Размяна на козметика- нова тема

• 85 615
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Разменям ВВ на Skin-79 Diamond Absolute Total Spf37-нов не е отварян.Метеорити Герлен цвят Perles Dor пробвани 1път не е моя цвят. Трансперантна пудра Естее Лаудер от серията Re-Nutriv-нова.Търся Руж и Хайлайтер,отворена съм и за други предложения.

# 166
# 167
  • Козлодуй
Разменям:
Kiss Me Heroine Make Long & Curl Mascara Waterproof Black
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 18:44 от Lunen_sun

# 168
  • Бургас
Към моите неща добавям и:

спирала YSL Singulier, черна, пробвана веднъж

Разменям:

Yves Rocher Pure calmille gel nettoyant почистващ гел за лице 200 мл - нов, неотварян

Rimmel Traffic Stopping Eye Shadow - Sharp Turn - тествани веднъж

# 169
Фон дьо тенът на Клиник, който бях обявила за размяна днес пътува.

# 170
  • Хасково
разменям ВИЙТ КРЕМ ДЕПИЛАТОР ЗА СУХА КОЖА 400мл.

# 171

Разменям,чисто нов фдт на Елизабет Арден номер 54 за каквото и да било Grinning
Когато го поръчах имах тен...докато дойде реших да ползвам крема на мелабел за да се спася от луничките с които се обзаведох лятото а паралелно с това лицето ми се изсветли доста и това прави фдт непотребен за мен.
Добавям като подарък-фдт на Радиант също тъмен и непотребен-наполовина.
База на радиант-1/4
сенки на радиант-само златистото което не ползвам а кафявото дъщеря ми реши да го разчовърка.Златистото ползвано 2-3 пъти.
Всичко в елегантна торбичка на Тиери Мюглер!

Разменям за нещо което на вас няма да ви трябва а имате нужда от тези продукти!
Предалагайте!

(фдт елизабет арден го купих за 23 лева-споменавам за да се ориентирате в ценовата листа на евентуалните предложения)

# 172
........Изтрих преложението си...подарих ги Grinning

# 173
  • варна
Имам за размяна http://zlatnaribka.com/maska-za-super-obem-loreal-volium-ekspand … html#.UD9VqFKqDIU  - чисто нова
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-super-obem-loreal-volium-eksp … html#.UD9Vz1KqDIU - повече от половината е
http://zlatnaribka.com/spreji-za-brilqnten-blqsyk-loreal-gloss-c … html#.UD9WZFKqDIU  чисто ново

Приемам всякакви предложения , може и да не са продукти за коса Hug

# 174
  • София

Здравейте,  разменям HD Brows and eye palette Foxy. Получих я от glossybox, а аз изключително рядко използвам сенки, а на веждите не си слагам нищо.
И олио с арган http://www.danieljouvance.com/fr/soin-bien-etre/soins-produits-s … htm?cmwsp=catalog - тествано
Отворена съм за предложения!  Hug

# 175
  • София
С изброените по-долу продукти сме се "срещали" по веднъж дваж, някои и триж, колкото да разберем, че не се разбираме помежду си.
Ще се радвам да си намерят нов, по-читав собственик от мен. Mr. Green
1.//Ружа на Флормар -номер 89 снимката е от нета. 3-4 х е ползван-силен за мен
2.//Ружа на Катрин Арли- теракота цвят. Идеален бронз!

3.//Базата на Сефора- точно една помпа изразходвана. Чисто нова. Не знам, за какво е това чудо, изобщо Rolling Eyes. Реших и аз обаче да имам такова.
4.//Олиото за коса на Алверде -40/50мл.:
Отворена съм за предложения всякакви, освен лакове.
Примерно тъмно кафявата очна линия на Есенс си търся. На някой, ако му е излишна...

# 176
  • Sofia
 Ardell 105S, новия модел самозалепващи, само едната е пробвана за 40 секунди. Другата не е вадена от кутията.

# 177
Ето актуалните и допълнени предложения. Нищо конкретно не търся, отворена съм за идеи Flutter

Матиращ флуид на Биодерма с фактор 30, само пробван, в срок до декември 2013.
Bioderma Photoderm Akn Mat Spf 30 Matifying Sun Fluid
РАЗМЕНЕН
Скрит текст:
Измиваща пяна на Хималая за мазна кожа, актуалното количество се вижда на снимката.
Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Face Wash
Скрит текст:
Масло за тяло Алверде с ванилия и мандарина, голяма разфасовка, неразпечатвано, в срок до декември 2014.
Аlverde Körperbutter Vanilleblüte Mandarine (Limited Edition)
Скрит текст:

# 178
  • София
Разменям нов ежедневен гел за измиване на лице с кайсия на Хималая за скраб с нийм

# 179
Maybelline Instant Age Rewind Eraser Treatment Makeup 200 creamy naturalmaybelline fit me blush deep rosemaybelline fit me pressed powder 350 caramelLancome Hypnose Doll Eyesultra colour rich 24k gold golden petal ultra colour rich rose gold luxurious blush

Повече детайлни снимки в албума

Общи условия

Активация на акаунт