РУСЕнска есен

• 47 127
  • 719
  •   1
Отговори
# 420
⅞ ...and Happily Ever After може ли да споделиш малко повече за памперсите Хъджис? Според теб по-удобни ли са от Памперс, а като цена спрямо Памперс как са? Само в Доналд Дък ли има? В Кауфланд май не съм виждала  newsm78
Прима не са ли марка на Памперс? Май съм чувала, че са по-качествени...не съм много наясно.  Thinking
С първата бременност ползвах само Памперс, но тогава сестра ми ползваше и аз си пчнах с тях и с тях свърших, не съм търсила друга марка.
Четох че Памперс не са вкарвали иновации  и памперсите им са си едни и същи  от преди 4-5 години.
Ще се радвам да получа малко инфо и от други мами с опит. Иска ми се да пробвам и от другите модели.
Хубав, приятен и усмихнат ден на всички   bouquet   Nature Sunny

Не съм 7/8, но мога да споделя моят опит с тези пелени. Аз предпочетох Хъджис, защото са с еластични ушички и с ластик отзад.Такива са и Либеро, но те са още по-скъпи. В началото и аз ползвах само Памперс, но след като на всяко изхождане на дъщеря ми излизаше на гръбчето и и трябваше да се преобличаме всеки път. Пък колко пране и търкане на ръка е после...Затова взех първо оригиналните Хъджис, те стават, но са скъпи. Давам пример: Ако една бр. от тях струва 45 ст, от турските е 30 ст.След като пробвах турските, от повече от половин година вземам все от тях.Намирам ги на Щастливото бебе и Доналд Дък, като на Доналд-а са по-евтини. Пакет от 60 бр, размер 4-ка струва 18 лв., докато на Щастливото бебе съм го вземала и за 22 лв. Лошото е, че явно доста мами вземат такива и свършват бързо, т.е. има моменти, когато няма налично количество и се чака. Но аз си преценявам и си вземам нужното количество за цял месец.

Примата са турският вариант на Памперс, за тях не мога да кажа личен опит.

# 421
⅞ ...and Happily Ever After  много благодаря   bouquet  Така и ще направя - ще купя от няколко модела по 10 бройки.

# 422
Аз лично също съм сменила доста марки, като сега преди месец два някъде беше последния ми опит. След поредното трагично разстройство заради зъби, установих, че 4ка не успяват да попиват достатъчно и започнаха също да му оставят следи по крачетата. Та реших да минем на по - голям размер, а половин кашон с памперси, който имах го подарих. Отидох в Щ. бебе и купих по няколко бройки от всички видове, които имаха. Либеро ми даде една приятелка 6ца, та и тях пробвах (отново). Като цяло Пило не се лоши, но аз някакси останах разочарована от тях. Попаднах на кофти партида, където им се късаха ластиците и заигра хартиеното тиксо накрая. Молфикс ми харесаха, а от останалите не останах очарована. Пуфис не ми харесаха още когато се роди малкия. Тогава бях купила такива. Хъджис да си призная не съм пробвала. Моя син не е много пиклив и памперс му бяха най - удобни. Обаче тези дни и аз забелязвам, че сутрин като става и ако му е по пълен с пишо памперса наистина отпред е влажен.  
Сега остана да пробвам Прима, за които доста отдавна четох, че като качество са по - добри от Памперс, но проблема идва с намирането им. Никога не съм виждала да ги продават, освен жълтите пакети в Щ. бебе сега като ходих последно (преди месец може би). Моя доста педантична приятелка използва за детето си Хъджис, така че ще видя и от тях да пробвам.
Другото, което забелязах е, че доста често се купуват и Клевър памперсите, та сега с една позната сме се уговорили да си купим двете един пакет и да си го разделим за проба. Казват, че били хубави.
Но и аз съм на мнение, че в началото е хубаво да се вземат няколко марки и да се пробва и да се прецени, кой е най - уадачният вариант. Пък и не само в началото. А и в цената има значителна разлика.

