РУСЕнска есен

• 47 105
  • 719
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Шанел, що така? Какви ги вършат последно време, че аз от лятото не съм поръчвала от там и не знам  newsm78

# 451
То и аз не бях, ама се поизлъгах да опитам посредник, че от двата избрах русенския и сега мътна и кървава какво става никой не знае. Полиция, разследване, едни филми, чудесии

# 452
# 453
поръчах един на адидас от сайт на спорт депо, да видим дали и кога ще пристигне....

# 454
поръчах един на адидас от сайт на спорт депо, да видим дали и кога ще пристигне....

Тъкмо щях да ти предложа да отидеш до магазина и да видиш там за бански.

# 455
карола благодаря ..... и аз мислех да погледна първо там и в кенвелото
(маякуб), аз все за това магазинче пиша ама
в Ялта, като влезеш от главния вход, тръгваш на ляво и на края почти от дясната страна, там се продават лятото бански, но жената вади като я попиташ. Там ще намериш и двете и то евтинки

DENICA3, "Прегледи по НЗОК ще бъдат извършвани от началото на 2012 г!" пише в сайта
видях го  Embarassed  то ще ми извади очите извинявам се
моята втора бременност я води доктор кунев с направление по зк и съм много доволна .успех на клиниката и много желани бебета

# 456
Маргаритка, успех на всички в начинанието.  Heart Eyes  bouquet

# 457
  • Русе
Аз пък търся плетачка на пуловери но с машина. Знам че има в града но не й знам координатите. Някой ще помогне ли?
Преди години бяхме ходили с баба ми. Жената живее в блока преди кръговото в посока от Сердика към второ районно. Казва се Стефка. Повече не знам. Дано да намериш, каквото търсиш.  Peace

# 458
Изгубен е женски мопс в района на блок Олимп
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=282318971803253&set=a … ype=1&theater
ПРЕДЛАГАМЕ ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 23:13 от plami!

# 459
Момичета, днес разбрах каква е цената на Прима в Щ.Бебе. Ми никак не е изгодна. Същата е както на Памперс. Едно към едно. По добре да си поръчам от продавалника или да чакам до понеделник да намалят в Кауфланд кашоните. Забелязах, че винаги като закъсам за пампрси и там пускат намаление. Ще чакам до събота да видя вестника  Mr. Green

# 460
Добро утро.  Heart Eyes
plami! , късмет в намирането на домашния любимец.  Praynig

# 461
  • Русе
Добро утро момичета
Искам да питам къде мога да заведа малкия да си поиграе ,че навън нестава вече ,къде има интересни занимания за мъници на 1 година

# 462
В Мега Мол, на втория етаж има и е безплатно. За друго място ми казаха в другия мол имало занималня (или нещо такова) и една приятелка предложи да си носим децата там да се приобщават.  Незнам как стоят нещата за там, но в Мега Мола не е лошо (като изключим че първия път като отидох имаше две деца, които яко кашляха  Sick но това си е вина на родителите).

# 463
В другия мол детския център е под всякаква критика. (лично мнение) Играчките са изпочупени, доста мръсно е и уж е разделено по  възрастови групи, но по-големите ходят навсякъде и бутат малките. И не на последно място, освен че имаше болни деца, едно дойде и си избърса носа в моя пълзящ мъник. Плаща се по 4 лв. на час.
Аз също се чудя къде да ходим, но предпочитам разходка, пред това да го заведа отново там.

# 464
ние вече няколко пъти ходим в детския кът на мега мола, не е лошо...гледам, че там ходят майки с колички и с малки деца и си ги хранят там за обяд, няма лошо...
ходих в новия магазин Доналд Дък на трета пол-ка, нямаше ги тия памперси за които говорите Прима, малко е магазинчето, ама има основните неща, цени не съм сравнявала, ама има време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт