Голям корем -Голямо БЕБЕ , Малък корем -Малко БЕБЕ ?!?

• 8 394
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Когато отидох да раждам - като ме видя акушерката и каза МНОГО голямо било бебето - аз така се попритесних малко - имах нещо като контракции но бебето не слизаше надолу а като че ли се качваше нагоре - и още повече почнаха да ми говорят че било мнооогооо голямо - оказа се с преплетена пъпна връв - нормално раждане така и не можа да стане - оперираха ме от бебе - и готово - голееемиия мъж беше три кила - сташна мръвка - страшно нещо  Laughing

# 31
Коремът може да е голям защото да има повече околоплодни води или другото което е, че при по-ниските жени коремът ръсте напред защото няма място нагоре. Докато при по-високите има място бебето да се разположи нагоре и след това ако не му стига да се изтумби напред Laughing. Факт е, че аз бях с голям корем - в началото на 8-я месец ме мислеха, че съм ви 9 и ще раждам всеки момент. Детето беше 3550гр, не е малко, но и не е голямо. Приятелка в 9 месец изглеждаше както аз в 7-я и роди бебе 3250гр.

# 32
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Моят корем беше супер малък...накрая си гушнах едно близо 4кг.-во бебе, 55см.  Simple Smile

# 33
  • Бургас
... щом ми е малък корема ще ми е малко и бебето.
Искам да споделите вашите кореми големи ли бяха ,или малки и накрая на финала какви бебоци излезнаха от тях  Hug  

Пълни глупости.
Аз имах много малък корем, в деветия месец с малко по-широка тениска почти не ми личеше.
Родих добре сложен мъж: 3,750кг и 53см.
Така че изобщо да не ти пука.
Щом лекарите казват, че бебето се развива добре, колко ти е голям коремът няма значение.

# 34
  • София
  Моят корем си беше малко големичък. Синът ми се роди 5160гр. и 56см.
Ехааа...  Whistling Направо отгледано детенце  Simple Smile Ако и нормално си го родила - супер!

Коремът ми беше голям - бебето се роди 3 кг. и 49 см. А мислех, че ще е поне 3700-3800 гр.

# 35
И двата пъти - малък корем с малки бебета. Ама и аз не съм особено голяма, та смята, че природата си е направила сметката.

# 36
  Моят корем си беше малко големичък. Синът ми се роди 5160гр. и 56см.
Ехааа...  Whistling Направо отгледано детенце  Simple Smile Ако и нормално си го родила - супер!

Коремът ми беше голям - бебето се роди 3 кг. и 49 см. А мислех, че ще е поне 3700-3800 гр.
   Почнах нормално, но главата му се заклещи и го родих със спешно секцио

# 37
  • София
 Не мисля, че има връзка между двете неща. Аз бях с огромен корем, но и с много качени кг. Все ме питаха близнаци ли чакам, родих малчо 3850 кг. и 52 см.
 Леко бременеене и раждане, живо и здраво бебче, по-малко или по- голямо   bouquet

# 38
Според мен няма връзка, имах малък корем, при 10кг. качени се роди бебе 3400 гр. и 49см. съвсем нормално.

# 39
Ами моя корем първия път (както и сега) в 28 г.с беше доста голям, тогава родих преждевременно,а бебчо беше само 900 грама.Според мен не винаги,зависи.

# 40
Когато бях бременна си мислех че корема ми е малък,все го сравнявах с другите бременни и все мислех че е тясно на бебето.Но мъжа ми смяташе корема ми за нормално голям Mr. Green Бях качила към 10 кг,обаче съм дребна.Бебка се роди 2940(9 дена преди термин).Сега като си гледам снимките май мъжа ми е бил прав,а корема големичък за моя ръст Laughing Сега една приятелка е бременна в края на 7ми месец с доста малък корем.Прилича на леко преяла Grinning Като роди ще споделя колко кг е бебето Peace

# 41
Аз имах сравнително малък корем. Успешно се прикривах с по-широки рокли и жилетки. Като ме приемаха в болницата попитах акушерката да ми каже приблизително колко голямо ще е бебчето /до тогава гинеколога не ми беше казвал предполагаеми мерки по ехограф/. Акушерката ме погледна и каза: " Не повече от 3000-3200". Бебка се роди 4050, 50см. 

Общи условия

Активация на акаунт