Новите ви книги - 9 тема

• 56 914
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Авраам, ако е като старата книга на Тим Харфорд, определено ще е интересна.
yes

# 121
Кулинарен журнал,доколкото разбрах.
Брей, че то направо е за купуване. Колко ли струва наистина, я да се поразровя. Thinking
Списанието е това-"Кулинарен журнал" и с книжлето е за 1.99 лв.  Peace

Утре ще видя дали е останало и за мен...
Едва ли, иначе и аз ще проверя ест., но в профила им във ФБ нямаше инфо.
А моята нова книга е "Вечер във Византия" на Ъ. Шоу- мъжът ми ми я купи днес и най- сетне се сдобих с нея, толкова отдавна я търся newsm44

# 122
Хаха, вчера приятелката ми си взе:

...и за ден я преполови. Понеже много й харесва книгата и (цитирам) "сигурно ще е интересна на твойте майки", ме зарече да ви я препоръчам. Simple Smile Била много вярна и полезна. Аз не се наемам с оценки де, само предавам посланието. Peace

# 123

Скоро обсъждахме тази поредица и днес си взех тези три книги от библиотеката.
Както и препоръчваните тук "Излюзии" и "Франки Фърбо" на Уортън, "Хана" на Сюлицер, "Павилион за жени" Пърл Бък.

Това си е направо пиршество за сетивата . Heart Eyes В коя библиотека си абонирана ( може и на ЛС ) ?Peace

# 124
Вземам книги от 4 библиотеки (във Варна)  Laughing. От регионалната библиотека (основната); от отдел  "Изкуство" - с книги за всички изкуства и американска библиотека; от детската библиотека, където има т. нар. "Средношколски отдел" и има също голям избор като за мен; от библиотеката в училището на сина ми (вчера от там си взех "37,2° сутринта" Филип Джиан). Затова винаги съм затрупана... Wink

# 125
Не знам дали е за тук,но бихте ли препоръчали библиотека в София? Praynig

Иначе от мен:

# 126
Не знам дали е за тук,но бихте ли препоръчали библиотека в София? Praynig

Иначе от мен:

Ами тая , която е на Славейков- Софийска библиотека, все се каня да се запиша там, мисля че е нужно да имаш софийска регистрация, поне така беше преди време Wink

# 127
# 128
мога ли да помоля някой ако знае безплатен линк към тази книга да го сподели: http://dnesplus.bg/News.aspx?n=531234 благодаря предварително  Simple Smile

# 129
  • Пловдив
От вчера - "Богът на дребните неща"  http://www.book.store.bg/p29331/bogyt-na-drebnite-neshta-arundati-roj.html

# 130

Единственото 'лошо' на тази поредица е, че голяма част от заглавията не са налични по книжарниците  Confused

# 131
Искам да ви питам имам ли шанс на Славейков да си намеря "Коледна песен" на Дикенс, на български?
Благодаря.

За да не спамя, поръчах си това:

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2011/11/08/1198886_afrikanskiiat_priiatel/

Утре го чакам.

# 132
  • София
NinoTino, "Коледна песен" я има в Столична библиотека, ако не я откриеш по сергиите.
Иначе на тези, които са близо до Стара Загора, бих препоръчала да гледат и спектакъла "Коледна песен" в Старозагорския куклен театър, за възрастни е, но мисля, че би било интересно и за по-големи деца.

# 133
Благодаря ти, Neda, но дано я открия  Grinning

# 134
  • София
Поръчах си:

Надявам се днес да ми я донесат   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт