РУСЕнска есен

• 47 096
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
много съм разочарована от детския кът в мега мола -постоянно има рожденни дни, вкл и през седмицата, а днес имаше страшно агресивни деца, които не бяха много по-големи от Мати  ooooh!

Не мога да повярвам, че съм пропуснала да споделя впечатлението си за Детския кът в Мега мол тук! Моите датират отпреди два месеца и напълно се препокриват с твоите, Мая.

Никой не контролира родителите дали контролират децата си  Mr. Green . По тази причина контрол над децата от страна на родителите, оставащи да пият кафе извън къта, няма! Но никой от управата или блюстителите на реда в мола не се интересува от това, че правилата за ползване на Детския кът, написани от тях, биват абсолютно игнорирани.  Заради това често кътът е уникален зверилник, съставен от деца, налагащи други деца, трошащи играчки и крещящи неистово.

По отношение на частните партита в последния месец беше постигнат някакъв напредък - почнаха да слагат табели от предния ден. Но в последната седмица отново така го бяха ударили през просото, че сложиха обява за парти половин час, преди да трябва да почне самото парти. Мен обаче ми беше паднало вече пердето от простотии и влязох с Мартин в къта. То пък партито така и не се състоя  Mr. Green. За сметка на това без всякакво предупреждение Деткият кът беше затворен за ремонт цели 2 дни. В първия следобед на ремонтните дейности отново срещах обезумели майки с деца в Мола, и всички се чудехме как е възможно никой да не ни предупреди и да се вдигаме с децата си от всички краища на града, за да установим, че няма смисъл...  #2gunfire

Чудя се толкова ли е трудно да бъдеш коректен?

# 481
Този кът пък всеки път ми се струва празен Simple Smile Иначе днес в Русе мол-а беше пълно  с дечурлига. Голям купон падаше там.

А заведението в мега мол е..... отначало много ми хареса, но онзи ден бяхме там и си поръчахме крем, който естествено беше сух отвсякъде... Аз си поръчах плодова салата. Беше прясна, но както винаги, плодовете бяха рязани с нож, с който е рязан лук... И после се чудех това плодова салата ли е или шопска.. Не се научиха как да продават и да привличат клиенти тия хора и това е...

# 482
Със съвсем пресни впечатления от вчерашния рожден ден на дъщеря ми се включвам и аз. По нейно желание резервирахме още преди 2 седмици места в Меджик ленд в Молл Русе. Аз лично не си водя децата да играят по детски центрове, освен за рождени дни на приятелчета. Там обаче не бяхме ходили, а аз само съм оглеждала обстановката. Е такава лудница просто не съм очаквала Shocked Ще започна с това, че сме стояли 30 минути отвън, докато приключи предният рожден ден. Децата се изнервиха, дъщеря ми започна да се сърди, че не иска да има други в детския център и т.н. То е ясно, че в събота вечер ще има и други деца, но такъв хаос, такава безотговорност, не съм очаквала! Аз бях вътре през цялото време заради малкия и не знам как щеше да протече празникът, ако бях оставила големите сами (както съм правила в Роял например). Две момичета се грижат за всичко Thinking Имаше оставени дечица под 2 годинки и други, които бяха с майки, баби, татковци... На мен ми поръчваха кафе, сок, вода, редовно някое дете искаше да си хапне от нещата на масата. А то какви неща, по-добре да не продължавам!
Децата си ПОДИВЯХА наволя без никой да им каже нещо Twisted Evil Слава богу, че мина без инциденти! Изводите си ги оставям за себе си!

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 23:30 от kattrin

# 483
Както става в България мерки се вземат след инцидент (дано не се случва). Според мен няма контрол в тези детски центрове, но пък да сложат пъдарин... Мен честно казано не ме вълнуват тези детски увеселителни центрове в моловете, не съм привърженичка нещо, не обичам струпани деца накуп по причина че половината задължително са болни. То цял живот не мога да си опазя децата, но чак кашлица със задух и течащи зелени носове...При съвестни родители бих си оставила детето да играе, знам че все още ги има такива, но недостатъчно. Тези дни люлеех мъника на една люлка и до нас на 50 см на другата люлка имаше дете със зелено-жълти сополи до брадата и кашляше като пушач. Добре де, разбирам че на това дете не му се седи постоянно в тях, но аз никога няма да оставя болното ми дете до здраво. Ще го разходя по-далече от другите деца, ще го полюлея, но когато дойде друго дете ще си тръгнем. То вярно, че всеки се смята за идеален и отстрани погледнато всеки може да укорява другият,  но поне някаква култура можем да спазваме.

# 484
  • Русе/София
Как може да се взимат деца под 2 годинки в клубче в МОЛ?Това е недопустимо,както и родителите да бъдат вътре.В Сф. в клубчетата на  моловете се съобразяват с всички правила за безопасност на децата.Направо недоумявам как може някой родител да си остави детето в такава обстановка?
Приемат деца навършили 3 год.,обути с домашни пантофки,шише с вода може при каките/надписано/,прави се нещо като досие на детето/лична карта на единия родител,телефон на 2мата родители/,абсолютна забрана родителя да влиза в детския кът.

# 485
Честито на днешните именици.  Heart Eyes  bouquet / Св. Сава е  Wink /

# 486
Русенки ще раждат по европейски от Коледа. Тогава се очаква да отвори официално врати новият АГ-комплекс  smile3501 smile3501

# 487
Русенки ще раждат по европейски от Коледа. Тогава се очаква да отвори официално врати новият АГ-комплекс  smile3501 smile3501
аз това докато не го видя няма да го повярвам, дано този път наистина да отвори врати, тогава ще се престраша да имам 2-ро дете, като се има предвид какво стана при първото ми раждане преди 2 години  #2gunfire 

# 488
  • На брега на реката
Охоо, почваме второто  Joy
Да ви почерпя на патерички, че вчера Мариела стана на 3! С повече късмет се надявам и се моля догодина за 4-я й рожден ден да й направим още по-хубав подарък  Mr. Green

И кафето от мен, да ви е засмяно от сутринта!

Честит имен ден на всички Никола, Николай, Николини, Никита, Нинки, Ненки и т.н.! Бъдете живи и здрави! И не прекалявайте с почерпките, все пак е работен ден   bouquet Joy

# 489
тази или следващата КОледа  Laughing

# 490
Русенки ще раждат по европейски от Коледа. Тогава се очаква да отвори официално врати новият АГ-комплекс  smile3501 smile3501
Йеееее, толкова много се надявах да стане това до март - тогава ми е термина, и ето че ще се случи.Страхотна новина Simple Smile  Един приятел казва - Нов бардак със старите к......ви  Laughing, ама поне ще смеси на новичко и чистичко. Сега от нас зависи да го запазим така дълго време  Peace

http://dunavmost.bg/news/news-rousse/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D … %D1%82%D0%B8.html

# 491
Честит имен ден на днешните именици!  Heart Eyes   bouquet
Чести празник и на гилдиите, празнуващи днес!   bouquet
Страхотна новина за откриването на новия АГ-комплекс.  Hug
Само хубави мигове на персонала и пациентите.  Praynig

# 492
  • Русе
  Честито на днешните именници! Hug
   Дано да спазят срока за новото АГ!
   В Уайкики има намаление на някои дрешки, който ходи натам може да се възползва.

# 493
  • Русе/София
Fervor жива и здрава да Ви е.
Честито и на всички,които имат повод в днешния ден.

# 494
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Общи условия

Активация на акаунт