ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 707
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Съжалявам скъпи медици, но съм поръчал:

NVIC 4th Int'l Public Conference on Vaccination DVD -  1    Pending

The Greater Good DVD -  1    Pending

Callous Disregard -  1    Pending

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 17:12 от chukchi

# 136
  • на Земята
Много хора започват да се усещат накъде духа вятъра, но явно ще минат доста години докато всички разберат истината, както са разбрали например, че йонизиращата радиация не е полезна и от нея нито се поумнява, нито се подмладява, а се умира...
Това какво ще рече - че уредите за пречистване на въздуха на йонизиращ принцип са вредни ли?
Не миличка, говорим за различни неща.... Да си йонизираш въздуха не носи кой знае какво.... А да го озонираш носи здраве и понякога оздравяване Wink
Я ако може малко по-подробно.Имам подарък уред озонатор за вода и хранителни продукти.Вредно ли е не разбрах? Shocked

# 137
озонатор за вода и хранителни продукти. Вредно ли е не разбрах? Shocked
100% не е вредно. Озона е О3, което е нестабилен кислород. Благодарение на кислорода има какъвто и да е живот на земята. Та озона, който както се разбрахме е О3 е нестабилен и сe запада на О2, който е стабилен и на О1 - супер нестабилен, реагиращ почти със всичко...

Има доста статии из нета, че всъщност О1 лекува, свързвайки се с "лошите" и ненужни частици по тялото, но нямам опит с това...

# 138
  • на Земята
А каква е тази йонизираща радиация тогава? newsm78

Сори за спама.

# 139
А каква е тази йонизираща радиация тогава?
Няма нищо общо. По-добре да не говорим повече за това...

# 140
Йонизиращата радиация е онова, което бълват реакторите във Фукушима, онова, което ни се изсипа на главите през 86-та от Чернобил, а също и онова, с което ви облъчват като ви правят рентгенова снимка или CT scan. В миналото всички са мислели, че новооткритите тогава лъчи са полезни за здравето, никой не е подозирал, че са смъртоносни. Наистина ги използвах само за удачно сравнение какво може да се окаже след години за ваксините... Изобщо не са предмет на темата тук.

# 141
Да вметна и аз за мамографа. Първа година - брилянтен, втора година- леко влошен, трета година - туморче. (е, може да са нужни повечко годинки). Внимавайте с рентгена точно на гърдата, искайте си ехограф. Специалистът може да види.

# 142
Йонизиращата радиация е онова, което бълват реакторите във Фукушима, онова, което ни се изсипа на главите през 86-та от Чернобил, а също и онова, с което ви облъчват като ви правят рентгенова снимка или CT scan. В миналото всички са мислели, че новооткритите тогава лъчи са полезни за здравето, никой не е подозирал, че са смъртоносни. Наистина ги използвах само за удачно сравнение какво може да се окаже след години за ваксините...
Slade, човече...  omm

Меченце, само да спомена, че извършването на ехограф при бременни също не бива одобрявано от мен, но с това си докарвам доста негативи сред мамите...
Същите не знаят, че точно ехографът е възможно да доведе до увреждания на бъдещото невинно същество, което расте в утробата.

# 143
Slade, аз също съм на мнение, че по-опасен е вируса на морбили, отколкото тежките метали в случая. Peace
Проблемите идват от отказ за прием на храна, а от там се забавя и развитието на детето.

Мога да потърдя от личен опит, въпреки давността от 12 г.  Peace
След ММР - Тримовакс (май беше френска ваксина) детето спря да се храни и се върна месеци назад. Допускам, че стомашно-чревните проблеми, които още персистират, датират от този период.

# 144
И май нищо от тези последствия не се докладва през т.нар. "система за лекарствена безопасност и съобщаване на нежелани лекарствени реакции (НЛР)". Поради това няма данни, няма статистика, няма и основание за подозрение в нАучните среди, че ваксините нанасят вреда.
Когато една позната поискала от ЛЛ формуляра за въпросните НЛР вследствие на ваксина, той й казал да не го занимава с глупости. А всъщност именно чрез лекарите се докладват НЛР...

# 145
Няма връзка с темата, но има връзка със случващото се в момента. Ето  на какво попаднах в градската ни тема. Нещо не ми се нрави. Още като видя, че е безплатно за  малки деца и ми светва някаква червена лампа. Някой да има мнение по въпроса?

# 146
Няма връзка с темата, но има връзка със случващото се в момента. Ето  на какво попаднах в градската ни тема. Нещо не ми се нрави. Още като видя, че е безплатно за  малки деца и ми светва някаква червена лампа. Някой да има мнение по въпроса?
Ако се обадя там вероятно ще ме "изритат".
Мишлето май беше някакво мед. лице, което защитава яростно ваксините...

# 147
Да вметна и аз за мамографа. Първа година - брилянтен, втора година- леко влошен, трета година - туморче. (е, може да са нужни повечко годинки). Внимавайте с рентгена точно на гърдата, искайте си ехограф. Специалистът може да види.
Настоявайте за ехограф, не позволявайте рентген. Според някои специалисти рентгенът може да обърне доброкачественото в злокачествено образувание. На ехограф се вижда, но отнема малко повечко време от рентгена.

# 148
Ей хора,полудяхте ли???Аз също не съм голяма фенка на ваксините,но невиждате ли какво става,колко болести са изчезнали или сведени до минимум?А може би наистина сте прави и трябва да спрем да се ваксинираме,и без това сме 7милиарда и естествения подбор на природата го няма,само тежим  на земята.Да,да спрете да се поизчистим малко,само силния да оцелее,другите каквато им е съдбата. Thinking

# 149
Ей хора,полудяхте ли???Аз също не съм голяма фенка на ваксините,но невиждате ли какво става,колко болести са изчезнали или сведени до минимум?А може би наистина сте прави и трябва да спрем да се ваксинираме,и без това сме 7милиарда и естествения подбор на природата го няма,само тежим  на земята.Да,да спрете да се поизчистим малко,само силния да оцелее,другите каквато им е съдбата. Thinking
mama23, на такива като теб обикновено ми се занимава да им натривам носовете, но си падам по масовки. Т.е. искам публика от няколко стотин, няколко хиляди, а защо не и милиони!

Изгледай моля те филмите и клиповете във втория  линк от подписа ми, защото за първия нямат време хората. Той е доста подробен, за всяка ваксина... Там ще видиш и мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт