Размяна на козметика- нова тема

• 85 619
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
Разменям единични сенки на Инглот за палитра /само рефил/ цвят AMC65:

Нещо много такива цветове ми се събраха. Ползван е 2-3 пъти и почти не си личи. Предпочитам в замяна някой друг цвят от Freedom system  Wink
Довечера ще сложа и снимка на моя рефил.

# 376
Продукти на Yves Rocher:
x 1, Yves Rocher Tradition of Hammam лосион за тяло с органик арганово масло, неотваряни
Скрит текст:

x 1, 50 мл, Yves Rocher Tradition of Hammam душ олио с органик арганово масло, неотваряни
Скрит текст:
Yves Rocher Hydra Vegetal anti-wrinkle treatment, 20 от 30 мл
Скрит текст:
Сълнцезащитни продукти и продукти за след слънце:
La Roche Posay Anthelios XL Tinted Extreme Fluid – трудно ми е да преценя колко има в него, да речем 30 от 50 мл.
Скрит текст:
Eucerin Sun Protection Spray SPF 50+
Скрит текст:
Vichy Capital Soleil sensitive skin, skin cell protection face and body, Spf 50+, ок 100 мл. от 300.
Скрит текст:
Garnier Ambre Solaire After Sun Refreshing and Hydrating spray 200 мл., ползван веднъж.
Скрит текст:
Търся:
Търся най-вече някакъв корейски ВВ крем (може и мостри) и крема на Деклеор от Грация, като за тях бих дала по няколко продукта и мога да предложа и други неща освен гореизредените. Отворена съм за всякакви предложения без лакове.

# 377
Ето и моята сергийка, актуализирана с още предложения Flutter

- Mineral Booster на E.L.F.
- HD Powder на E.L.F. запазена
- Капки-изсушител за лак на Essence
- Спрей-изсушител за лак на Avon (последните две разменям, понеже използвам бързосъхнещи топове и нямам нужда от друго)
- Oколо 2/3 тубичка матираща основа за грим на Radiant (не намирам снимка в нета, на силиконова основа е)
- Миглоизвивачка на ELF
- Aнтибактериален коректор Avon (пробван на ръката, твърде светъл ми е)
- Tоник срещу черни точки Avon (около 3/4 от бутилката)
- Avon 24K Gold Eyeshadow Quad Golden splendour запазена
- Essence XXXL Lipgloss в цвят Glamour to go - ползван два пъти
- Измиваща пяна за лице Himalaya (около 130 от 150 мл)
- Масло за тяло Alverde с мандарина и ванилия, голяма опаковка, неразпечатвано (със станиол под капачката е)

Разменям и няколко неща за едно, не държа на еквивалентни продукти. Ако нещо ви заинтригува, мога да направя снимки с актуално количество, срокове на годност и т.н.

# 378
  • Стара Загора
Актуализирам:

- сенки Collection 2000 (38 Sand Dune & 42 Zest)

Скрит текст:

- Flormar Quartet Eyeshadow 404

Скрит текст:

- лакове

Скрит текст:
(Сеша е разменен) (Зоята е Карина, Колор Клуба Алтер Его)

- тоалетна вода Bronnley (около 80/85 мл от 100)

Скрит текст:

- фдт на Кико 01 номер (ползван е 3-4 пъти по малко. Отворен преди около месец. Подобен е на Хелти Микс/ХМ Серум на Буржоа (мирише на плодове и покритието е средно, за светла кожа). Според мен не става за хора със суха кожа. Peace)

http://www.kikocosmetics.com/eshop/de/product/-/productdetail/an … /KM00101012/129/0    Peace

Не търся нищо конкретно за тях, но бих се зарадвала на някое червило, руж или пудра (за светла кожа, нормална към комбинирана). Глосове не искам, защото имам достатъчно, сенки също.  Peace Ще разгледам всяко предложение обаче и отговоря.  Peace

# 379
Разменям до 200 мл. от почистващ гел за мазна чувствителна кожа Effaclar на La Roche Posay (имам 400 мл.)

Търся ексфолиращата маска на Avene за мазна кожа, или тази на Lumene с глина, но може и други подобни неща.

