Новите ви книги - 9 тема

• 56 861
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • на североизток от Рая
  didakaHug !   gundieHug! Благодаря ви!

Положителни коментари за книги много ме радват.

# 631
  • София, под Карлсон
И аз днес имах посещение в "Хеликон", но този път за мен не взех нищо! На малкото момче купих обаче солидно количество книжки за детската градина, първа група! Остана доволен и силно се заинтригува! Надявам се да си отглеждам един бъдещ "четльо"  Rolling Eyes

Моля те, сподели за детските книжки  Simple Smile

# 632
На мен си взех нещо за повдигане на рациото:

...а на гаджето - нещо за повдигане на духа (сесията не й се отразява добре):

Почвам малко по-късно днес да чета новата си придобивка; иначе вчера дочетох първата част на "Милениум" и ми хареса.

chef

# 633
И аз днес имах посещение в "Хеликон", но този път за мен не взех нищо! На малкото момче купих обаче солидно количество книжки за детската градина, първа група! Остана доволен и силно се заинтригува! Надявам се да си отглеждам един бъдещ "четльо"  Rolling Eyes

Моля те, сподели за детските книжки  Simple Smile

Взех му завидно количество от дерията "Моливко", на издателство "Слово". Изненадах се, но имаше огромен избор: Моторика, математика, родна реч, логически задачи, приказни игри и много други. После попаднах на книжката "Приказни пътечки" на издателство "Булвест 2000". Като се прибрах вкъщи и разрових сайта им и се оказа, че е цяла поредица, от първа да трета група. Предлагат различни сборници с игри, математически задачи, стихотворения, игри и песни. Аз купих "Сборник с текстове, игри и песни за деца от втора група на детската градина", има страхотни приказки (текстовете са добре структурирани), песнички и любими стихчета! Аз лично съм възхитена и от серията "Моливко" и от книжката на "Булвест 2000".
Дано съм помогнала Wink

На мен си взех нещо за повдигане на рациото:

Офф моята любима тема....Обожавам Хокинг, за жалост толкова съм натоварена с изпити, че май за сега само ще я купя и ще отлежава и ще чака ред....

# 634
Снощи започнах тази и не можах да се отделя, докато не я преполових...към 2 - доста увлекателна и все си казвах, че ще прочета и следващата глава и край, но не би...
Очакват ме и тези и сигурно затова нямам търпение!

# 635
  • София, под Карлсон
Взех му завидно количество от дерията "Моливко", на издателство "Слово". Изненадах се, но имаше огромен избор: Моторика, математика, родна реч, логически задачи, приказни игри и много други. После попаднах на книжката "Приказни пътечки" на издателство "Булвест 2000". Като се прибрах вкъщи и разрових сайта им и се оказа, че е цяла поредица, от първа да трета група. Предлагат различни сборници с игри, математически задачи, стихотворения, игри и песни. Аз купих "Сборник с текстове, игри и песни за деца от втора група на детската градина", има страхотни приказки (текстовете са добре структурирани), песнички и любими стихчета! Аз лично съм възхитена и от серията "Моливко" и от книжката на "Булвест 2000".
Дано съм помогнала Wink
Сърдечно ти благодаря!  Hug И аз се опитвам да събуждам интерес от детска възраст, пък да видим... Peace

# 636
За упражняване на английския:)

# 637
От днес:

# 638
Дано съм помогнала Wink
Сърдечно ти благодаря!  Hug И аз се опитвам да събуждам интерес от детска възраст, пък да видим... Peace

The1 , наистина е много добра поредицата "Моливко " , по нея учи малкия в предучилищната и му е интересно .

Хокинг си го взех на 16-ти . Peace И при мен чака ред .

# 639
Е ама толкова много книги наведнъж  Wink Добре, че не знаем къде живееш Wink Hug

# 640
Снощи започнах тази и не можах да се отделя, докато не я преполових...към 2 - доста увлекателна и все си казвах, че ще прочета и следващата глава и край, но не би...
...

Peace Най-добрата му книга.

# 641
Взех му завидно количество от серията "Моливко", на издателство "Слово". Изненадах се, но имаше огромен избор: Моторика, математика, родна реч, логически задачи, приказни игри и много други. После попаднах на книжката "Приказни пътечки" на издателство "Булвест 2000". Като се прибрах вкъщи и разрових сайта им и се оказа, че е цяла поредица, от първа да трета група. Предлагат различни сборници с игри, математически задачи, стихотворения, игри и песни. Аз купих "Сборник с текстове, игри и песни за деца от втора група на детската градина", има страхотни приказки (текстовете са добре структурирани), песнички и любими стихчета! Аз лично съм възхитена и от серията "Моливко" и от книжката на "Булвест 2000".
Дано съм помогнала Wink

The1 , наистина е много добра поредицата "Моливко " , по нея учи малкия в предучилищната и му е интересно .

Хокинг си го взех на 16-ти . Peace И при мен чака ред .

Да, а аз смятам вкъщи да се забавляваме с тази серия. За детска градина може и да се класираме Wink
Оххххх< Хокинг...... тъй да ме е яд! Даже Еко не мога да завърша  Tired

# 642
  • на североизток от Рая
  Привет!  Hug

Малвина~Ина, чудесен избор на книги! Прочети ги с удоволствие!  Hug

Вчера от размяна получих много книги. Не мога да  не се похваля.

Имам и две книжки на издателство Арлекин, освен тези.

Получих ги от много мила съфорумка. Благодаря сърдечно!  Hug

# 643
  • София
Дойдоха и моите нови книжки:

Веднага започвам "Господин Ибрахим ..."

# 644
Значи повечето сме на Шмит Laughing. Аз довечера ще прочета отново трите книжки (като на Малвина~Ина), защото ще ги връщам на прекрасната собственичка и искам пак да ги "изпия" преди да ги пратя!  Grinning Heart Eyes  Моля ви, споделяйте и на вас ли ви харесват толкова като ги четете сега за първи път или просто за мен са нещо специално..?

Общи условия

Активация на акаунт