Любители на котки тема 55

• 46 919
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Ето гоооооо Grinning Показа се, за да хапне но е много уплашен още!

Но пък е много красив! Heart Eyes

# 541
Хей Бижу, поздравявам те за новия член на семейството и добре дошли с малкия Марсел  Hug
Разкошник голям е  Heart Eyes

# 542
Ох  Heart Eyes Много е хубав! Бързо ще се отпусне- щом хапва, значи вече е по-спокоен  Flutter  Peace

# 543
kloie, изложбата продължава и утре. От 10.00 до 18.00 часа е в Музея Земята и хората, семейния билет е 6лв. Ние участваме, днес взехме дори една купа  newsm44 В неделята наистина доста котки си ги прибират рано след като не са номинирани.
Има много хубави персийки, сфинксове, девон рекс (и те са такива почти без козина), мейн куун, бенгалски, британски..... Аз се влюбих в едно британче, бяло, само връхчетата на козинката му бяха черни и със светли очи. Сега релаксираме - и ние, и маците.
Бижу, честито котенце, много хубаво име си има  Heart Eyes

# 544
  • Варна
Бижу, разкошен котарак!  Heart Eyes От къде го намерихте?
Много мър желая!  Grinning

Anabella, направо като реклама на Puma туй чернишче!  Laughing

# 545
  • Бургас
Благодаря за отговорите момичета. Hug

Бижу, страхотен красавец. Heart Eyes

# 546
Ами в работата имаме една Принцеса, такава пухеста като него, тя ги роди трички през юни. Имаше една мадама, черно-кафява, пак беше такъв пух, но я взеха мъничка. Този и братчето му, който е рижаво тигърче, останаха. Толкова е мил, че накрая реших да си го приберем у дома. Пък и сега си гледаме куче в работата. Laughing Имаме и папагал... менажерия е при нас. Crazy

Като го изкъпя утре или в други ден когато посвикне, ще е още по-красив! Той си е спокойно коте, мисля, че след два дни вече ще ни прави диви и щастливи. Grinning

# 547
Аз съм влюбена в Чърчилче (сребърна чинчила) -- днес му се полюбувах и на живо  Heart Eyes

Ето албумчето му:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.491639557486.275723.161 … 522486&type=1

P.S. Неговата мама пише ли тук? Мяркала съм я само в kotkite.com  Blush

# 548
  • София
Мамата на Чърчил е Ваня, но май е мъничка за мамешкия форум и не пише тук.

Чърчил мнооооого ухажваше Каролинка на миналата изложба, но тя му съскаше като за световно  Mr. Green

Тогава за първи път чух Каролина да съска, вторият беше като докарахме Мъро  Mr. Green

# 549
Аз съм влюбена в Чърчилче (сребърна чинчила) -- днес му се полюбувах и на живо  Heart Eyes
Ау какъв разкошен котарак!!  Heart Eyes Невероятна красота. Напомня ми на един период от детството ми когато бях лудо влюбена в чинчилите и исках някой ден да имам такова коте (аз от малка чета за животните и даже се бях напънала да науча всички породи котки и кучета, хаха). Обичах и да ги рисувам. Ето една рисунка на чинчила от тогава, мисля бях някъде 11-12 годишна (лошо качество е, но скенера не е бил много читав...)

Добре дошли на Бижy и Марсел!  Hug Красавец е и той. Ще се отпусне бързо щом вече похапва.

# 550
Бижу, честито малко котешко бижунце! От покупките по-добре пропуснете кошчето за спане - така или иначе ще спи при вас в леглото! Laughing

# 551
 Hug
При нас - не знам, че съм и алергична... Rolling Eyes ама при момчетата със сигурност! Или то ще стане по негов избор и хич да не се оправдавам с алергии.
Момичета, а кога да го кастрираме?

# 552
Hug
При нас - не знам, че съм и алергична... Rolling Eyes ама при момчетата със сигурност! Или то ще стане по негов избор и хич да не се оправдавам с алергии.
Той е на 5 месеца, така ли? Значи след месец ще е тъкмо за кастриране- моите и двамата са кастрирани на 6 мес. При всеки случай е добре да е преди годинка  Peace

# 553
  • София
Hug

Хич няма да те пита къде да спи  Peace Ще си избере сам, залагам на нечие легло със сигурност. Имам една книжка с мъдри мисли за котките, там пише: "Ако искаш най-доброто място за сядане вкъщи - премести котката."

# 554
Бижу, ако си алергична можете да си вземете филтър за въздух. Помага с хвърчащите из въздуха косми и разни алергенни частици. За кошче/легълце и аз не мисля че е особено важно, тъй като из един дом има толкова много меки неща за спане - кеф ти диванче, кеф ти човешко легло, възглавнички тук-там  Laughing Нашето кошче така си седи неизползвано.

Така като го гледам на големина си е мъж за кастриране вече. Запишете му час преди да е започнал да маркира (а като се поотпусне и почувства у дома, това рано или късно ще започне).

Общи условия

Активация на акаунт