ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 696
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Ей хора,полудяхте ли???Аз също не съм голяма фенка на ваксините,но невиждате ли какво става,колко болести са изчезнали или сведени до минимум?А може би наистина сте прави и трябва да спрем да се ваксинираме,и без това сме 7милиарда и естествения подбор на природата го няма,само тежим  на земята.Да,да спрете да се поизчистим малко,само силния да оцелее,другите каквато им е съдбата. Thinking

Колко болести са изчезнали?   Thinking

# 151
Всеки е прав за себе си,просто не е нужна такава пропаганда протие нещо,което е подобрило качеството на живот на много хора.Освен това тук само се настройват хората без научни доказателства и едва ли не ваксините са бич за обществото.Ами спрете ги тогава,борете се за това,не тука само да хапете някое полжително мнение.

# 152
Всеки е прав за себе си,просто не е нужна такава пропаганда протие нещо,което е подобрило качеството на живот на много хора.Освен това тук само се настройват хората без научни доказателства и едва ли не ваксините са бич за обществото.Ами спрете ги тогава,борете се за това,не тука само да хапете някое полжително мнение.

Ти на кое казваш положително мнение ?

Вече някак срамно ми се струва , при наличието на толкова много информация - официална и строго научна , толкова изследвания от уважавани университети , изказвания , форуми , симпозиуми от мислещи лекари и т.н. и т.н., та ... , срамно ми се вижда да се нахлува с толкова елементарно ниво  и такава очебиеща неподготвеност в подобна тема . Поне да беше попрочела нещо . А , че основната маса "консумираща" ваксини е "промита" , това ни е отдавна известно . Peace

П.П. Поне по-подготвени да ви изпращат , прясно регистрираните тук . Sunglasses

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 17:29 от nice

# 153
nice , много, много   202uu   bouquet

# 154
Всеки е прав за себе си,просто не е нужна такава пропаганда протие нещо,което е подобрило качеството на живот на много хора....
По-скоро влошило страшно много качеството на живот на всички, но нека говоря за себе си - http://vaksinite.info/Ekspertno_Reshenie_2450_fron_latest_.jpg
И то от 98-ма!

Опс, на такива като мен какво казвахте "Съжалявам много за случилото се, но..."
Е, аз не съжалявам, но сега си го връщам и до пролетта ще стане видно за всички Wink

# 155
chuckchi-Защо ехографа е вреден ??

# 156
chuckchi-Защо ехографа е вреден ??
По принцип не е вреден. Освен за начална бременност, когато плода преминава през всички животински форми. Всички знаят как действа ултразвука на кучета, примерно...

# 157
Не съм чувала как действа на кучета ,но ще прочета !  newsm78

# 158
Не съм чувала как действа на кучета ,но ще прочета !  newsm78
Ако си садист пробвай го на околни кучета. Но то може да те намрази и дори да се озлоби...

# 159
Това е мое мнение на прясно регистриран и съм го изказала на вас,но явно различно мнение неможе да се изказва,и особенно като си туко що регистриран.Продължавайте все така,успех:)

# 160
Това е мое мнение на прясно регистриран и съм го изказала на вас,но явно различно мнение неможе да се изказва,и особенно като си туко що регистриран.Продължавайте все така,успех:)
Мамче ела ми на гости в Младост2, за да видиш как се живее с 95 % нар тр.
Може и да се харесаме...

# 161
Благодарим!  Grinning

# 162
Ей хора,полудяхте ли???Аз също не съм голяма фенка на ваксините,но невиждате ли какво става,колко болести са изчезнали или сведени до минимум?А може би наистина сте прави и трябва да спрем да се ваксинираме,и без това сме 7милиарда и естествения подбор на природата го няма,само тежим  на земята.Да,да спрете да се поизчистим малко,само силния да оцелее,другите каквато им е съдбата. Thinking
Защо защитниците на ваксините като няма какво да кажат, излизат с цитата "колко болести са изчезнали"? Наистина колко?! Май нито една. И вариолата си съществува. Скоро видях снимка на дете, чийто ваксиниран татко- американски войник го е заразил с едра шарка. Ако не бяха ваксините наистина да са изчезнали тези болести, ама те си ги развъждат с тях.
А това в Индия какво е?
http://vactruth.com/2011/03/28/news-of-smallpox-outbreak-in-india-raises-fear/
Изкоренили бабината си трънкина!

# 163
  • На небето
Някой може ли да ми каже какво представлява СИЛАНИЗИРАНЕТО. В училище искат да правят тази процедура на децата. Като за целта ни дадоха декларация която да попълним, че сме информирани, запознати сме с процедурата, доставена ни е информация, която ние сме прочели, обяснени са ни рисковете и възможните усложнения от манипулацията, отговорено ни е на въпросите и сме съгласни да се извърши. Което е чиста лъжа разбира се, дори не сме виждали въпросния стоматолог, пък камоли да сме получили каквато и да било информация. Учителката ни даде да го попълним без дори да обяснява. Само като прочетох, че има рискове и усложнения и смятам да откажа да я направят на сина ми. Но все пак искам да знам, някой запознат ли с процедурата и може ли да ми каже, дали ползата надвишава риска. Да не споменавам, че сина ми дори още е с млечни зъби, а в този случай тази процедура е ненужна.

# 164

Ако съдим и по правописа , то комуникацията с Вас е causa perduta .

Общи условия

Активация на акаунт