Хотели със закрити минерални басейни

• 121 647
  • 181
  •   1
Отговори
# 150
Хотели в тази категория около Варна? На не повече от 50 до 100км.
Ходили сме в Терма Палас, искам да разнообразим...

# 151
Копирам си въпроса и тук:
Някой със скорошни впечатления от хотел Долна баня? Чисто ли е, добре ли е оборудвано СПА-то? Храната как е?

# 152
  • Варна
Хотели в тази категория около Варна? На не повече от 50 до 100км.
Ходили сме в Терма Палас, искам да разнообразим...

Лонг Бийч Шкорпиловци
Азалия , Сириус -  Св.Св. Константин и Елена
Бургаски минерални бани -  - 2  -3 хотела , ма е повече от 100 км.

# 153
Във Вършец има ли хотели с топли басейни?

# 154
Аз ще ходя пролетната ваканция във Вършец -хотел Медикус. Уж бил топъл басейна, но ще ви кажа чак април.

# 155
Ами късно ще е. ConfusedСледващата събота ще ходим във Въешец. В сайта пише 28-30 градуса. Издирвам нещо по-топло, ако има.

# 156
Ще чакам отзиви от теб.

# 157
Здравейте,от Русе съм и понеже почивката ни ще е за три дни,а сме и с три деца(чакам четвърто 😀),много далеч ни идва Велинград , Огняново и т.н.Препоръчайте някой хотел с вътрешен басейн около Варна-Св.Константин и Елена,Златни пясъци,Варна.Все ходим на планина-Елена, Вонеща вода,Бели Осъм.Притеснявам се дали ще е добра храната, обслужването по морето- след 7 .05 ще почиваме.
Спряла съм се наЛонг бийч Шкорпиловци,мнения?
Терма Палас добър ли е,храната как е,изглежда мн лъскав?
За Сириус четох лоши мнения, незнам доколко са актуални.Благодаря!

# 158
  • Варна
Препоръчайте някой хотел с вътрешен басейн около Варна-Св.Константин и Елена,Златни пясъци,Варна.Притеснявам се дали ще е добра храната, обслужването по морето- след 7 .05 ще почиваме.
Спряла съм се на Лонг бийч Шкорпиловци,мнения?
За Сириус четох лоши мнения, не знам доколко са актуални.Благодаря!

Най - добър е Лонг бийч Шкорпиловци , сетне Терма Палас ,  Азалия , Иванчов хан , МНО ,  .......... Сириус

# 159
  • пловдив
Здравейте,от Русе съм и понеже почивката ни ще е за три дни,а сме и с три деца(чакам четвърто 😀),много далеч ни идва Велинград , Огняново и т.н.Препоръчайте някой хотел с вътрешен басейн около Варна-Св.Константин и Елена,Златни пясъци,Варна.Все ходим на планина-Елена, Вонеща вода,Бели Осъм.Притеснявам се дали ще е добра храната, обслужването по морето- след 7 .05 ще почиваме.
Спряла съм се наЛонг бийч Шкорпиловци,мнения?
За Сириус четох лоши мнения, незнам доколко са актуални.Благодаря!

Препоръчвам хотел Елена е Златни пясъци. Имат приличен ол инклузив, вътрешен басейн. Чисто е, лятото имаше и хубава анимация за деца и възрастни

# 160
Ще чакам отзиви от теб.
Отседнахме в Съни гардън. Басейна е топъл.

# 161
Ще чакам отзиви от теб.
Отседнахме в Съни гардън. Басейна е топъл.

и как е? Басейна става ли за деца? С ваучер ли сте?

# 162
Басейна е топъл, дълбок 1,10 м. - става за деца. Не бяхме с ваучери.

# 163
Имам възможност да избирам между Медикус и Съни гардън. Кой хотел ще ми препоръчате? Важно ми е спа-то и топлината на минералната вода в басейните, хигиената естествено.

# 164
Басейна е топъл, дълбок 1,10 м. - става за деца. Не бяхме с ваучери.
Колко градуса е температурата на водата? За едни топъл басейн е с 30 градуса, за други като мен топъл е басейн е с температура поне 36 градуса. Може ли да уточните! Питам Ви, защото за Вършец все чета, че минералната вода не е с високи градуси.

Общи условия

Активация на акаунт