# 380
  • София
Разменям :
 Тоник за лице Daniel Jouvance ;
Elizabeth Arden Ceramide Capsules - тестова опаковка от 7 капсули.;
clinique liquid facial soap mild 50ml ; ОБЕЩАН
Avon Planet Spa Thailand Lotus Flower Luxuriously Light Body Souffle 200 ml

Търся : Моливи за очи (черен, зелен, лилав), рол он/стик без алуминий и интимен гел.  Peace

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 08:32 от kashmir

# 381
Разменям тази пудра, цвят 01 Peche. Ползвана е много малко.

http://www.nocibe.fr/poudre-libre_83885.p.html

# 382
Търся спрей за почистване на четки или разтвор без отмиване, мицеларна вода, бебешка козметика на Веледа или Мустела, може и друга, ще разгледам всяко предложение.
Скрит текст:
Разменят се без последната четка - първите две са ползвани няколко пъти, четката за коректор не е ползвана.
ЧЕТКИТЕ СА РАЗМЕНЕНИ
http://anbibian.snimka.bg/other/razmeni.708851.all

# 383
Разменям ето тази пудра  на Estee Lauder: Double Wear Mineral Rich Loose Powder Makeup, intensity 3

Купих си я лятото и съм я ползвала 1-2 пъти, още тогава ми беше тъмна, а сега пък съвсем.

Не търся нещо конкретно, но се надявам да я разменя за нещо качествено и стойностно колкото нея:)

# 384
  • Бургас
Актуализирам си предложенията:
Скрит текст:

BB cream Missha Vita Matte - 20g, ползван два пъти
фон дьо тен Max Factor Facecinity 3 in 1 All Day Flawless - цвят: 50 Natural, ползван два пъти. Подарък ми е, но не ми пасна цветът - с леко розов подтон е и ми е тъмен.  Rolling Eyes Фон дьо тен-ът е прекрасен!
фон дьо тен Revlon Colorstay Oily/Combination Skin - цвят: 150 Buff. Ползван 5-6 пъти. В срок на годност. Това е старата и по-добра версия!
фон дьо тен Estee Lauder Doublewear Light - цвят: Intensity 1.0. Ползван два пъти.
коректор Estee Lauder Doublewear Stay-in-Place - цвят: Light. Ползван два пъти.

маска Himalaya Neem Face Pack - ползвана веднъж.
корейска маска Baviphat Paprika - Pore Solution. Tihgtening Sleeping Pack. Останалото количество е около половината. С мини шпатулка.

сенки Rimmel Traffing Stopping Shadow - цвят: Sharp Turn. Тествани само на ръка.

Catrice Prime and Fine Smooothing Refiner - for invisible pores and lines - ползван два пъти.

Търся фон дьо тени, коректори, хайлатъри, финиши...  Flutter

Добавям:

- Catrice Multi Colour Blush - Riviera Rose - Ползван няколко пъти.
   - Golden Rose Terracota Blush-On - 04 - ТЕстван веднъж.

# 385
  • в 1001-та нощ
Актуализирам:

SEPHORA Le Waterproof Mascara

Спиралата е отворена на 26 октомври 2012г. и е пробвана на 1 око  Peace

Пигмент BellaPierre Shimmer Powder, Diverse

Пигмент BellaPierre Shimmer Powder, Lavender

# 386
  • София
останаха тези неща:
Актуализирам и добавям!
Арт Деко-сенки. 2 единични -с магнитчета на Артдеко заедно с кутийката им. Номерата са 92 и 94 Уточнявам го, защото се продават отделно сенките и отделно кутийката. .
Термозащита - 80-100/250мл са използвани, сигурно няма и толкова, защото не се сещам да го ползвам това чудо newsm78:
Червеният лак на КА -първи от дясно на ляво
Снимките на всички продукти, с изключение на Артдекото от нета.
При интерес ще правя реални. Hug

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 09:36 от kopche

# 387
  • В центъра на Вселената...
За размяна:

- по-тъмния цвят

И двете неща са къпувани съвсем наскоро и използвани не повече от 3 пъти.

Не търся нищо конкретно. Може би Мат пудрата на Римел или ружчета на Римел. Или оцветения гел за вежди на Елверде.

Избутвам си малко нещата, като добавям и тази спирала, която е отваряна и ползвана не повече от 3-4 пъти:

# 388
  • София
Разменям Rival de loop -Secret romance highlighter powder .
Ползвана веднъж.
Запазена.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 16:33 от Bettie Page

# 389
  • София
Актуализирам :
 Elizabeth Arden Ceramide Capsules - тестова опаковка от 7 капсули.;
Avon Planet Spa Thailand Lotus Flower Luxuriously Light Body Souffle 200 ml
Pink Lemonade Golden Peach

Търся : рол он/стик без алуминий и интимен гел. Приемам и други предложения  Peace

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 20:39 от kashmir

Общи условия

Активация на акаунт