РУСЕнска есен

• 47 070
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте Simple Smile Знаете ли каква е процедурата при смяна на личен лекар  newsm78
Искам да сменя педиатърката на децата, но трябва ли да и съобщя? Аз още не съм си избрала и друг педиатър..  ooooh! незнам какво да правя....ама въобще не съм доволна вече от нашата

# 496
Аз знам как е за личен лекар ама за педиатър.. Моя мъж и той иска да си сменя лекаря и да идва при моята, та питах как става.. Отива с лична карта при новия лекар, той го записва и е готово Simple Smile

# 497
viki_1974, нали вие бяхте при д-р Желязкова? Сменихте ли я?

# 498
Здравейте Simple Smile Знаете ли каква е процедурата при смяна на личен лекар  newsm78
Искам да сменя педиатърката на децата, но трябва ли да и съобщя? Аз още не съм си избрала и друг педиатър..  ooooh! незнам какво да правя....ама въобще не съм доволна вече от нашата
   Мисля , че трябва да вземете само сините здравни книжки на децата . С тях се записвате при нов педиатър .  Peace Не се сещам обаче , дали след като се запишете при новия , не трябваше после да вземете от него картоните на децата . Или те се изискваха по служебен път . Сменях педиатър преди 10 години .  Peace

# 499
Сменях педиатър миналата година, единственото което искат е да отидете със синята книжка при избраният от вас педиатър, за да ви запише и да си вземете картона от стария (ако е при него). Става много бързо. Не сте длъжни дори да уведомявате старият. Както при личните лекари е

# 500
И аз съм на вълнА смяна на педиатъра. От доста време се каня, не знам защо чаках да прелее чашата (т.е. до сега). Tired Знам, че е обсъждано много пъти, но може ли пак да споделите за някой свестен лекар. Praynig И ако може координати на ЛС. Благодаря предварително. Hug

# 501
Може ли да ми препоръчате частен учител по английски за дете 4 клас.

# 502
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти.  Heart Eyes  bouquet
Само да уточня, че ако доктора има договор с касата само като педиатър не може да е  личен лекар на детето. Трябва да има договор като общопрактикуващ лекар.  Hug Иначе другите са обяснили правилно за процедурата на смяната.
Сашето е при д-р Койчева в бившата ІІІ-та поликлиника и съм много доволна.  Hug

# 503
Честит празник и от мен  bouquet  bouquet  bouquet!!!Имам свидни спомени не само от моето следване, а и от дипломирането и държавнити изпити и на майка ми ,тъй като е било по време на бременността и!!! Laughing

# 504
  • Русе
viki_1974, нали вие бяхте при д-р Желязкова? Сменихте ли я?
Щем, не щем - я сменихме Mr. Green От три месеца живеем в Ловеч. Но и да не бяхме се изместили бях решила да я сменя. Лятото отложих заради това, че още не бяхме наясно къде ще живеем.  Аз си исках картоните, тъй като се местим, но понеже беше много преди да се изместим, после ми се наложи да отида при нея и тя като ме видя и ми вика "Вие нали вече не сте при мен" Close
Тука доктора ми иска само здравната книжка. Много съм доволна от него. Такова отношение при Желязкова никога не съм срещала. Веднъж заведох Момчил за бележка, понеже беше със стомашно-чревен вирус и разстройство, а той ни прати на една камара изследвания, за да изключим всичко друго. Каза ми - докато не изследваме, не можем да сме сигурни.

# 505
Писах си на лични на Daqnna2008 за Желязкова, но да пиша и тук. И на мен ми се иска да я сменя, точно защото всякакви изследвания за нея са излишни. Имаме хрема - изписва капки без всякакъв преглед - нито ни слуша, нито гърлото да погледне. Не ми даде направление за ортопед когато й исках, не ме подкрепяше ни за кърмене ни за захранване, за нищо. Иначе от отношението й обаче, не мога да се оплача - точно все едно при баба си да отида. Нооо ... това не стига. Та за това се нареждам и аз на опашката да чуя добри мнения за някого, ако все пак някое майче посочи доктор.
Има ли дечица при Румяна Георгиева в Трета п-ка?

П.П. От Бурмова съм доволна, но 25 лв. за първичен преглед и още 25 лв. само да ми погледне изследванията .... Rolling Eyes

# 506
Ние сме при д-р Румяна Георгиева в 3-та п-ка , аз лично нищо лошо не съм видяла от нея, много е внимателна винаги, единствено не ми харесва това, че за всяко нещо изписва антибиотик, но ние така или иначе сме диспанзиризирани в ТУБ диспансера и ходим при д-р Дачев да ни лекува. Забравих да отбележа, че досега когато ми се е налагало направление съм получавала.

# 507
... за всяко нещо изписва антибиотик ...
Ей с това нещо ме загуби завинаги. Тя е мой личен лекар, но нямах впечатления, тъй като аз не боледувам. 2 пъти ми се е налагало да й искам направление, и двата пъти ме отпратиха за следващия месец и не съм се занимавала повече - вероятно за децата процедира по друг начин. Това с антибиотика обаче означава, че пак на частно ще се ходи, така че ... отпада  Sad
Благодаря за коментара.

# 508
  • Русе
И моите деца (като Чиби) са записани при И. Койчева е бившата Трета. Много съм доволна. Винаги се съобразява с мнението ми и направления за децата бол (дори и за много скъпи изследвания). Но е вярно че при по-сериозни болести ходим на частен. Най-много ми харесва че е общопрактикуваща а не педиатър и винаги, при спешен случай, мога да прередя пенсионерите. При педиатър с голяма опашка от болни деца как да минеш първи. Наблюденията ми са от съседния кабинет на др. Удева. Вечно има една камара болни и ревящи дечица  Sad

# 509
Детето на мой колега е при доктор Удева. Казва, че е добра лекарка и са доволни от нея, но винаги има много чакащи болни дечица и понякога трябва да се виси с часове. Иначе, назначава изследвания, преглежда обстойно и  дава направления.

Общи условия

Активация на акаунт