ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 743
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Домашно раждане, без ваксини, със сигурност ще сме заклеймени! Wink
Ами то вече се случва- да те заклеймят точно заради тези неща. А като прибавим и някои други, ставаш идеален обект за изливане на злобата на някой комплексар. Сега очаквам да се подиграят с написаното от мен в някоя от другите алтернативни теми. Ще ми е драго.  Joy

# 586
Суза, детенце ходи ли на ДГ?
Да, вече 2ра година без пропуски Wink

Браво! Ще ми споделиш ли на ЛС , как точно се получиха при теб нещата.  Praynig Много ми се иска да постигна този успех със сина си.

# 587
http://www.sharenobg.com/chas_pri_doktora/vaksini.php
Ако въздействаме с ваксина върху здрав организъм, който не е болен, не можем да допуснем дори да се белят ноктите на пациента.
Ето  на това вече се казва - ЕВАЛА  Mr. Green

Като видя само нещо подобно - Интервю на Светослава Димитрова с д-р Александър Симидчиев, GSK - и е ясно за какво става въпрос.

Цитат
....децата които са имунизирани, по-рядко имат алергии впоследствие, отколкото тези, които не са имунизирани...
Да, бе. Sunglasses

# 588
Мами,помагайте!!!!
В пълна безизходица съм...изчетох всички теми назад,но така и не открих кой знае колко съществена информация освен,че СЪМ СИ В ПРАВОТО,но!
Започвам малко с предистория -  имам дете на 2години,не сме слагали ваксината за Морбили и последната реваксинация на Пентаксим (поради странични реакции,но никъде неосписани от длъжностно лице!).Смених старата ЛЛ (изобщо нямахме консенсус по въпроса) и сега съм при нова,кояот уважава мнението ми и не ме притиска до стената.Даде ми да напиша заявление за отказ от ваксините и приключихме дотам..САмо че ни предстои ДГ.Аз не искам да лишавам детето си от тези му преживявания деца,игри,песни и т.н),само че без пълен "набор" няма записване в градината...Кажете ми какво да правя...ЛЛ отказва категорично да фалшифицира картони и т.н.Хомеопатката ни съветва да не ги слагаме,но също ми отказва съдействие за тази борба...чувала съм за лекари,които го правят,намерих името на един,но!Без съдействие на някой близък,който да гарантира за мен,пак не става...нямам такъв близък...Не иска и да правя компромис само за да угодя на някой си и всичко да документално ок,не искам и да ЛИШАВАМ детето си от неща,които са нормални за възрастта му и за връстниците му...Какво да правя?ХОдя и ми се реве...а за каква глупост става въпрос само!!!ПОмогнете,моля!!!Ще съм благодарна за всякакви съвети,може и налични естествено...

Благодаря ви,предварително!

# 589

#2gunfireКогато видя такива репортажи се дразня супер много!

http://vbox7.com/play:87892e76ef или тук  за извън БГ.

Меркантилните същества наричащи себе си медици ще го извъртят така, че няма да стане ясно какво е или ще е нещо заради починалата жена!

Но нали ваксините, секцио и "лекуване" на раково болни с химиотерапия държат цялата им идиотска система. Скоро всичко това ще свърши и криза 2011, която ще почне от другия месец е само подготовка за финансова катастрофа 2012-2013.

Така като гледам всичко ще тръгне от медицината, а не от банките! Банките са добре и винаги са били. За тях не ми се говори...

