РУСЕнска есен

• 47 109
  • 719
  •   1
Отговори
# 435
Ако сметнете за необходимо покажете сайта ни на всички ваши познати, близки и приятели, които имат репродуктивни и/или гинекологични проблеми.

Тъкмо щях да те питам дали мога да казвам тук и там вече за клиниката, Марго Simple Smile Макар,че споменах вече на близките си приятели Simple Smile

# 436
аз попаднах на това http://www.nedatours.com/bg/catalog/category124/item490.html като ,че ли по-скоро ме интересуваше дали си струва да се посети и дали продават на дребно ,а за адрес попитах евентуално да отидем с кола,ще следя темата ако някой реши да се вличи с отзиви.

# 437
здравейте момичета аз съм от четящите темата но сега имам въпрос ако може някой да помогне ще съм много благодарна та става въпрос че си търся рокля за детето (на 5и половина)   а нямам много време за обикаляне по магазините ако може да ме насочите някъде .не знам на екнвелото има ли нещо или другаде ?
и като съм се включила да споделя мнение за  за малкия купувам кана бебе и съм доволна само последния път бяха на промоция с течна пудра Бойко и въобще не ми харесаха и сега купих  още от каката се отказах да ползвам  а хаджи не съм пробвала
маргаритка предполагам клиниката няма да има дейности със здравната каса .

# 438
DENICA3, мисля, че на LC WAIKIKI в Мол Русе ще намериш рокличка. Ама не съм ходила скоро там, казвам го по спомен.

# 439
Маргаритка успех на това страхотно начинание!  Praynig Hug Peace  bouquet

аз пък търся шапка за плуване и бански за 3 годишно....днес ще проверя на едно-две места....

# 440
аз пък търся шапка за плуване и бански за 3 годишно....днес ще проверя на едно-две места....

Шапка можеш да намериш в магазина, който не знам как се казва Blush на К.Иречек,  срещу парфюмерия Максим, до кулинарния магазин.
Не ми обръщайте внимание, аз така си обяснявам Mr. Green

# 441
(маякуб), аз все за това магазинче пиша ама
в Ялта, като влезеш от главния вход, тръгваш на ляво и на края почти от дясната страна, там се продават лятото бански, но жената вади като я попиташ. Там ще намериш и двете и то евтинки

DENICA3, "Прегледи по НЗОК ще бъдат извършвани от началото на 2012 г!" пише в сайта

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 11:27 от shanel1982

# 442
  • На брега на реката
Margaritka, успех в новото начинание! Сигурна съм, че ще помогнете на много двойки, които мечтаят за свое дете! Стискам палци да помогнете на всички мечтаещи и нуждаещи се от вашата помощ!   bouquet
Струва ми се, че те видях онзи ден рано сутринта по Борисова, забързана на някъде. А сигурно си отивала към клиниката!

# 443

Шапка можеш да намериш в магазина, който не знам как се казва Blush на К.Иречек,  срещу парфюмерия Максим, до кулинарния магазин.
Не ми обръщайте внимание, аз така си обяснявам Mr. Green

Магазинът се казва "Яко"   bouquet

# 444

Магазинът се казва "Яко"   bouquet

Мерси Wink

# 445
мерси на всички   bouquet за магазините, сетих се за всичките, днес ще проверя в Бенетон и Яко, а ако не намеря ще се пробвам в събота в ялта  Peace

# 446
Момичета, може ли да ни препоръчате детски клуб в Русе за рожден ден, освен Париж, Браво и Дон Корлеоне, който да е на прилични цени и ако може да споделите колко ви е излязло това удоволствие? Благодаря предварително Hug

# 447
такааа на Бенетон няма нищо, от Яко взех шапка за плуване - 12 лв ама като се има предвид че ще я ползва още 4 години мисля си струва...и остана бански - ще потърся в Ялта, ако и там няма, ще го ударя на просия, все някой ще се намери с умалял бански  Laughing

# 448
  • Русе
Маякуб, ако не намериш тук, виж из англ. сайтове или Ларедут.

Аз пък търся плетачка на пуловери но с машина. Знам че има в града но не й знам координатите. Някой ще помогне ли?

# 449
ооо с Ла Редут само внимавай как ще си го поръчаш, че там едни одисеи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт