ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 729
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Леле не можех да не споделя какви проблеми имат хората:
http://www.bg-mamma.com/index.php? :ooooh:topic=626450.0

Sad Sick ох, хем знам, че това е масовата практика, хем като го прочета и ми става зле

# 601
Леле не можех да не споделя какви проблеми имат, но не мога да сложа линк нещо:в раздел бебета темата е:Ваксини за бебето- на първа страница е.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626450.0

# 602
Леле не можех да не споделя какви проблеми имат, но не мога да сложа линк нещо:в раздел бебета темата е:Ваксини за бебето- на първа страница е.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626450.0
bowuu

# 603
Цитат

Регистриран

Публикации: 0

Проблеми след ваксина с/у рак на маточната шийка
« Четв., 17 Ноем. 2011, 21:01 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте, на 18 години съм и винаги чета този форум какъвто и проблем да имам, но сега просто не открих тема по моят проблем.

Вчера ми инжектираха първата инжекция от 3-те с/у рак на маточната шийка по инициатива на община Варна, безплатно беше за ученици.Реших да опитам въпреки отрицателните мнения.Все пак имаше и положителни наравно с тях.
Вчера 7 часа след ваксината усетих леки болки по тялото, счетох това за нормално и за лек страничен ефект, но днес от сутринта не мога да си поема въздух като хората и почвам много да се притеснявам, да ще отида на лекар утре, но все пак бих искала да знам дали някой е минал през ваксината и имал ли е подобни проблеми.
/не се задушавам,просто усещам затруднение да си поема цялостно въздух, а по някой път и се задъхвам, което не е проблем, който съм имала преди/

Благодаря предварително!!!!

Някьде имаше клипове с пострадали от ваксина за рак на м. шийка.Не помня кьде ги гледах.Някой да се сеща?

# 604
http://www.youtube.com/results?search_query=gardasil&oq=gard … 241l922l0.5.1l6l0

Тук има доста за гледане . Другото име , с което може да се опита е Cervarix.

# 605
  • София
Малко оф топик - сори!
Нещо за това да сте чували? http://www.zadrujno.bg/1351/ekologichna-periasta-topka-zamestvas … -preparati.aspx_6

# 606

Tук се продават навсякъде. Има и био капсули за миални машини, а и био ароматизатори за сушилни.

elbosi , преди имаше в е- вестниците статии със снимки на пострадалите от тази ваксина тук, но преди няколко месеца ги премахнаха. Не мога да намеря инфо, явно разчитат на късата памет на хората.

# 607
Цитат

Регистриран

Публикации: 0

Проблеми след ваксина с/у рак на маточната шийка
« Четв., 17 Ноем. 2011, 21:01 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте, на 18 години съм и винаги чета този форум какъвто и проблем да имам, но сега просто не открих тема по моят проблем.

Вчера ми инжектираха първата инжекция от 3-те с/у рак на маточната шийка по инициатива на община Варна, безплатно беше за ученици.Реших да опитам въпреки отрицателните мнения.Все пак имаше и положителни наравно с тях.
Вчера 7 часа след ваксината усетих леки болки по тялото, счетох това за нормално и за лек страничен ефект, но днес от сутринта не мога да си поема въздух като хората и почвам много да се притеснявам, да ще отида на лекар утре, но все пак бих искала да знам дали някой е минал през ваксината и имал ли е подобни проблеми.
/не се задушавам,просто усещам затруднение да си поема цялостно въздух, а по някой път и се задъхвам, което не е проблем, който съм имала преди/

Благодаря предварително!!!!

Някьде имаше клипове с пострадали от ваксина за рак на м. шийка.Не помня къде ги гледах.Някой да се сеща?

Видеоклипове с пострадали от ваксини - http://vaksinite.info/Vaccines.zip , но не само за ваксината против този вид рак.
Във филма The greater good се говори много точно за нея! Ако някой го иска - ЛС...

# 608
Някой беше споменал , че негов  познат е правил анализ на ваксина в лаборатория, резултат доколкото си спомням беше 25%  живак над допустимата стойност.Коя ваксина точно беше анализирана ако си спомняте?

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 14:29 от mari:)

# 609
Благодаря ви.Аз намерих,но не са преведени.Тьрсих точно за  ваксина  за ЧВП-преведен.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 14:09 от elbosi

# 610
Благодаря ви.Аз намерих,но не са преведени.Тьрсих точно за  за ваксина  за ЧВП-преведен.
Някой ден ще преведа The greater good...

# 611
А по повод лишаването на детето от детска градина моето мнение е следното.Ако мога аз или някой близък да ми го гледа няма да стъпи в детска градина или ясла.Аз самата (както и сестра ми) не съм ходила в следствие, на което:по малко болести, стрес, физически травми и тнт.Израснала съм много контактно, социално и здраво дете, е вероятно и по малкото ваксини, които са се биели 83год. са били по-малко.Имам още сто причини да не пусна детето си на детска градина ако мога,но това е мойта гледна точка.

Anuca, при моето дете ДГ се оказа много добър вариант. На 3г.1мес. вчера за първи път каза "ябълка". Shocked
Боледува 5дни в месеца, но социалните контакти с децата и работата с логопед и психолог много й помагат да преодолее говорните проблеми. Peace

# 612

В пълна безизходица съм...Започвам малко с предистория -  имам дете на 2години,Даде ми да напиша заявление за отказ от ваксините и приключихме дотам..САмо че ни предстои ДГ.Аз не искам да лишавам детето си от тези му преживявания деца,игри,песни и т.н),само че без пълен "набор" няма записване в градината...Кажете ми какво да правя...ЛЛ отказва категорично да фалшифицира картони и т.н.Хомеопатката ни съветва да не ги слагаме,но също ми отказва съдействие !.Не иска и да правя компромис само за да угодя на някой си и всичко да документално ок,не искам и да ЛИШАВАМ детето си от неща,които са нормални за възрастта му и за връстниците му...Какво да правя?ХОдя и ми се реве...а за каква глупост става въпрос само!!!

Благодаря ви,предварително!
никъде не споменаваш дали работиш? няма кой да го гледа? освем теб? гледай си го ти, както аз си го гледам, както и много други тук така правят.
колкото до ,,лишаването.. заинтерисувай се малко повече с информация от ,,кухнята'' -детската градина. освен ,че детето ти е прибрано от 08.00 до 17.00 ч.  друг бонус не виждам.
а за ,,мамашите,, така нар, госпожи , мислиш ли че ще се ГРИЖАТ тза твоето скъпоценно създание като за свое? в комплект с още 29 деца? и всичките набутани в едностаен апартамент,наричащ себе си детска градина?...........
ти песни не знаеш ли, да играеш с детото си ли не умееш? не вярвам. умееш и вероятно по-добре ще го възпиташ, защото ще го отгледаш с ЛЮБОВ,  а не като ЗАДЪЛЖЕНИЕ.
моя син не е посещавал бонуса, наречен детска градина. не боледува /от 4ти месец са му спрени ваксините/ , много контактен и общителен е.  вярно е, че и майка ми която е пенсионерка ми помага, но вероятно и ти, както и много др. майки ще се справиш. само мъжа да носи малко повече пари в къщи
 и защо подписвате заявления???
И аз ще си гледам детето вкъщи-ще му пея ,чета и играя с него . На 3 месеца е, неваксинирано и вече се опитва да говори и да повтаря думи !Никакви детски градини . Ще има време да общува с други деца като започне училище.

# 613
  • София
И аз като Аnuca няма да пусна детето си в подобни градини. Ще търся начини за гледане в кооперации, почасово, в забавачници и то като пораснем още. Няма да си пусна детето в градина по много причини-на всичкото отгоре и без имунизационен карендар ни е невъзможно. Познавам майка, която не ваксинира, но си има педиатър, който пише фалшив календар - това е начинът за pape6

# 614
Аз пък държа детето ми да посещава поне ДГ. Харесва ми начина по който се развива по големия ми син. Контактите и приятелствата които има от малък. А и аз самата не бих могла да бъда денонощно със сина си 5 години. Не бих била ефективна. Предпочитам да има и друг тип занимания освен мама.

Общи условия

Активация на акаунт