# 590
Мами,помагайте!!!!
В пълна безизходица съм...изчетох всички теми назад,но така и не открих кой знае колко съществена информация освен,че СЪМ СИ В ПРАВОТО,но!
Започвам малко с предистория -  имам дете на 2години,не сме слагали ваксината за Морбили и последната реваксинация на Пентаксим (поради странични реакции, но никъде неописани от длъжностно лице!). Смених старата ЛЛ (изобщо нямахме консенсус по въпроса) и сега съм при нова, която уважава мнението ми и не ме притиска до стената.Даде ми да напиша заявление за отказ от ваксините и приключихме дотам..Само че ни предстои ДГ.Аз не искам да лишавам детето си от тези му преживявания деца,игри,песни и т.н),само че без пълен "набор" няма записване в градината...Кажете ми какво да правя...ЛЛ отказва категорично да фалшифицира картони и т.н. Хомеопатката ни съветва да не ги слагаме,но също ми отказва съдействие за тази борба...чувала съм за лекари,които го правят,намерих името на един,но!Без съдействие на някой близък,който да гарантира за мен, пак не става...нямам такъв близък... Не искам и да правя компромис само за да угодя на някой си и всичко да документално ок. Не искам и да ЛИШАВАМ детето си от неща, които са нормални за възрастта му и за връстниците му... Какво да правя? Ходя и ми се реве...а за каква глупост става въпрос само! Помогнете, моля!!! Ще съм благодарна за всякакви съвети, може и налични естествено...

Миличка, ти си една от многото майки, за които е важно детето да ходи на градина Sad
Не заради играта на децата в градината, които не се познават и плачат да дойде мама или тати, за да ги върне у тях и да са на спокойно.

За огромно мое съжаление не мога да помогна с нищо Sad
Скапаняците са си измислили системата много добре. Или си в нея и плащаш, и си роб или си свободен от нея, но на цена без детски, без градина и какво ли не!

Аз правя каквото мога, но кой съм аз в сравнение с цялата лекарска система. Бият ме по гласност, пари, вяра...

# 591

В пълна безизходица съм...Започвам малко с предистория -  имам дете на 2години,Даде ми да напиша заявление за отказ от ваксините и приключихме дотам..САмо че ни предстои ДГ.Аз не искам да лишавам детето си от тези му преживявания деца,игри,песни и т.н),само че без пълен "набор" няма записване в градината...Кажете ми какво да правя...ЛЛ отказва категорично да фалшифицира картони и т.н.Хомеопатката ни съветва да не ги слагаме,но също ми отказва съдействие !.Не иска и да правя компромис само за да угодя на някой си и всичко да документално ок,не искам и да ЛИШАВАМ детето си от неща,които са нормални за възрастта му и за връстниците му...Какво да правя?ХОдя и ми се реве...а за каква глупост става въпрос само!!!

никъде не споменаваш дали работиш? няма кой да го гледа? освем теб? гледай си го ти, както аз си го гледам, както и много други тук така правят.
колкото до ,,лишаването.. заинтерисувай се малко повече с информация от ,,кухнята'' -детската градина. освен ,че детето ти е прибрано от 08.00 до 17.00 ч.  друг бонус не виждам.
а за ,,мамашите,, така нар, госпожи , мислиш ли че ще се ГРИЖАТ тза твоето скъпоценно създание като за свое? в комплект с още 29 деца? и всичките набутани в едностаен апартамент,наричащ себе си детска градина?...........
ти песни не знаеш ли, да играеш с детото си ли не умееш? не вярвам. умееш и вероятно по-добре ще го възпиташ, защото ще го отгледаш с ЛЮБОВ,  а не като ЗАДЪЛЖЕНИЕ.
моя син не е посещавал бонуса, наречен детска градина. не боледува /от 4ти месец са му спрени ваксините/ , много контактен и общителен е.  вярно е, че и майка ми която е пенсионерка ми помага, но вероятно и ти, както и много др. майки ще се справиш. само мъжа да носи малко повече пари в къщи
 и защо подписвате заявления???

# 592
Съди държавата в Страсбург. Или запиши детето на частна детска градина.

Мами,помагайте!!!!
Започвам малко с предистория -  имам дете на 2години,не сме слагали ваксината за Морбили и последната реваксинация на Пентаксим (поради странични реакции,но никъде неосписани от длъжностно лице!).Смених старата ЛЛ (изобщо нямахме консенсус по въпроса) и сега съм при нова,кояот уважава мнението ми и не ме притиска до стената.Даде ми да напиша заявление за отказ от ваксините и приключихме дотам..САмо че ни предстои ДГ.Аз не искам да лишавам детето си от тези му преживявания деца,игри,песни и т.н),само че без пълен "набор" няма записване в градината...Кажете ми какво да правя...ЛЛ отказва категорично да фалшифицира картони и т.н.Хомеопатката ни съветва да не ги слагаме,но също ми отказва съдействие за тази борба...чувала съм за лекари,които го правят,намерих името на един,но!Без съдействие на някой близък,който да гарантира за мен,пак не става...нямам такъв близък...Не иска и да правя компромис само за да угодя на някой си и всичко да документално ок,не искам и да ЛИШАВАМ детето си от неща,които са нормални за възрастта му и за връстниците му...Какво да правя?ХОдя и ми се реве...а за каква глупост става въпрос само!!!ПОмогнете,моля!!!Ще съм благодарна за всякакви съвети,може и налични естествено...

# 593
И аз съм от щастливите, че поне малкото ми дете не ходи на градина. Но пък мразя да ме дискриминират Tired

# 594
Гледах "Досиетата Х" - откриха останки на извънземни, ваксинирани против вариола...  Laughing  Ето защо тази опасна болест е изкоренена от лицето на Земята - срещу нея са ваксинирани поголовно не само земляните, а и извънземните, имали неблагоразумието да се намират по това време на нашата планета... Е, не се разбра от какво са умрели ваксинираните извънземни, може и ваксината да не е проработила...  Laughing

# 595
Гледах "Досиетата Х" - откриха останки на извънземни, ваксинирани против вариола...  Laughing  Ето защо тази опасна болест е изкоренена от лицето на Земята - срещу нея са ваксинирани поголовно не само земляните, а и извънземните, имали неблагоразумието да се намират по това време на нашата планета... Е, не се разбра от какво са умрели ваксинираните извънземни, може и ваксината да не е проработила...  Laughing

или пък да е проработила по обичайния начин Laughing

и извънземните изтребихме с тия ваксини! Joy

# 596
Е, не се разбра от какво са умрели ваксинираните извънземни, може и ваксината да не е проработила...  Laughing

Напротив, изглежда е проработила.  Wink

# 597
и извънземните изтребихме с тия ваксини! Joy

hahaha hahaha hahaha

Извънземните здравноосигурени ли са? Crazy Joy

# 598

#2gunfireКогато видя такива репортажи се дразня супер много!

http://vbox7.com/play:87892e76ef или тук  за извън БГ.

Меркантилните същества наричащи себе си медици ще го извъртят така, че няма да стане ясно какво е или ще е нещо заради починалата жена!

Но нали ваксините, секцио и "лекуване" на раково болни с химиотерапия държат цялата им идиотска система. Скоро всичко това ще свърши и криза 2011, която ще почне от другия месец е само подготовка за финансова катастрофа 2012-2013.

Така като гледам всичко ще тръгне от медицината, а не от банките! Банките са добре и винаги са били. За тях не ми се говори...

А представящ ли си на бременните, които всеки момент им предстои раждане.Направо ми става зле само при тази мисъл.А за останалите сирачета нямам думи.

А по повод лишаването на детето от детска градина моето мнение е следното.Ако мога аз или някой близък да ми го гледа няма да стъпи в детска градина или ясла.Аз самата (както и сестра ми) не съм ходила в следствие, на което:по малко болести, стрес, физически травми и тнт.Израснала съм много контактно, социално и здраво дете, е вероятно и по малкото ваксини, които са се биели 83год. са били по-малко.Имам още сто причини да не пусна детето си на детска градина ако мога,но това е мойта гледна точка.

# 599
Леле не можех да не споделя какви проблеми имат, но не мога да сложа линк нещо:в раздел бебета темата е:Ваксини за бебето- на първа страница е.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 23:25 от Аnuca

Общи условия

Активация на акаунт