Новите ви книги - 9 тема

• 56 899
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
"Любов"- Е.Шафак ,"Роксоланда" - забравих автора и "Една арабска принцеса разказва"-Д.Сасън

# 601
# 602
  • София, под Карлсон

Pink® "Бавният валс на костенурките" я препоръчвам с две ръце  Peace

Благодаря ти!  Hug "Жълтите очи на крокодилите" ми хареса, може би защото виждах себе си в някои от ситуациите и не ми се ще да остана разочарована от "Костенурките". Днес отивам "на лов" в книжарницата и май се сещам кое ще е едно от попаденията ми  Wink

# 603
  • Belgium
Pink® само да предупредя, че "Бавният валс на костенурките" е доста по-кървава от първата книга  Laughing

За мен поне действието се разви в доста неочаквана посока  Laughing

Много ми е любопитно за какво ще става дума в третата част.

# 604

Някой чел ли е втората книга и какво мислите за нея?

# 605

Много ми е любопитно за какво ще става дума в третата част.

Най- вероятно за младите. Пък старите ще са за фон, че се изчерпаха- щом и до убийства стигнаха, работата ясна. Ще ги кютне в някое кротко местенце да се обичат и творят, пък ще къдри сестрите и Гари (ли беше?) Grinning

# 606
  • Belgium
Да, Гари  Laughing

Наистина освен да се съсредоточи върху младите, няма много друг избор. Направо в семейна сага се превръща тази поредица  Laughing

# 607
Hitch 22, електронно издание, беше намалена на около 2 евро. Който знае кой е Кристофър Хиченс, ще побърза да си купи.

# 608
  • Бургас
На мен, "Бавният валс на костенурките" ми вървеше по-леко, беше ми по-интригуваща. Първата книга на моменти ми беше твърде обстоятелствена , все нещо ми повтаряха, като че ли авторката е предполагала че на места съм попрескачала страници. Чакам си с нетърпение третата част.

# 609
Ледената принцеса-Камила Лекберг

# 610
"Плесницата" от Христос Циолкас

# 611
  • Варна
"Елегантността на таралежа" - много съм доволна. Чакат ме "Път към висшето общество" и "Живот във висшето общество" на Джон Брейн.

# 612
Последните две съм ги чела поне два пъти Grinning Много ми харесват Peace

# 613
Мисля да си поръчам от Amazon автобиографията на Стивън Тайлър от Aerosmith "Does the Noise in My Head Bother You?"
("Пречи ли ви шумът в главата ми?")

Предпочитам да я чета на английски (американски!  Laughing) като знам експресивния език на Стиви, но все пак да попитам -  някой от средите на издатели, книжари, преводачи да знае дали скоро ще се издава в България?

# 614
  • София
Последните две съм ги чела поне два пъти Grinning Много ми харесват Peace
"Елегантността на таралежа" - много съм доволна. Чакат ме "Път към висшето общество" и "Живот във висшето общество" на Джон Брейн.

А дали може мъничко подробности ... за какво става въпрос с две, три думи?
Много отдавна им се каня, и все ги подминавам ...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт