В момента чета....8

• 41 933
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря ви момичета!   bouquet
При всички положения ще прочета и "Блус в лятна нощ" и " На юг от Брод стрийт".
Пленена съм от Принца и няма как.  Crazy

# 586
  • I want it all and I want it now.
За много години. Много здраве и щастие.
В момента чета
Кодът на Луцифер от  Чарлз Броко
/Трилър, Приключения/
Доста е динамично действието и е интересна. Peace

# 587
  • Пловдив
Започнах "Когато боговете се смеят" на Александра Маринина.Четеше ми се леко трилърче тези дни Simple Smile

# 588
"Проклятието на Анджелик" на Нора Робъртс. Харесвам всички романи на Нора Робъртс и Сандра Браун.

# 589
  • В подножието на планината
  Тази сутрин завърших "Бел ами " на Мопасан и започнах "Бойният химн на тигрицата майка" на 
  Ейми Чуа .

# 590
  • София
   "Бойният химн на тигрицата майка" на 
  Ейми Чуа .

На английски ли?

# 591
  • В подножието на планината
   Да , на английски . Не е труден текста - семейството , децата , описание на живота им . Тъкмо
  четох за негативните им впечатления от една българска учителка по пиано и ми стана криво , че
  за пореден път българин  е оставил лошо впечатление , „увековечено" в книга .

# 592
  • Бургас
"Фреди Меркюри със свои думи за своя живот".

# 593
И аз съм любопитна да я прочета, забелязах я Wink
А днес започнах "GUNS N' ROSES "Групата, забравена от времето".

# 594
И аз съм любопитна да я прочета, забелязах я Wink
А днес започнах "GUNS N' ROSES "Групата, забравена от времето".
А хич не е забравена Wink На мен и двете са ми интересни, но предполагам, че Фреди е имал по- интересен живот.

# 595
  • Пловдив
Аз за подарък купих другата за Фреди Меркюри.Тя е написана от авторка и одобрена от Queen.А пък "Фреди Меркюри със свои думи за своя живот" доколкото разбрах е съставена само от интевюта и изявления на Фреди.Което също е интересно,но не така изчерпателно според мен Rolling Eyes

# 596
Започнах тази:

Започнах тази. Много, много тегава, не се случва нищо интересно. Едни безкрайни описания....Май и до края ще е така.

# 597
  • София
По пранзиците излапах два трилъра, които ми харесаха. Но върнах книгите и сега не мога да се сетя за заглавията им  ooooh!!
Снощи започнах Принцът на приливите, благодарение на форума, разбира се - едни любезни дами ме снабдиха с книгата, за което им благодаря безкрайно  Heart Eyes!

# 598
  • Ямбол
И аз обичам трилъри. Отдавна му се каня на Джеймс Патерсън. Все хубави неща чета за него, все е най, книгите му се четели на един дъх, има милиони продадени, доста написани и т.н. все в тоя дух.
Та най-после се наканих да го "пробвам" и започнах с "Криеница". Засега още в началото - нищо особено и не според предварителните ми очаквания, но да видим...

# 599
  • София
Лиляна, точно тази не съм чела. Ако ти попаднат Целуни момичетата и Когато дойде паякът, прочети ги, не са лоши. Може би си гледала и филмите, правени по тях.

Общи условия

Активация на акаунт