Размяна на козметика- нова тема

• 85 572
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Разменям ФДТ Bourjois Flower Perfection - цвят 54 Beige
Използван два-три пъти. Не ми допадна като текстура - харесвам по-леки и непокривни ФДТ.
Отново на Bourjois Healthy Mix 52 коректор в цвят 53
Използван четири-пет пъти, но той е толкова икономичен и в такова количество, че ще стигне сигурно за сто пъти Crazy
И червило Rimmel Kate Moss в цвят 22
Носено веднъж - определено не е моят цвят.

Всичко е разменено.

# 361

Двата пигмента от дясната колона. От златното е отсипано към 1/4.

Цвят 180 Sand Beige. Ползван е много малко, липсват 4-5 капки колкото грахово зърно.

Не търся нищо конкретно. Продуктите на Есенс ги купих покрай еуфорията по лимитираната колекция, но осъзнах че категорично няма да ги ползвам, а ФДТ ми изсушава кожата и няма как да се разберем.  Simple Smile

Пудрата и пигментите са разменени.

# 362
  • Пловдив
много хубава тема Heart Eyes Peace
аз имам излишни доста хубави неща:

Парфюм Hugo Boss, оригинален, закупен от САЩ. мъжки, но на баща ми не му хареса аромата и така и си седи, 100мл. е и са изпръсйнаи не повече от 10-15 мл.
Имам и други неща, но трябва да отворя шкафовете да разгледам Simple Smile

# 363
  • София
За размяна на парфюми ползваме отделна подобна тема! Peace
Добре дошла! Hug

# 364
Разменям ФДТ на Герлен http://www.sephora.com/lingerie-de-peau-invisible-skin-fusion-fo … on-spf-20-P276800 цвят 02.
Ползван е около един пръст, купуван от Сефора пролетта, искам или по-тъмен ФДТ от същия ценови клас или база. Може и Метеоритите, цвят митик  Simple Smile

# 365
Ето и моята сергийка, актуализирана с още предложения Flutter

- Mineral Booster на E.L.F.
- HD Powder на E.L.F.
- Капки-изсушител за лак на Essence
- Спрей-изсушител за лак на Avon (последните две разменям, понеже използвам бързосъхнещи топове и нямам нужда от друго)
- Oколо 2/3 тубичка матираща основа за грим на Radiant (не намирам снимка в нета, на силиконова основа е)
- Миглоизвивачка на ELF
- Aнтибактериален коректор Avon (пробван на ръката, твърде светъл ми е)
- Tоник срещу черни точки Avon (около 3/4 от бутилката)
- Avon 24K Gold Eyeshadow Quad Golden splendour
- Essence XXXL Lipgloss в цвят Glamour to go - ползван два пъти
- Измиваща пяна за лице Himalaya (около 130 от 150 мл)

Разменям и няколко неща за едно, не държа на еквивалентни продукти. Ако нещо ви заинтригува, мога да направя снимки с актуално количество, срокове на годност и т.н.

# 366
  • в 1001-та нощ
Актуализирам:

ЗАПАЗЕНА Loreal Paris False Lash Telescopic Mascara - спиралата е само отворена да видя четката, не е ползвана изобщо

SEPHORA Le Waterproof Mascara

Спиралата е отворена на 26 октомври 2012г. и е пробвана на 1 око  Peace

Пигмент BellaPierre Shimmer Powder, Diverse

Пигмент BellaPierre Shimmer Powder, Earth

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 16:50 от a.l.e.n.a

# 367
  • Стара Загора
От моите предложения парфюма Precious moments , парфюмния стик (p2) и ружа на Есенс са разменени. Добавям този фдт на Кико.

http://www.kikocosmetics.com/eshop/de/product/-/productdetail/an … /KM00101012/129/0 01 номер, ползван е 3-4 пъти по малко. Отворен преди около месец. Подобен е на Хелти Микс/ХМ Серум на Буржоа (мирише на плодове и покритието е средно, за светла кожа). Според мен не става за хора със суха кожа.  Peace

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 10:56 от iv4enceto_91

# 368
# 369
Търся спрей за почистване на четки или разтвор без отмиване, мицеларна вода, бебешка козметика на Веледа или Мустела, може и друга, ще разгледам всяко предложение. Търся и червилото на Клиник от Грация.
Скрит текст:
Разменят се без последната четка - първите две са ползвани няколко пъти, четката за коректор не е ползвана.

http://anbibian.snimka.bg/other/razmeni.708851.all

# 370
С удоволствие бих приютила несполучлива ваша покупка на крем за лице за зряла,  нормална кожа от среден до висок ценови клас.Очаквам предложения!

# 371
Разменям bioderma atoderm cream 400/500мл.  - РАЗМЕНЕН

Също clinique soft-pressed powder blusher 01 new clover. Тествана 2 пъти само. Дори не личи.

Търся червилото на Клиник, което предлагат Грация.  -  НАМЕРЕНО
Бих разгледала и други предложения.   Peace

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 00:37 от Feeling

# 372
  • София
Ето актуалните при мен за размяна:

1/ MAC Палитра 3 червила и 3 глосa - (вкл. High Strung, Lovelorn, Syrup lipstick и Fairy Flirt, Berry Rush, Vintage Violet gloss) – използванa
4/ Coastal Scents gel liner - Silk White - използвано с четка 1-2 пъти
5/ Smashbox - Antishine Anti-Brillance - гел-пудра предотвратяваща лъщене на лицето (нанася се под ФДТ)
9/ Гланц - Revlon - Shine That Pink (limited edition) – нов
13/ Червило ARTDECO - No. 31
16/ Брокати за лице и тяло – Wet N Wild glitter – (бели хамелеон прозрачни) – ½ останали
17/ Сенки L'Oreal – Color Appeal Trio Pro (за сиви очи) – ползвани

Всички продукти са ползвани с четка и са в срок на годност. Някои са от професионалното ми куфарче, други съм ползвала аз.
Ето линк със снимки на продуктите: http://scintillia.snimka.bg/hobby/drugi.705174

Търся си крем за лице без фактор!

# 373
  • София
Актуализирам и добавям!
Арт Деко-сенки. 2 единични -с магнитчета на Артдеко заедно с кутийката им. Уточнявам го, защото се продават отделно сенките и отделно кутийката. Купувани са от Германия миналата година.
 запазен - Термозащита - 80-100/250мл са използвани, сигурно няма и толкова, защото не се сещам да го ползвам това чудо newsm78:Заздравителя на Мавала без кутийка- запазен -съдържанието е до над горната линия на етикета.- запазен- цвят 200 Maybelline Instant Age Rewind Eraser Treatment Makeup 200 creamy natural -подходящ за по-жълтеникав под тон на кожата
И базата -запазена на -ползвана 2-3х
Червеният лак на КА -първи от дясно на ляво
Снимките на всички продукти, с изключение на Артдекото от нета.
При интерес ще правя реални. Hug

Бих се зарадвала на корейски ББ кремчета най-вече, но ще разгледам всяко предложение. Hug

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 10:11 от kopche

# 374

Общи условия

Активация на акаунт