любимката ми Джой Адамсън, която е отглеждала големи котки по резерватите на Африка.

А Мускетарът оня черен красавец с белия мустак ли беше? (губят ми се подробностите) Дано му мине нослето.

След като почина  писаха, че на приеми се появявала с палта от леопард или ягуар. Макар и да допускам вероятност да е оклеветена някак не ми е вече толкова възторжено от нея.
Спомняш ли си разказите  на г-н Джордж Адамсън за снимките с лъва му Угас на океана за филма "Лъвицата Елза"?

Да, този черно-белия е Мускетарчо.

kikaha, радвам се за Грейчо. Цункам го по гушката Hug

Бутински, честити ви нови умения:

Цитат
Да ви се "похваля" - вече се научи да скача от диванчето върху кухненският плот, мискинина Twisted Evil

# 502
Знаете ли къде във Варна има борса за храна за котки ?

# 503
  • на брега на морето
Честит рожден ден на Месечинка!

# 504
Честит рожден ден, Месечинке.
Пожелавам ти много здраве, любов и една розова и пухкава сбъдната мечта догодина  bouquet

# 505
Честит рожден ден Месечинке  newsm59  bigdance2  Gift

# 506
  • Варна
Месечинке, от здраве и любов да нямаш отърване!   bouquet

И аз вчера се уплаших за Мацухчо, че нещо много му сълзеше едното оченце, но сякаш му мина. Може да си е бръкнал в окото като се е чесал.
И аз съм виждала  сълзящо око при Грей и леко примигва с него докато те гледа- като същински мустакат коцкар.  Laughing Пък след малко - нищо му няма.
 При Грей няма вече никакъв оток. Все още само е по- сълзливо окото. Благодаря ви!  Hug

# 507
  • Варна
Благодаря ви, момичета Hug
Скромна виртуална почерпка от мен Simple Smile

# 508
  • София
Честито и от мен!  newsm59
Подарявам ти едно бижу

направо се влюбих в този пръстен, искам гоооооо!

# 509
Честит рожден ден, Месечинке! Много здраве и късмет на теб и на хората, които обичаш!
Пръстенът-котка е много оригинален! Харесва ми  Peace
Утре и в неделя ще има изложба на котки в Музея Земята и хората, ако на някой му се ходи.

Общи условия

Активация на акаунт