РУСЕнска есен

• 47 099
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
И не на последно място, освен че имаше болни деца, едно дойде и си избърса носа в моя пълзящ мъник.

Shocked

Маякуб, почти всичко в Доналд Дък магазините е по-евтино от останалите. Те са склад на едро и си го позволяват.

# 466
И не на последно място, освен че имаше болни деца, едно дойде и си избърса носа в моя пълзящ мъник.

За това ги мразя тези клубове.
Моя Иван от два дни е на ДГ- Детелина, бях учудена от мед. сестра която ги "оглежда" на входа за сополи , червено гърло и др.
Мечтата ми се сбъдна за здравен контрол.
Иначе бяхме на ясла -No 12 - там нямаше такива работи...

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 14:47 от allanna

# 467
Изгубен е женски мопс в района на блок Олимп
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=282318971803253&set=a … ype=1&theater
ПРЕДЛАГАМЕ ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ

# 468
  Момичета здравейте .
  Видях че на първа страница имате списък с детски клубове .
  Въпросът ми обаче към вас е друг.
  Ако споделя с вас линк  от ФБ за магазин в Русе , ще се сметне ли тук или от администраторите за
  реклама  Rolling Eyes

# 469
Сложи линка, но за няколко дни, после го изтрий

# 470
Сложи линка, но за няколко дни, после го изтрий
  Благодаря  Hug
   Дано после се справя с триенето  Grinning

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 11:03 от shams u amar

# 471
Добро утро! Да споделя с вас, че в Мол Русе коледната украса вече е направена, има кът, където всеки може да се снима и на мен лично много ми харесва.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=327046070655264&set=o … ype=1&theater - качих снимка във ФБ в групата Русе "BG - Мамчета".

# 472
мерси на всички   bouquet за магазините, сетих се за всичките, днес ще проверя в Бенетон и Яко, а ако не намеря ще се пробвам в събота в ялта  Peace

aз купих от ЯЛТА за 5 лв, по другите магазини шапките бяха над 15 лв, а банските .... около 50 лв  Shocked

# 473
купих вече бански, който търси има в Ялта на 1 ет. магазин  дето продават анцузи...
банския е с бен тен  Mr. Green ще утрепе коня  Mr. Green за 7,50 лв
шапката  - от м-н яко 12.00 лв

# 474
  • русе
май ще имаме ЛИДЛ в "дружба"вътре пак правят ремонти или вече ще става нещо друго? newsm78

# 475
Аз не вярвам скоро да имаме м-н Лидл в дружбите. Те не са спирали да "правят" нещо цяло лято.

Единствено ако се напънат да го отворят сега за празниците, но много ме съмнява.

# 476
много съм разочарована от детския кът в мега мола -постоянно има рожденни дни, вкл и през седмицата, а днес имаше страшно агресивни деца, които не бяха много по-големи от Мати  ooooh!

# 477
много съм разочарована от детския кът в мега мола -постоянно има рожденни дни, вкл и през седмицата, а днес имаше страшно агресивни деца, които не бяха много по-големи от Мати  ooooh!
Ние вчера ходихме там. По-точно в барчето, но ми направи впечатление, че в детския кът е много студено и нямаше почти нищо за игра. Всъщност имаше точно 3 дечица.
А за заведението - пълна скръб Sad Първо - много е запушено, второ - обслужването не е на ниво, трето - искахме да ядем торта, донесоха ни но сигурно беше направена преди повече от 10 дни Sad.....Както каза мъжът ми - Единственото положително нещо е гледката, но масите там са винаги заети.
Както и да е. Повече там няма да стъпим Sad

Мая, ти за Мега мола или За Мал Русе говориш  Thinking

# 478
Мисля, че Мая говори за Мега Мол.
Аз там не съм водила децата, щото са по-големи, но минавайки ми е правило впечатление, че е доста мизерно, разхвърляно, едно никакво.
Кафето и на мен ми е задимено, не много угледно.
Забелявам и други места, които западат, особено като им посетя тоалетната, в която няма т.хартия, течен сапун за миене, сешоара не работи, изкъртени закачалки за чанти.

# 479
да за мега мол говоря, мнението ми за сладкарницата е същото, ние сядаме обикновено отвън за да наблюдавам малкия, определено запада....
в русе мола не сме ходили в самия детски център, щото егати цените....само отвън стоим на количките...

Общи условия

Активация на акаунт