Любители на котки тема 55

• 46 920
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
"Ако искаш най-доброто място за сядане вкъщи - премести котката."
О, това много ми харесва и е вярно!  Peace

Идеално! Тъкмо до месец ще е напълно в свои води и ще понесе по-лесно интервенцията. Атти, ти скоро свърши тази дейност и ще си говорим за това, за да ме насочиш.
Преди малко беше излязъл да се покаже на един от синовете ми и даже мъркаше с пълна сила. Laughing

Добре, ще се поинтересувам къде да го заведа за процедурата и благодаря на всички за съветите.  bouquet

# 556
Знам аз кое е и правилното място за спане. Точно, където ми се пада главата.

# 557
  • София
"Ако искаш най-доброто място за сядане вкъщи - премести котката."
О, това много ми харесва и е вярно!  Peace

Идеално! Тъкмо до месец ще е напълно в свои води и ще понесе по-лесно интервенцията. Атти, ти скоро свърши тази дейност и ще си говорим за това, за да ме насочиш.
Преди малко беше излязъл да се покаже на един от синовете ми и даже мъркаше с пълна сила. Laughing

Добре, ще се поинтересувам къде да го заведа за процедурата и благодаря на всички за съветите.  bouquet
Разбира се  Hug Свиркай, като стигнете дотам  Peace

# 558
Вчера ходихме на гости на розовия старец Соса. Надживя очакванията на лекарите, и въпреки че бучката му е доста голяма, иначе си изглежда добре, което много ме зарадва -

Тук се глези на мъжете, също котколюбци:

А тук и на нас жените:

Размачкахме го направо  Laughing

# 559
Ау, Бижу тачно като Алф си го представях твоя котарак!

# 560
Да, видях Алфредо Grinning , но като окраска сякаш прилича повече на Ори. Има ли някъде нейна по-голяма снимка?

# 561
  • София
Здравете пак, намерих дом на котенцето, за което търсих стопани и съм много доволна, защото направих  едно момиченце много щастливо с новия си домашен любимец. Накупили са му какви ли не екстри, направо като малък принц ще го гледат. Сега се грижа за малко черно котенце и сте ми много полезни с всичко, което пишете  Hug. Пък и ми давате кураж да се захвана с това, защото досега никога не съм си и помисляла да гледам котка.

# 562
Аз идвам да се похваля, че Марсел вече е изкъпан. Никак даже не го е страх от сешоара и спокойно стоя докато го суших, при къпането не прави бели и не се дърпаше, беше също много спокоен. След това бе надлежно сресан надлъж и на шир, което също му харесва. Мърка толкова силно, че направо бръмчи! Laughing Много е гальовен и постоянно се бута с муцунка за целувки. Направо съм си взела поредния любвеобилен мъж в тази къща Laughing Прекрасен е! Heart Eyes
Да попитам, не е пишкал от снощи. Няма как да се е скрил и да го е направил някъде тайно, защото няма къде да се скрие така, че да не видя, ако е направил поразия. Снощи беше кукнал в тоалетната си и старателно се миеше, но нямаше следи от употребата ѝ.
Ето го изкъпан и красив. Позира вече като истински модел! Grinning

# 563
Ой, че е Пууух Heart Eyes
Нашият много мрази да му святкаме със фотоапарата.  Не го обича нещо. Сутринта пак го беше съборил от шкафа. Сега се научи да развива ролките тоалетна хартия и да ги къса. От ден на ден все по-голям калпазанин става.

# 564
  • София
 Laughing Не ти стигна да те обичат 4 мъже вкъщи, та пети придоби  Laughing Много е хубав пухът изкъпан! Тоалетната бентонит ли е или силиконова? Ние сме с бентонит и ако не го прекопая, изобщо не личи да има вършена малката работа, иначе другите неща си ги заравя, тогава е видно, че е ползвано.

# 565
 Laughing Hug Друго женско, освен мен, няма шанс да оцелее в тази къща! Предишната ни котка падна два пъти от 7-ми етаж и оцеля, но полудя(буквално! докторът каза, че и животните страдат от психични проблеми)... Изпохапа всички в къщи и стана много опасна, приспаха я Sad но това беше преди 14 години.
Бентонит взех, защото някога предишната имаше такава тоалетна. Ама там като пишкаше котето, ставаха едни топчета. А това е напълно сухо. Rolling Eyes
Марси вече превзе креватите на момчетата... Laughing

# 566
Ето ги моите момчета

В момента се гонят и не знам как се чувстват съседите под нас, все едно стадо коне си имам.
 Ето го и порасналото бебе

# 567
Олеле, че са сладки! Grinning Heart Eyes Особено бебето с биберона. Grinning

# 568
  • град-държава
Бижy и котака е Бижу, добре дошли в темата.  Heart Eyes

gerche, изглежда при вас е доста забавно, а бебето захранвате ли го вече или сте с "пристрастено кърмаче"... голямо сладурче.

# 569
ahasver , бебето е захранено, но не се отказва от биберона, мляко от купичка не пие  Laughing.Смятам да му давам докато сам не се откаже,защото много се кефи на шишето.

Общи условия

Активация на акаунт