ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 520
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Всеки рекламира каквото може...
Нищо не е панацея и е хубаво да се има предвид, че е добре за човешкото тяло да приема неща, които растат заедно с него, на една и съща географска ширина.

# 227
Звучи ми като откровена реклама.
Писали сме заедно с nenaatoa   Simple Smile

# 228
„Ако можех да изживея живота си отново, бих го посветил на това да докажа, че микробите се стремят към естественото си обиталище – болната тъкан – вместо да са причина за нейното разболяване.”

Д-р Рудолф Вирхов

# 229
  • София
хъм

# 230
Звучи ми като откровена реклама...
То си пише отдолу, че е платена публикация.  Peace
Ама как почнаха да ги пускат рекламките като статии, много подло.  Stop

# 231
Смятай... щом аз не го видях...

стигнах до 00:48:00,300 на Коток и спирам, щото ме заболя главата вече Wink

# 232
Този Цигапан педиатърката беше предписала на детето преди 2 или 3 години като имуностимулатор - поредният от многото, които му давах. Както обича да казва мъжа ми: "Остави го това дете да расте свободно. С тия имуностимулатори ще започне накрая да "свети в тъмното". Сигурно е имал право Rolling Eyes

# 233
За вит Д, по- добре го спестете на децата, този от шишенцето. Кожата си синтезира от слънчевите лъчи колкото й е необходимо. А този от шишенцето може да докара пясък в бъбреците заради ускореното извличане на калций. Излишният калций трябва да се изхвърли и има опасност да остане в бъбреците.
Аз лично съм стигнала до един извод. да правя обратното на това, което ми казват педиатрите.

# 234
Аз лично съм стигнала до един извод - да правя обратното на това, което ми казват педиатрите.
hahaha rotfImbo

# 235
Аз лично съм стигнала до един извод - да правя обратното на това, което ми казват педиатрите.
hahaha rotfImbo
smile3533

# 236
Уау, екстракт от рогата на северен елен! Твърде ужасно и извратено.

Ваксина срещу варицела има и в Канада, но е пожелателна от препоръчителния им имунизационен календар (дано ме разбрахте).

Вит. Д не давам и със слънцезащитен не мажа през лятото.
Давала съм на дъщеря ми вигантол през първата и годинка. И АМ давах. И нейната глава беше огромна.
Не смятам, че сме от рисковите групи.
За вит Д е важно освен да се приема от слънцето, да се преработва от черен дроб и бъбреци.
Който иска да пие добавки, да си пусне предварително изследване, за да се види дали действително има дефицит.

# 237
Четейки тази статия и "Подобни статии" надолу ми стана мъчно за хората Sad

# 238
Уау, екстракт от рогата на северен елен! Твърде ужасно и извратено.

...

и аз това си помислих, но не посмях да го изкажа/пиша;-)

# 239
http://az-jenata.bg/article/12908/Zdravnata-kasa-da-reimbursira- … atochnata-shiyka/

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 10:28 от n_alex76

Общи условия

Активация на акаунт