РУСЕнска есен

• 47 016
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
   Поклон пред паметта на Иван Донев и Велко Кънев! Flowers Rose
   Нашето семейство е записало 3-ма танцьори в историята на Н. Киров, всички познавахме г-н Донев. Загубата е огромна!
   Рамлим, твоята дъщеря при Богдан Донев ли танцува? На каква възраст я записахте?

# 541
  • Русе/София
Да почерпя моето момче става на 6

# 542
Честит рожден ден на Бобо, да расте здрав и умен!  bouquet
аз да ви кажа една новинка от музея: днес пристига изложба с динозаври, огромни по размери, ще бъде в голямата зала на Исторически музей. За подробности кога ще бъде открита и колко е билетчето ще пиша отново...

# 543

3xi, честит рожден ден на твоето момченце, нека расте здравичко и весело изкарване на празника!

Продава се гараж в район Възраждане, ако някой има интерес може да ми пише лично.

# 544
  • Русе
Да почерпя моето момче става на 6
Да ти е жив и здрав и да те радва. Весело изкарване!

Момичета, знаете ли как се казва детския магазин, който е на площада след Валентина на ъгъла, в който се продават неща на Спайдърмен, Уинкс и т.н.? Бившите "маруси" или бившата сладкарница "Босфора" за по-голяма точност, че как го обясних само Laughing  Дали имат профил във Фейсбук? newsm78

# 545

3xi, здраво и щастливо да ти е детенцето   bouquet
маякуб, до кога ще е тази изложба, че Мерт много ще се радва и няма да пропуснем, само да не хванем опашката де  Simple Smile
viki_1974, на ъгъла точно на най стария "Босфор"  Laughing. Разбрах те, но за фейса въобще си нямам на идея.
Хайде момичета една среща следващата седмица  Wink
Например в събота на 25 декември, ама то пък точно ще е празнично.
Хайде на 27ми тогава, какво ще кажете? На цаца с бира например  Laughing /аз ще съм за цацата само де/

# 546
3xi, здраво и щастливо да ти е детенцето.  Heart Eyes
Майче ,ще чакаме по-подробна информация за динозавърската изложба.  Wink

# 547
Ехаааа, shanel, сега ти видях лентичката - честитооооооо!  Hug Hug
А идеята за среща е супер, аз мога и на 25, но да кажат момичетата, кога ще им е удобно. И хайде този път да сме сериозни.  Flutter

3xi, да ти е здраво детето, да расте безгрижно и много да те радва.  bouquet

# 548
  • Русе
 3xi, да расте здраво детето! Весел празник на цялото семейство!
 Шанел, честита лентичка!!!
 Мая, ще следя с интерес кога откривате изложбата, а сега да споделя и аз една културна новина:

Традиционно коледно надиграване ще се състои в Русе на 14 декември. Проявата ще се случи в зала "Дунав", а началният час е 17.30 часа. /RuseInfo.net/

# 549
Благодаря момичета  Embarassed
Ами Reni_Vo, ето ти и аз станахме 2, който може на 25ти да пише тогава. Няма отказване този път ако ще и 5 да сме, то ясно че всички няма как да се съберем. Пък аз нали изцяло ще се отдам на почивка, та може и на 27ми пак  Joy

# 550
Shanel честита ти трета лентичка  Hug
подробности за изложбата все още не мога да дам, до кога ще е - вероятно месец, но може и повече, като има повече подробности ще кажа....
за среща ще следя какво се уговаряте, ако мога ще дойда...
ааа знаете ли безплатния кът в Мега мол вече не е безплатен....

# 551
Шанел, честита лентичка, браво момиче  Hug
Лека и безпроблемна и още един красив момък на финала!

# 552
3xi, да ти е живо и здраво момчето   bouquet
shanel1982, честита ти 3-та лентичка  Hug
Ако намеря кой да гледа децата и аз може да се присъединя към срещата.... Peace

# 553
Благодаря ви  Hug
Ха дано Pink  Praynig
Момичета пишете за кога ви е по удобно.

# 554
  • Русе/София
shanel1982 честито.Желая успешна и безпроблемна бременност.
Благодаря Ви мили момичета.
За срещата,аз ще чакам фото.

Общи условия

Активация на акаунт