Размяна на козметика- нова тема

• 85 475
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Ооо, сега я видях и аз обявата. Абсолютно менте! Вижда се как всички топчета са с различен размер. Такова нещо при оригиналните метеорити няма  Naughty

Ох, извинявам се. Изобщо не погледнах топчетата. Видях, че са си в картонената кутийка и помислих, че са ок. Еййй, откъде се научиха да правят ментата.  ooooh!
То по-добре да си вземете Орифлеймските за 20 лв.  Laughing

# 661
  • София
Жаки, оригиналните от стандартните серии са с приблизително еднакъв размер. Има някои малко по-малки, но тук виж, че има някакви съвсем ситни топченца.

# 662
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много е възможно кутийката да е оригинална, а топчетата вътре - кой ги знае, пресипани от друга марка.

# 663
  • Sofia
чудя се да се смея ли, да плача ли baby_neutral baby_neutral

да, това е едно от момичетата, на които писах и се оказа,че е купила вече.....много оригинално решение ,обаче ! разделяш кутията с ментето за 40 лв на две, и пускаш половината пак за 40 лв, и то като оригинални....... предприемчиви девойки  ooooh! ooooh! ooooh!
Боже...и пудрите вече си имат ментета:)
Е

# 664
  • София
Ами не знам за оригиналните 1,2 и 3 но моите дракони не са с еднакъв размер. Имам и по-малки и по-големи топчета.

И моите са оригинални(01) и са с различен размер! Дори на рекламните фотоси са с различен размер.

Моята не особено обновена сергийка... тези дни ще я допълня!
http://nadtab.snimka.bg/hobby/chdecember.716441

# 665
  • София
Чак толкова различен?
Скрит текст:

В никои метеорити не съм виждала толкова малки топчета  Thinking

# 666
  • София
Чак толкова различен?
Скрит текст:

В никои метеорити не съм виждала толкова малки топчета  Thinking
Права си, странно изглеждат  newsm78

# 667
  • София
Аз имах "удоволствието" да видя на живо едни от тези "оригинални" метеорити и затова го казвам така убедено. Кутийката е почти съвършено копие, но пълнежът е от топчета с груба текстура, брашняни, в странен цвят и размер и с неприятен аромат  Tired

# 668
  • София
пробван веднъж,на ръката,цвят 003
нищо конкретно не търся
разменен

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 12:51 от СиЕ

# 669
Разменям червилото на Ники Минаж 2 от Mac Simple Smile Пробвала съм го 2 пъти, не се възприемам, колкото и да се опитвах Simple Smile

запазено за Алена  Wink

# 670
  • Бургас
Разменям Revlon CustomEyes Shadow & Liner Smoky Sexy

Не са използвани, само са разпечатани.

# 671
  • Бургас
Ами не знам за оригиналните 1,2 и 3 но моите дракони не са с еднакъв размер. Имам и по-малки и по-големи топчета.
И моите метеорити са с различен размер,всъщност и аз размених половината,но моите са си оригинални,някой може ли да сложи снимка на "ментето"

# 672
  • в 1001-та нощ
Адри е качила по-горе снимка  Peace

# 673
Tези са все едно от AVON Confused определено им личи, че нещо не е наред

# 674
  • Бургас
Да,нещо не е наред,сега видях снимката,метеоритите са доста едри и миришат уникално...Тези няма как да ги подуша,но са ситни и някак наистина като бронзовите перли на Евън или Орифлейм...не са Метеорити

Общи условия

Активация на акаунт