Размяна на козметика- нова тема

• 85 542
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Пускам сергийката, разменям единствено и само за лакове за нокти или за не разпечатано кремче от Октомврийските Грации  Laughing
http://nadtab.snimka.bg/hobby/change-all.710370.all

Разменена е основата на Лореал, кремчето от грациите, намерено!
Остатъка от сергийката, разменям за лакчета  Hug

# 346
  • Бургас
Актуализирам си предложенията:
Скрит текст:

BB cream Missha Vita Matte - 20g, ползван два пъти
фон дьо тен Max Factor Facecinity 3 in 1 All Day Flawless - цвят: 50 Natural, ползван два пъти. Подарък ми е, но не ми пасна цветът - с леко розов подтон е и ми е тъмен.  Rolling Eyes Фон дьо тен-ът е прекрасен!
фон дьо тен Revlon Colorstay Oily/Combination Skin - цвят: 150 Buff. Ползван 5-6 пъти. В срок на годност. Това е старата и по-добра версия!
фон дьо тен Estee Lauder Doublewear Light - цвят: Intensity 1.0. Ползван два пъти.
коректор Estee Lauder Doublewear Stay-in-Place - цвят: Light. Ползван два пъти.

Catrice Prime and Fine Smooothing Refiner - for invisible pores and lines - ползван два пъти.

маска Himalaya Neem Face Pack - ползвана веднъж.
корейска маска Baviphat Paprika - Pore Solution. Tihgtening Sleeping Pack. Останалото количество е около половината. С мини шпатулка.

сенки Rimmel Traffing Stopping Shadow - цвят: Sharp Turn. Тествани само на ръка.

Catrice Prime and Fine Smooothing Refiner - for invisible pores and lines - ползван два пъти.

Търся фон дьо тени, коректори, хайлатъри, финиши...  Flutter

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 11:45 от Мимита

# 347
Здравейте, от мен едно скромно предложение: фон дьо тен Essence Stay all day- 20 soft nude. Използван е 2 пъти, годен до 12.12.2015 г.

# 348
АКТУАЛИЗИРАМ , останаха следните продукти за размяна

Ето и моите предложения за размяна (всички неща са оригинални и съм купувала лично от САЩ , всичко е в срок).  Снимките са актуални :

Victoria’s secret, Refreshing Body Mist, Coconut  passion, (Vanilla, Coconut and Lilly of the valley),  250 ml  -  използван 2 пъти.
Скрит текст:

Протектор за коса при термична обработка, спрей-олио, 250 ml Beyond the Zone pro Formula - използван 2 пъти
Скрит текст:

Кремообразна очна линия с четка за нанасяне, L’oreal , High Intensity pigments, Color truth cream eyeliner, Moonlight blue, 4.5. g – използвана 2-3 пъти;
Скрит текст:

Руж, L’oreal ,True Match, Tender rose , 6 g- използван 1 път;
Скрит текст:

Липглосове, 2 бр:
Скрит текст:

Сенки за очи с огледалце и апликатор на L’oreal, HIP, Charisma – използввани 3-4 пъти
Скрит текст:

Бронзираща пудра с огледалце и апликатор – чисто нова, Physicians formula, talc free
Скрит текст:

Сенки за очи, златна перла на Ревлон – използвани 2 пъти
Скрит текст:

# 349
  • в 1001-та нощ
Актуализирам:

SEPHORA Le Waterproof Mascara

Спиралата е отворена на 26 октомври 2012г. и е пробвана на 1 око  Peace

Пигмент BellaPierre Shimmer Powder, Diverse

Пигмент BellaPierre Shimmer Powder, Earth

Пигмент BellaPierre Shimmer Powder, Lavender

Пигмент BellaPierre Shimmer Powder, Calm

# 350
# 351
Да си обновя листа с продуктите:

2 крема за лице Yoghurt of Bulgaria - дневен и нощен, не са отваряни

фдт Лореал Lumi Magique ( но не знам за момента кой цвят е, трябва да потърся) - ползван към 7-8 пъти

базата за грим Loreal Lumi Magique, ползвана към 5-6 пъти

Bioderma спрей за защита от слънцето, фактор 15 - ползван веднъж

# 352

Двата пигмента от дясната колона. От златното е отсипано към 1/4.

Цвят 180 Sand Beige. Ползван е много малко, липсват 4-5 капки колкото грахово зърно.

Не търся нищо конкретно. Продуктите на Есенс ги купих покрай еуфорията по лимитираната колекция, но осъзнах че категорично няма да ги ползвам, а ФДТ ми изсушава кожата и няма как да се разберем.  Simple Smile

# 353
  • Стара Загора
Използвана веднъж.

# 354
Ето и моята сергийка Flutter

- Mineral Booster на E.L.F.
- HD Powder на E.L.F.
- Капки-изсушител за лак на Essence
- Спрей-изсушител за лак на Avon (последните две разменям, понеже използвам бързосъхнещи топове и нямам нужда от друго)
- Oколо 2/3 тубичка матираща основа за грим на Radiant (не намирам снимка в нета, на силиконова основа е)
- Миглоизвивачка на ELF
- Aнтибактериален коректор Avon (пробван на ръката, твърде светъл ми е)
- Tоник срещу черни точки Avon (около 3/4 от бутилката)
- Avon 24K Gold Eyeshadow Quad Golden splendour

Разменям и няколко неща за едно, не държа на еквивалентни продукти. Ако нещо ви заинтригува, мога да направя снимки с актуално количество, срокове на годност и т.н.

# 355
  • София
Добавям и тази блестяща пудра към сергийката  Hug

http://nadtab.snimka.bg/hobby/change-all.710370.all

# 356
Разменям

ФДТ Bourjois Flower Perfection - цвят 54 Beige
Използван два-три пъти. Не ми допадна като текстура - харесвам по-леки и непокривни ФДТ.

Отново на Bourjois Healthy Mix 52 коректор в цвят 53
Използван четири-пет пъти, но той е толкова икономичен и в такова количество, че ще стигне сигурно за сто пъти Crazy

И червило Rimmel Kate Moss в цвят 22
Носено веднъж - определено не е моят цвят.

Не търся нищо определено и ще отговоря на всяко отправено ми предложение Flutter

# 357
Крем за лице на Орифлейм - Ябълка и Овес / нов/
Лосион за тяло на Ейвън Скин со Софт с блясък /нов/
Парфюм на Орифлейм Джордани Лайт Голд  / ползван веднъж, но не е моя аромат/
Нежна грижа - Карамел / ползвано с четка 4 - 5 пъти/
Мигли на Орифлейм / не ползвани/

# 358
  • Перник
Ето и моите неща,само ФДТ-ът е чисто нов,неотварян,от почистващото мляко липсва едно изпомпване само,почистващата пяна е ползвана 2-3 пъти,червилото на NYC само е тествано,а на Шисейдо е ползвано 2-3 пъти.
Не търся нищо конкретно,ще разгледам всяко предложение,съгласна съм да дам и няколко неща за едно  Peace
Скрит текст:

# 359
Момичета, може ли някой на лични да ми обясни как се крие текст  Praynig Blush
Имам някои дреболии за размяна

Четка ветрило на Орифлейм - имам я отдавна, но не я ползвам въобще, четка за очи на Орифлейм - ползвала съм я 2-3 пъти, четка за коректор на Еко тулс - ползвана веднъж, четката е от комплект с по-къса дръжка от стандартните. Разменям и другите четки от комплекта, но първо трябва да ги намеря  Mr. Green Другото е извивачка за мигли с инфраред и батерии, два мини лака Буржоа - неотваряни, жълт лак - само пробван, цветен крем Балеа - ползван 2-3 пъти, обичките и свещта са нови (извинете ме за некозметичното предложение  Embarassed) и комплект за вежди на Орифлейм (пинсета, четка за вежди и мигли в калъфче)-ползвани изключително рядко.

Общи условия

Активация на акаунт