ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 731
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
n_alex76
Това е чудесно, радвам се за детето.Аз също имам много познати, които са много доволни и с удоволствие водят децата си на детска градина.Подкрепям всичко, което има положителна посока за децата.Това,че аз мисля така не значи, нищо друго освен моето виждане.Пожелавам още повече успехи Peace

# 616
  • София

Ама вършат ли работа - това ме интересува, пробвали ли сте?

# 617
Някой беше споменал , че негов  познат е правил анализ на ваксина в лаборатория, резултат доколкото си спомням беше 25%  живак над допустимата стойност.Коя ваксина точно беше анализирана ако си спомняте?

Не 25% а  40 пъти(редактирам се, че проверих цифрата по-точно. Била е анализирана петвалентна ваксина, вие ми кажете коя е, не знам точно.

Впрочем до същия извод стигнах аз като изчислих колко пъти над допустимото за едно новородено бебе от 3 кг има в една стандартна ваксина според официални про-ваксинационни сайтове. Изводът беше 50 пъти за една ваксина. За две съответно 100 пъти и така...

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 20:43 от persimon

# 618
Еееххх,момичета...не е лесно... Close
Принципно имам "лукса" не една баба,ами две!Ходя на работа и те се редуват,много добре се грижат за детето,но те не са деца...и с това време не могат да излизат много..съответно няма много социални контакти...а на детето му е скучно...да не говорим,че иска да ходи,защото двете най-близки съседчета ходят и съм сигурна,че там би й било много добре...но....съм лишена от това право,само защото не се подчинявам на "стадния" дух...и...не браня пак същия имунитет...ама,на!
Държавата в Страсбург няма как да я съде ( не че не съм се замисляла),защото трябва да са изчерпани всички начини в самата страна...но честно казано се замислям за адвокат или поне правна консултация,за да знам дали има смисъл да се боря в съда...сигурна съм,че ако 10-20,100 майки успеят да убедят някой съдия в решенията си нещата няма да са като сега,но...

# 619
Не знам каква юридическа "тежест" ще има колективно дело от сто човека, ама май няма никакво значение....Просто трябва да се възбуди общественото мнение, но преди това трябва да се промени обществената нагласа и закостенели вярвания. Но пък затова иска време и усилия като тези на Чукчи, (другите си знаят кои са, няма да ги пиша Wink) а такива като тях....няма много

# 620
Ще станат нещата, но трябва време. Време, през което масата хора се осъзнае и колективното съзнание започне да работи в наша полза Wink

Съжалявам медици, но вече сте загубили!

# 621
Не знам каква юридическа "тежест" ще има колективно дело от сто човека, ама май няма никакво значение....Просто трябва да се възбуди общественото мнение, но преди това трябва да се промени обществената нагласа и закостенели вярвания. Но пък затова иска време и усилия като тези на Чукчи, (другите си знаят кои са, няма да ги пиша Wink) а такива като тях....няма много

Така е наистина.Само от нашата отчетна, вече две майки отказаха окончателно ваксинирането.Месеци наред се запознаваха и с  другата страна на монетата, Чукчи, ти допринесе много затова.
Знам, че не е вариант всеки да се спасява по единично , в смисъл да търси начини и да се покрива от системата, но пък  основите към пътя за промяна на закостенелите вярвания са положени.

# 622
От моята бивша отчетна (не знам даже вече дали съществува, но отдавна не пиша там) някои четяха, някои от майчетата взимаха отношение....нито един май не спря да ваксинира.... Confused

# 623
Чукчи, ти допринесе много затова...
Малиии, ама аз още не съм почнал Simple Smile От утре излизам 1 месец в отпуска и познайте  Mr. Green
#2gunfire яко по моите любимци! 13 години си траех и сега съм като затворник, бил 13 години в затвора!

# 624
13 години си траех и сега съм като затворник, бил 13 години в затвора!
luvbed newsm53 Joy  Почвай ги!

# 625
http://youtu.be/Sl1kFExrovw

Един офтопик, но много, много важен! Моля ви, разпространете!

# 626
  • София
все ще питам и забравям- имам приятелка, която чисти с хомеопатия ваксините- т.е. тя ваксинира, но смята, че си пази детето като ги чисти. Може би е ставало дума тук за това, но не съм го видяла.

# 627
 hahaha Mr. Green Grinning
Хомеопатията често е безсилна срещу лайната, които бълва прехвалената медицина!

# 628
Хомеопатията помага на леките форми на аутизъм, но много време минава до възстановяване на детето. Peace
Освен това е нужна работа с логопед, психолог и ресурсен учител.

# 629
все ще питам и забравям- имам приятелка, която чисти с хомеопатия ваксините- т.е. тя ваксинира, но смята, че си пази детето като ги чисти. Може би е ставало дума тук за това, но не съм го видяла.

Понякога помага, но понякога-не.
не бих рискувала и после да се надявам на чудо...

Общи условия

Активация на акаунт