В момента чета....8

• 41 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Дубрутру! В момента чета (по-скоро снощи прочетох) "Чингис. Степният вълк", Кон Игълдън.
Търся втората и третата книги от поредицата - "Господари на лъка" и "Кости по хълмовете". Моля, ако някой знае къде мога да ги купя на старо (или на ново), да ми каже! Много благодаря!

# 646
Аз попривърших с "Разкази с неочакван край" и сега започвам "Още разкази с неочакван  край" на Дал, но нещо никак не съм възхитена. Tired

# 647
Чета:

Много е хубава  Heart Eyes

# 648
Ех,гледах я на панаира ,но не си я купих...

# 649
  • В полите на Витоша :)
И аз си я взех от панаира и то защото тук някой беше писал, че много иска да я прочете, имало хубави отзиви за нея. Чака на опашка с още 1 куп книги, а с времето за четене съм много зле... почти не остава.

В момента съм на "Императрицата" на Сюлицер.

# 650
Аз попривърших с "Разкази с неочакван край" и сега започвам "Още разкази с неочакван  край" на Дал, но нещо никак не съм възхитена. Tired

аз също изобщо не го харесвам...

# 651
  • Бургас

За какво става дума накратко?  Hug

# 652
Мон..., книгата засяга житейския път и взаимоотношенията на няколко съученика, започнали в гимназията и проследява различните етапи на живота им, техните емоции, радости и страхове. Образите са ярки, книгата се чете с лекота, вълнуваща е и отлично написана. Ще пиша повече като я завърша.  Hug

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 11:47 от Малвина~Ина

# 653
В момента съм на "Императрицата" на Сюлицер.

Една от най-любимите ми книги ever, заедно с първата част - "Хана" Heart Eyes

# 654
За пореден път "Пипи дългото чорапче", докато реша какво искам да чета... Да започна с "Игра на тронове" или първо да си прочета "Бавният валс на костенурките"?! newsm78

# 655
Да започна с "Игра на тронове" или първо да си прочета "Бавният валс на костенурките"?! newsm78

Аз бих казала "Игра на тронове", но пък не съм чела "...костенурките", а и хванеш ли се с "...троновете", после има още четири книги и всички са големи, та тук се появява въпроса, дали да не прочетеш първо "... костенурките", че другата ще иска по-дълго вниманието ти.  newsm78 newsm78 newsm78. Май много сложно се получи  Laughing Laughing
 Аз сега съм на четвъртата част "Пир за врани" от поредицата, за която говориш.

# 656
Джон Гатоу- "Оръжия за масово обезличаване":

http://aig-humanus.blogspot.com/2011/02/blog-post_5316.html

Изключително подходяща за настоящите условия, в които се намира българското образование в момента. Приключвам я, остават ми десетина страници.

# 657
  • Варна
Здравейте! Следя ви с интерес. Кажете заслужава ли си трилогията на Катрин Панкол. Да купувам ли "Жълтите очи на крокодилите"?
В момента чета "Елегантността на таралежа", но съм още в началото.

# 658
Прочетох "Степни богове" на Андрей Геласимов,хубава книга,заслужава да се прочете,особено който обича руската литература! Peace

# 659
  • София
didaka, ако ти хареса "Елегантността на таралежа", не бих препоръчала купуването на "Жълтите очи на крокодилите" ... или поне първо я прочети от библиотека, ако имаш възможност, на мен от тази книга само корицата ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт