ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 604
  • 746
  •   1
Отговори
# 660

В основата на вижданията на Стивън Шварц виждам пътека към източната философия-будизма, аз лично се интересувам и се опитвам да практикувам Дзен .
Дистанционно виждане, размяна на умовете, общуване чрез телепатия с всичко това се запознах чрез Дзен будизма.
Някъде четох, че с завършването на календара на Маите завършва и начинът на живот, който човечеството е водило до сега!След декември 2012год. много неща ще се променят, много врати ще се отварят!Едно от нещата е , че медицината няма да е това , което е била, нищо няма да е такова...каквото е било!

# 661
Дано! Нека нещата се променят, че сега си е таковало таковата...

# 662
едно лекарство , с което успешно лекува рак , и което е строго пазено от НАСА....             
Може би подобно на свитъка от Панда 1... Wink (за който го е гледал).

Като почнат с тези засекретени лекарства...

# 663
А какво е искал да каже с 2 вида човечество?

Едните ще са ГМО-та ли?

Наскоро се бях загледала пак в "Гатака"... като че на там отиват нещата  Wink
Иначе по-напред гледам сте писали за "пазенето" от ваксини с Туя - и моя приятелка ваксинира така. Нейната хомеопатка й казала, че да - имало отрови във ваксините, но добрата новина е, че децата се приспособявали към тях  Rolling Eyes и не мога да я разубедя каква пълна глупост е това. Детенцето й се буди с пронизителни писъци, според нея от зъбки...

И да споделя, че бяхме на алерголог с малката, заради АД - написа, че препоръчва ваксиниране в период на ремисия  Twisted Evil и взе да ми обяснява как ще взема антихистамини. Как пък не! Опитах се да обясня, че точно след ваксините ни започна проблема, ама не - толкова смъртоносни болести имало...

А лекарства за нелечимите болести отдавна подозирам, че има, но никой няма сметка от здрави хора. Нали повече се печели да те лекуват, а не да те излекуват.

# 664
  • София
Може да са и зъбки - дано да са зъбки.

Да кажа, че се запознах с една хомеопатка, която пътува до Русе и до Сливен и преглежда. Има си там пациенти. Ако някой се интересува - да пита на лични.

# 665
  • София
и моето се буди с писък, при нас е от зъбите.
АД - то съм сигурна, че в повечето случаи си е точно следствие от ваксините. И ние си имахме кожни проблеми в началото, както и слуз, дори кръвчица в акото, добре че си останахме с "родилните" ваксини и 1 Хепатит (от която получихме сериозна кожна реакция) иначе сега щяхме да пишем в темите за АД, ако не и в по-страшни теми ...

# 666
fata_morgana,
странно, и аз напоследък се сещам за този филм. Гледала съм го преди повече от десет години сигурно и не си спомням много неща.

Иначе винаги съм се чудела защо ваксината за Хеп Б е различна в родилното и след това. Някой знае ли?

# 667
Иначе винаги съм се чудела защо ваксината за Хеп Б е различна в родилното и след това. Някой знае ли?

Мисля, че отдавна е една и съща - Енжерикс...

# 668

Мисля, че отдавна е една и съща - Енжерикс...

Хм, вярно. Последния път като гледах имунизационния календар бяха различни - сега не.  Peace

# 669
  • в матрицата
едно лекарство , с което успешно лекува рак , и което е строго пазено от НАСА....              
Може би подобно на свитъка от Панда 1... Wink (за който го е гледал).

Като почнат с тези засекретени лекарства...
Изобщо не беше засекретено, казаха му  състава, ама нали съм блонди, не запомних  Mr. Green
Корегирам се, ето линк към предаването http://tv7.bg/videoArchive/1478612/

# 670
Корегирам се, ето линк към предаването http://tv7.bg/videoArchive/1478612/
Освен, че си блонди и красива.... си и умна Hug
Изключенията по-принцип потвърждават правилото. Ти си едно от тях.
Радвам се, че съм те виждал и макар и повърхностно - познавам! HugHug

# 671
Изключенията по-принцип потвърждават правилото.

Извинявам се, че се включвам, но изключенията по принцип показват, че в правилото нещо куца... Когато изключенията преминат 50%, то правилото се променя...  Laughing

# 672
  • в матрицата
stelt77 , айде сега и ти да се намесиш. Да не ми завидя, а?  Mr. Green

# 673
Извинявам се, че се включвам, но изключенията по принцип показват, че в правилото нещо куца... Когато изключенията преминат 50%, то правилото се променя...  Laughing
Стелче, в случая не говорим за 50, а по скоро за 5 или 0.5 Wink

# 674
Стелче, в случая не говорим за 50, а по скоро за 5 или 0.5 Wink

Не ми следиш мисълта явно...  Laughing   Да не питам пък тия 5 или 0.5 от коя статистика дойдоха...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт