РУСЕнска есен

• 47 014
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
Честит Рожден Ден на порастналото момче и на мама му честит празник също.

Шанел много се радвам за теб  Hug и ще се радвам да се видим. При нас по празниците става сложно понеже трябва да уважим и майка ми и свекито и то в един момент... те празниците свършили. Много ще се радвам да се съберем.
Пишете все пак кога ще е срещата, а аз ще направя всичко възможно да присъствам.

Забравих да кажа, че педиатърката на малкия приключва дейност и днес на консултацията ми даде картона и документите. Та вече със сигурност ще се търси друга.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 15:51 от DaRTanYaN

# 556
  • Русе
  Ето по-подробна информация за коледното надиграване, тук е посочен начален час 18.00
  http://www.ruse-bg.eu/news,1,4863.htm

# 557
Като участник в надиграването да кажа.... Започва в 18ч в зала Дунав

# 558
Шанелче, честита ти трета лентичка, много ме зарадва, макар и преди няколко седмици да заподозрях от един твой пост какво се случва!  Wink Hug
За срещата - мисля да ме пишете! Само кажете за кое място ставаше дума?

ааа знаете ли безплатния кът в Мега мол вече не е безплатен....

Мдаааа, знам, знам! Днес отидох да видя за какво става реч, защото както бях казала преди около седмица - никой не предупреди хората, че ще го ремонтират и въобще нямаше никаква информация какво се случва и докога ще се случва. Е, видях какво се случва. В експлоатация е. Оборудван е съвсем наново. Добре подреден и... празен. Поне така беше в 14,30 ч.
Лично за мен след като е бил безплатен и родителите са свикнали с това статукво, да искаш 3 лв за 1 ч е меко казано безумно. Ако например таксата беше 1 лв на час мисля, че всички досегашни посетители щяха с охота да продължават да си водят децата там. Но подозирам, че отново липсата на истинско предприемаческо мислене е причината за това. А именно, че наемателите искат да избият вложените пари до април 2012 г, вместо до април 2013 г...
Както и да е, сигурно ще ми се наложи все пак някога да си заведа детето там, но ще се ограничавам силно да следвам тази необходимост.  Mr. Green

# 559
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
ДА ПИТАМ ОТ ЧЕТЯЩИТЕ И ПИШЕЩИТЕ-ИМАМ ЦЯЛ ПАКЕТ ПАМПИ НА ПУФИС(3-6КГ НЕРАЗПЕЧАТАНИ) И НЯМА КАКВО ДА ГИ ПРАВЯ.АКО НЯКОЙ ИМА ИНТЕРЕС ГИ РАЗМЕНЯМ ЗАПО-ГОЛЯМ РАЗМЕР ПАК НА ПУФИС.ПИШЕТЕ НА ЛИЧНИ.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЛЕКА И СПОКОЙНА

# 560
Добро утро!

# 561
  • Русе
Добро утро  Hug
Чочи мерси за кафенцето   bouquet
Шанел честита лентичка и лека бременост
3xi честито ти пораснало момченце да е живо и здравичко
За срещата и аз съм по принцип ЗА и ще се радвам да се видим само чакам да уточните деня часа и мястото на срещата и ще направя всичко възможно да съм там / ох как ми се пиива биричка с цаца  Mr. Green /
Ние днес сме на консултация и ваксина много съм притеснена за тази ваксина за шарките дано да я понесе леко  Praynig

# 562
Чочиии , страхотно кафенце, мерси  Hug Hug

tani_07 , и ние още не сме сложили тази ваксина, че все сме болни. Пиши как мина и какво ще ти кажат за реакции. Дано Бобо не плачка много и бързо да забрави.

Аз така се глася за среща ама за бъдни вечер и коледа няма да сме в Русе и съответно на 25 няма да мога да дойда.
Хайде да се разберем за 27 и направо да уточняваме място и час.  Flutter

# 563
И аз съм за 27ми Simple Smile

# 564
Ние вчера я сложихме тази ваксина и моята фелдшерка каза че не би трябвало да има проблем. Най много да вдигне температура до втория ден. Успокои ме честно казано и то доста. И аз бях доста наплашена.

За детския кът и аз разбрах какво се е случило и снощи ходихме да пием по нещо в Мола и видях и табелата с цената.
Във Варна има детски кът поддържан от общината, който е много голям и доста добре изглеждащ и напълно безплатен , но явно и от варненци сме доста далеко...

# 565
  • Русе

Рени и мен ми се ще да я поотложа но да видим педи дали ще се съгласи
А децата ще ги водим ли с нас или само по женски без деца и мъже

# 566
  • Русе
  KaRoLa, дай повече подробности, може и на лични. Довечера ще ходим в залата, да викаме за теб на надиграването Wink

# 567
Ок, ами аз предлагам без деца. Да речем на 27ми декември от 14 часа например, изберете къде. И ако не ви устройва времето, може да го сменим, разбира се  Peace.
Хайде малко по активни и сериозни този път  Wink Ето имате достатъчно време да си планирате бъдещите 2 седмици.

# 568
С тоя час...аз отпадам..на работа съм Sad

# 569
Ок, до кога си? След работно време тогава. Най добре тези, които наистина имат желание да пишат и да измислим нещо

Общи условия

Активация на акаунт