Прима не са ли марка на Памперс? Май съм чувала, че са по-качествени...не съм много наясно.

С първата бременност ползвах само Памперс, но тогава сестра ми ползваше и аз си пчнах с тях и с тях свърших, не съм търсила друга марка.
Четох че Памперс не са вкарвали иновации и памперсите им са си едни и същи от преди 4-5 години.
Ще се радвам да получа малко инфо и от други мами с опит. Иска ми се да пробвам и от другите модели.
Хубав, приятен и усмихнат ден на всички

Не съм 7/8, но мога да споделя моят опит с тези пелени. Аз предпочетох Хъджис, защото са с еластични ушички и с ластик отзад.Такива са и Либеро, но те са още по-скъпи. В началото и аз ползвах само Памперс, но след като на всяко изхождане на дъщеря ми излизаше на гръбчето и и трябваше да се преобличаме всеки път. Пък колко пране и търкане на ръка е после...Затова взех първо оригиналните Хъджис, те стават, но са скъпи. Давам пример: Ако една бр. от тях струва 45 ст, от турските е 30 ст.След като пробвах турските, от повече от половин година вземам все от тях.Намирам ги на Щастливото бебе и Доналд Дък, като на Доналд-а са по-евтини. Пакет от 60 бр, размер 4-ка струва 18 лв., докато на Щастливото бебе съм го вземала и за 22 лв. Лошото е, че явно доста мами вземат такива и свършват бързо, т.е. има моменти, когато няма налично количество и се чака. Но аз си преценявам и си вземам нужното количество за цял месец.
Примата са турският вариант на Памперс, за тях не мога да кажа личен опит.