# 423
  • Русе/София
Аз бях доволна от Либеро и Хъджис.Пробвах и на Памперс,но дупето му се изрина и не съм си правила експерименти с други марки.

# 424
agnesana, сподели после опит от Клевър, аз все им се каня, даже ги бях забравила. Вчера не услях да отида на Олимпа да кажа за Прима, когато разбера какви точно има + цената ще пиша ако някой друг не даде инфо дотогава. Само знам, че не ги продават на бройка.

# 425
Aз съм твърдо за Хъджис.
По едно време нямаше 4-ка тогава съм ползвала памперс.
Хъджиса е малко по- твърд на пипане от Памперс-а
Но попиват 100 пъти по добре и няма акита по гърба .....

# 426
  • На брега на реката
Хъджис ги водят и ортопедични. Много ортопеди ги препоръчват за бебоците, заради по-твърдата платка и имат все едно ефект на ортопедични гащи. Аз също бях много доволна от тях, никога не съм имала издънки, цапани или мокри дрешки!  Mr. Green

# 427
  • Русе
Когато се роди Вероника бях взела един голям пакет Хъджис от оригиналния и бях много доволна от тях, но ми идваха по-скъпи и после продължих с Памперс.
Днес тук в Ловеч до нас има едно магазинче, в което продават турски перилни препарати, козметика и памперси, та гледах Прима-та е 19,90лв., мисля, че бяха 3-ка, 60 бройки.
Доналд дък има и в Родина в нашия блок, т.е. ДАНЦ, отзад откъм блок Лисец. Като го откриха от там си купувах памперси на бройка и ми правеше впечатление, че бяха по-ефтини.

# 428
И аз пазарувам от време на време от магазина им в Родина. Нали цяло лято бях с колата напред назад и пазарувах по път общо взето. На ДонаД Дък памперсите са 25.50лв мисля, а на Щ. Бебе са 25лв. Разликата помня беше стотинки (40 - 50ст)
За бройките на Прима ей сега ще се разровя:

Синя Прима
№ 3 от 4 до 9 кг - 74бр
№ 4 от 7 до 18 кг - 66бр
№ 4+ от 9 до 20 кг - 58бр
№ 5 от 11 до 25 кг - 48бр

Бяла Прима
№ 2 от 3 до 6 кг - 72бр
№ 3 от 4 до 9 кг - 60бр
№ 4 от 7 до18 кг - 52бр
№ 5 от 11 до25 кг - 44бр

# 429
Здравейте.  Hug
Честит Андреевден на днешните именици.    Heart Eyes    bouquet

# 430
здравейте Русенски мами,нахлувам в темичката ви за един въпрос-знаете ли дали се организират екскурзии до Букурещт и по-точно до китайският пазар череният дракон или ако може да ми кажете как се стига дотам и евентуално отзиви за стоките им/чух,че небили само китайски стоки/благодаря ви.................

# 431
http://www.dragonulrosu.ro/dragonul/ro/home

Това е сайта им.Незнам дали се организират от Русе екскурзии.За там знам,че много малко от търговците продават на дребно,повечето продават по целии серии от модел.

# 432
# 433
Организират се,но този линк не е за този китайският пазар,а за мола Афи.
Виждала съм автобуси и пред другия мол,но спец. за дракона не съм попадала в нета.

# 434
Здравейте от мен, блудната дъщеря!  Laughing

Позагубих се от известно време, но си имам основателна причина и оправдание: отвори врати първата специализирана репродуктивна и АГ-клиника в Русе, в която работя и аз!

http://invitrorusse.com/bg/

Ако сметнете за необходимо покажете сайта ни на всички ваши познати, близки и приятели, които имат репродуктивни и/или гинекологични проблеми. Особено интересен и важен сега е текстът от началната страница в червено, в който ще намерите информация за Семдицата на репродуктивното здраве, в рамките на която самият Доц. Щерев и други специалисти от АГ болница "Д-р Щерев" София ще преглеждат и консултират напълно безплатно двойки и жени с проблеми!

Ще отговарям на въпросите ви на ЛС, за да не оспамваме темата!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт