РУСЕнска есен

• 47 049
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
на 15 ,12 отваря ЛИДЛ в ДРУЖБА Hugкакво си пазарувате от там newsm78

Ние харесваме там една лютеница-едросмляна с черна капачка Simple Smile Май най-много нея купувам. Иначе от скоро харесвам и претцалите. Но основно от Кауфланда пазарувам..мисля, че от там купуваме най-много неща за малко пари Simple Smile

Има цяла тема за Лидл

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 12:59 от KaRoLa

# 526
лютеницата с черната капачка е супер вкусна, иначе ние в лидл повече пазаруваме неща за закуска - сиренца за мазане, саламчета, топено сирене....и шоколади, кроасани от прясната витрина, кисело, прясно мляко и ей такива.....

# 527
лютеницата с черната капачка е супер вкусна

Аз съм пропуснала една буква и виж какво станало Simple Smile Исках да кажа,че и НИЕ  харесваме тази лютеница. Има вкус на домашна  Heart Eyes

# 528
  • Русе
   Жасмина, аз и двете бременности следих при Зарзаланов, той води и ражданията, много съм доволна, можеш да разчиташ на него по всяко време на денонощието - винаги си вдига телефона.
   За Лидъл - любимият ми магазин Mr. Green Почти всичко пазаруваме от там, следим промоциите. Като ходим по други магазини и сравняваме цените, ни се вижда скъпо, направо се разглезихме Simple Smile Сега за откриването на вашия магазин ще пуснат само там специални промоции, възползвайте се Wink

# 529
на 15 ,12 отваря ЛИДЛ в ДРУЖБА Hugкакво си пазарувате от там newsm78
Там сме. Магазина е точно срещу нас, така че от входната врата в тази на Лидл Simple Smile

# 530
Чак немога да повярвам, че ще го отворят. От кога го чакаме.

За памперсите да довърша въпроса. Намерих Прима в Русе на 19,90лв. Излизат на същата цена както на намален кашон. Ако някой иска повече инфо за магазина да ми пише на лични.

Клевър скоро ще пробвам и ще дам отзиви.

Още едно положително мнение за Зарзаланов.

# 531
Моята бременност също следих при Зарзаланов. Кофтито само е, че той има много пациентки и докато преглежда едната в единият кабинет, през това време се подготвя другата в другият кабинет и малко понякога са му  набързо прегледите, но при евентуален проблем обяснява, реагира бързо, даже понякога и не ми е искал пари за прегледа. Отзовавал ми се е сутрин в 6 часа като му звънях че прокървях, веднага отвори кабинета да ме прегледа, настанява те в АГ ако е нужно и там се грижи за неговите пациентки дори когато не  е на смяна. Аз имах високо кръвно и ме викаше през ден или всеки ден да ме следи, като отношение наистина нямам оплакване. По всяко време на денонощието си вдига телефона, даже ми се  е карал ако му кажа, че не съм се обаждала, за да не го безпокоя. Дано останеш доволна ако решиш той да ти е гинеколога.
След като родих пък имах проблеми с малкия и го бяха взели в интензивното, звънеше там да ми подава информация, защото в родилното иначе нищо не казваха.

# 532
  • Русе
За следене на бременността не мога да кажа. На една позната тази година следи бременността и казваше, че е доволна. Само се оплака, че и казал, че една съвременна, уважаваща себе си жена не би родила нормално, а секцио, а тя много държеше да ражда нормално. Shocked Това ме втрещи направо.
Второто ми раждане беше при Зарзаланов. Доволна съм и от отношение при раждането и след това без да имам никаква уговорка и без да се познаваме.

# 533
  • Русе
 Напусна ни и Велко :
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=822332&audio_id=96792

Ще остане незабравим !
Лека му пръст !

# 534
И на мен ми стана тъжно, въпреки че не съм му била фенка. Според мен е изживял достоен живот, внесъл е смях в домовете на много хора, нека почива в мир!

# 535
И от мен една тъжна новина

http://kakvovruse.com/?p=10149

# 536
Мир на душите на големите творци.  Praynig
За д-р Зарзаланов още едно едно мнение в подкрепа  на всеотдайноста му към пациентките и качествата му  като специалист.   Peace

# 537
Ама Иван Донев и той толкова млад! Познавам човека покрай служебни задължения и често съм имала контакт с него, супер добър човек, рядко има хора като него! Мир на праха му и съболезнования за близките му, ех че тъжни новини днес  Cry Ох, много гадно ми стана...

# 538
Много ми е мъчно, когато толкова даровити хора с големи сърца си отиват. 

# 539
  • Русе
 За Иван Донев чух сутринта (нашата , малката танцува в ансамбъла) , но не бях сигурен в информацията , а няма много писано в нета и не посмях да споделя .

Лека му пръст !

Общи условия

Активация на акаунт