Хотели със закрити минерални басейни

• 121 639
  • 181
  •   1
Отговори
# 165
Водата извирала 38 градуса, но до хотела изстивала и я подгрявали на 36. Нямаше термометър. Единия ден ми беше по-топла сутринта, може и 37 градуса да е била.

# 166
36-37 градуса си е много топла вода.

# 167
Водата извирала 38 градуса, но до хотела изстивала и я подгрявали на 36. Нямаше термометър. Единия ден ми беше по-топла сутринта, може и 37 градуса да е била.
Благодаря!

# 168
  • София
Последно бяхме в комплекс Аква Терми и много ни хареса.
Много чисто, спокойно, топли басейни, вкусна храна.

# 169
Може ли да препоръчате някой хотел с топла вода и по възможност разни спа екстри в Ловеч или в радиус до 10-15 км?

# 170
  • София
Aurora_89,
В Ловеч няма спа хотели, най-близо е Чифлика, Троянско, но километрите са около 30.
Аз съм родом от Ловеч, но отдавна само за празници прескачам до там, но сега се допълвам Simple Smile Сетих се, че приятели бяха харесали хотел до Крушунските водопади https://www.hotelcattleya.bg/, а наблизо има минерален басейн.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 22:50 от valya_v

# 171
  • София
galq4,
Може ли да разкажеш подробности за АкваТерми? Преди 4 години бяхме там и бяха само апартаменти и открити басейни и изкарахме чудесно. Сега ще ходим пак и приятели са в хотелската част и затова се интересувам Simple Smile

# 172
Къде се намират тези Аква Терми?

# 173
  • София
http://aquatermi.com/ Красновски минерални бани - близо е до Хисаря и Старосел

# 174
Аха, благодаря!

# 175
Минералната вода, която използват в комплекса в Старосел е точно от Красновски минерални бани. По спомени от детството ми там имаше много балнеолечебни станции, но с времето бяха занемарени и целият курорт западна. Хубаво е, че отново започва да се развива защото водата там е страхотна и е една от най - горещите в България / около 70 градуса при извора/.

# 176
  • София
А колко градуса е водата в басейните в Аква Терми, в сайта не видях информация?

# 177
  • Берлин
И басейните в Аква терми закрити ли са със сигурност?

# 178
  • София
Аз съм била в Аква Терми отдавна, но сега отново ще ги посетя преди 24.05 и после ще пиша. Доколкото знам в хотелската част има изцяло закрит басейн.

# 179
А колко градуса е водата в басейните в Аква Терми, в сайта не видях информация?
В сайта на комплекса има информация за вида на басейните и за темепратурата им в раздел минерална вода/басейни. За мен не е достътъчно топла. 29 - 33 градуса на басейните. Единствено на джакузито пише, че е 36 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт