РУСЕнска есен

• 47 064
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
Честит имен ден на Анни-те!  Heart Eyes  bouquet

# 511
Някой знае ли от къде да купя момчешки скиорски гащиризон?

# 512
И аз искам да си сменя педиатъра и съм в чуденка при кого да отида. Моя приятелка е при д-р Йончева и е доволна. Обаче като я помолих да я пита може ли да ме вземе, тя и отказала  newsm78 имала била много пациенти.
Аз живея в Дружбите и не чувам особено добри отзиви за педиатрите тук в квартала, така че няма да се записвам тук.
Има още малко време и ще мисля и чета за отзиви.

# 513
  • Русе

Преди месец гледах на детското Кенвело.

# 514
Честит имен ден на Анитата! Да са живи и здрави!  bouquet

tasi, в каталозите на LIDL гледах преди няколко дни скиорски гащеризончета, ако не се лъжа размерите бяха от 116см. нагоре, 29 лв. беше цената.

# 515
Виж в Кенвело Кидс. Мисля, че ги намалиха скоро  Simple Smile

# 516
И аз от Кенвело съм купувала хубав гащеризон и яке за ски Simple Smile

# 517
  bouquet
Като го вземам от градината ще мина да видя.

# 518
момичета, тази година реших да наблегна на подаръците за себе си  Crossing Arms

никога в живота си не съм носила часовник, имам един позлатен от баба ми, които не ми допада, та реших да си купя някакъв, така хубав, ефектен и не много скъп. да ми кажете магазин. а може и модел, че нищо не разбирам.

# 519
Аз си купувам от едно магазинче, което е на паркинга на Дунав, до Тирола. имат много модели. Друго място,където има много модели е Пазара Simple Smile Ама не знам колко изтрайват Simple Smile

# 520
  • Русе
   Много хубави ски панталони и якета имаше на Лидъл, но не съм ходила от няколко дни, може да са ги прибрали.
   Децата са при Румяна Георгиева, на нас не винаги ни изписва антибиотик, първо предлага да опитаме с нещо друго. Хубавото при нея е, че записва часове и ги спазва, та не се налага да се виси в коридора сред болните. Ако имаме проблем с лечението или се случат почивни дни звъним на Досев.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 17:41 от Mimeto78

# 521
Вергилия, миналата година по това време долу горе купихме на мъжа ми от магазина до Бонжура. Като тръгнеш към Балкан в ляво, преди рекламните витрини.

# 522
  • На брега на реката
Часовници до сега само от магазина до паркинга на Дунав сме купували. Качествени са им, а и зареждат редовно нови модели. Има и скъпи маркови, има и от по-евтините модели, но също с добро качество. За него магазин гарантирам наистина, понеже не веднъж сме се доверявали на момчето  Mr. Green

# 523
Айде  и аз да се запиша в темичаката.Да ви питам мили русенски бъдещи и настоящи мами,при кой  гинеколог ходите ?Аз за сега съм се спряла на Зарзаланов.За сега съм доволна от прегледите му и отношението  му към мен като пациент. Rolling Eyes Simple SmileКакво мислите за него..?

# 524
  • русе
на 15 ,12 отваря ЛИДЛ в ДРУЖБА Hugкакво си пазарувате от там newsm78

Общи условия

Активация на акаунт