РУСЕнска есен

• 47 147
  • 719
  •   1
Отговори
# 405
agnesana
на каква цена ги даваш памперсите и колко броя ,
не са за мен а за баба ми .
Мен ще ме оперират ортопедично.

Не ги продавам, подарявам ги. пиши на лични да се разберем как да ти ги дам. 7бр. са.

# 406
Здравейте момичета,
случайно на някой да му се намират патерици за продан:)

Мисля, че срещу Феникса, на центъра има специалициран магазин за такива работи. Имаше колички преди ама за патерици не съм сигурна  Rolling Eyes

# 407
Благодаря ви момичета! Дочакахме до 10ч. в събота сутрин и отидохме в кабинета на Ева Атаян. Брат ми беше с болки и изкара зле нощта, приеха го веднага, доволни сме и по-важното, е че положението е овладяно.

# 408
Момичета, нямкой от вас да е срещал из русе памперси прима? Видях последно, че в щастливото бебе има от оранжавите слип&плей, но така и не погледнах цената. Мен ме интересуват белите или сините пакети.
Питам защото из продавалника попаднах на изгодна оферта 18,50 за сините пакети (5ца-48бр) и 17лв за бял (5ца-44бр) пък се замислих дали и из русе няма да ги има в обикновен магазин.

# 409
Прима има на Ян Бибиян до трета поликлиника, но цената е далеч от 18.50 лв.
Там по принцип памперсите са скъпи....
Още като ползвах за Ванката имаше разлика по 5-6 лв в пакет сравнение с Щ.Бебе

# 410
Аз бях се заприказвала с момичетата от Ян Бибиян миналата година. Те казаха,ч е няма как да не е скъпо при тях при положение, че са прекупвачи. Докато Щ. Бебе и Донал Дък са си директни търговци - в смисъл имат си складове и продават и на едро и дребно. От там се получавала и разликата в цената.
Вчера говорих с една приятелка и тя каза че в бараките до трета поликлиника са открили нов магазин. Имало памперси и на нея и направило впечатление, че Хъджиса са 15лв. Тези дни сигурно ще си намеря причина да се пошматкам из квартала и да разгледам как са цените там.

# 411
Магазинът за памперси и други бебешки истории в Здравец Изток е Донал Дък. Не съм ходила в друг такъв магазин, но наистина не са им скъпи нещата.

# 412
Магазинът за памперси и други бебешки истории в Здравец Изток е Донал Дък. Не съм ходила в друг такъв магазин, но наистина не са им скъпи нещата.

Сигурна ли си че е Доналд? Те до колкото знам не продават Хъджис  newsm78 пък точно за тях ми говореха снощи.
Аз си пазарувам от Доналда, но памперсите на Щ. бебе са по - евтини, а на кашон в кауфланд са още по!

# 413
Последният бебешки магазин, който отвориха в Изтока е Доналд. Сигурна съм. Намира се точно зад блок Енергетик 2, до магазин за строителни материали от едната страна и магазин за цветя от другата. Отвориха го преди около месец. След обяд като изляза ще погледна продават ли  Хъджис и ще пиша.

# 414
Той трябва да е магазина. И на мен така ми го обясниха. Не се притеснявай да проверяваш. Мен лично ме интересуваше къде аджаба продават Прима и колко струва. Благодаря ти много  Hug
Ако не намеря в Русе все пак ми остава вероятноста да си поръчам от мацката от продавалника. От една седмица и нещо се уговаряме и тя още чака моя отговор дали ще поръчвам.

# 415
Доналд Дък продават Хъджис, но от турските, които на мен по ми допадат. Имаха (може и още да имат) четворка 60-70 бр за 23 лв с подарък 3 пакета големи мокри кърпи зелени Хъджис, които са супер. Памперсите имат ластик на кръстчето и са от органичен памук.
При Памперс има една силна натраплива миризма и като е пълен винаги бодито отпред е влажно. Но пък имат супер ластичета на ушичките, което е комфортно за бебето като се движи и са тънички.
Така и не намерих идеалните памперси  Sad

Сега мисля да пробвам Прима, но искам да питам някой, който ги е ползвал- имат ли разлика от нашите Памперс и каква е?

До Енергетиците има открит Доналд Дък 4, да не би за него да говорите? Харесвам ги тези магазини-като влезеш с количката - широко, продавачките любезни. В Щастливите бебета само този на Олимпа е с готина продавачка, но пък всички магазини са им тесни, което не подобава на такъв чешит магазини. Все пак повечето клиенти са майки с колички. Сигурна съм, че така губят клиенти, защото аз не бих си оставила количката пред магазин за да разгледам вътре нещо и много пъти не съм влизала именно поради тази причина.

Прима има в Щастливото бебе на Олимпа, днес ако мога ще мина и ще ви кажа резултат.

Да споделя и за мола (MEGA MALL). Много беше забавно на снимките с бебетата, на 1. декември ще изложат всички участници бебешкоци в детският кът и ще се гласува до 12 декември. На 16 декември ще има томбола за всички гласували. Благодаря на Сасинка за поканата, много готина жена!  Hug

# 416
Добро утро!
Днес кафето е от мен - по избор Simple Smile

.....
До Енергетиците има открит Доналд Дък 4, да не би за него да говорите? Харесвам ги тези магазини-като влезеш с количката - широко, продавачките любезни. ....

А този магазин във Воден изобщо не е широк и трябва да знаеш какво търсиш, за да ти го покажат. Но наистина са много добре заредени и на най-добрите цени. А аз нали тепърва навлизам отново в час Simple Smile с баткото най-евтино беше на Кауфланд.
А относно идеалните памперси ... аз си карам още на Памперс и за сега съм доволна. И баткото изгледах с тях.

# 417
Доналд Дък продават Хъджис, но от турските, които на мен по ми допадат. Имаха (може и още да имат) четворка 60-70 бр за 23 лв с подарък 3 пакета големи мокри кърпи зелени Хъджис, които са супер. Памперсите имат ластик на кръстчето и са от органичен памук.
При Памперс има една силна натраплива миризма и като е пълен винаги бодито отпред е влажно. Но пък имат супер ластичета на ушичките, което е комфортно за бебето като се движи и са тънички.
Така и не намерих идеалните памперси  Sad

Сега мисля да пробвам Прима, но искам да питам някой, който ги е ползвал- имат ли разлика от нашите Памперс и каква е?
Прима има в Щастливото бебе на Олимпа, днес ако мога ще мина и ще ви кажа резултат.

⅞ ...and Happily Ever After може ли да споделиш малко повече за памперсите Хъджис? Според теб по-удобни ли са от Памперс, а като цена спрямо Памперс как са? Само в Доналд Дък ли има? В Кауфланд май не съм виждала  newsm78
Прима не са ли марка на Памперс? Май съм чувала, че са по-качествени...не съм много наясно.  Thinking
С първата бременност ползвах само Памперс, но тогава сестра ми ползваше и аз си пчнах с тях и с тях свърших, не съм търсила друга марка.
Четох че Памперс не са вкарвали иновации  и памперсите им са си едни и същи  от преди 4-5 години.
Ще се радвам да получа малко инфо и от други мами с опит. Иска ми се да пробвам и от другите модели.
Хубав, приятен и усмихнат ден на всички   bouquet   Nature Sunny

# 418
Когато мъникът беше малко бебе си бях взела по 10 памперса от няколко вида-така най-добре си намираш твоя. Всеки има различни изисквания, а памперсите са наистина различни. За много хора например Памперс са идеални, за мен не. Както писах когато се напълни и бодито е винаги влажно отпред, това не ми харесва. Имат и доста гел по тях-което е супер химия за едно бебешко дупе. За химията по памперсите горе-долу може да се съди след като е напълнен си има специфична миризма-точно на химия. А далеч не вярвам че имат алое-това са пълни глупости, няма как формално да стане това. Както няма алое и в препаратите за пране, всичко са рекламни трикове.

За тези Хъджис-те са в една светло зелена опаковка. На вид са много хубави-имат нарисувани героите от Мечо пух. Има 3-4 вида Хъджис, те всички са с героите, но с различни щампи. 66 броя мисля бяха струваха 19 лв, и по 18 са ги пускали. Имат ластик на кръста, за новородени е хубаво мисля, Вальо се оакваше чак до ушите ако нямат, но пък при всяко бебе е различно. На опаковката пише на турски-няма да ги объркаш. В големите вериги ги няма-те не са официален внос. За турските Памперс-същата работа. Памперс прима са турски и казват че били по-хубави, ама не съм ги пробвала още. Мен ме дразни химичната миризма и я избягвам. Вчера си взех Пуфис (32 ст. на бройка), но след няколко памперса ще си кажа мнението. Поне не миришат, имат хубав ластик на ушите, което за нашата възраст е идеално, по това си приличат с Памперс.
Ползвала съм и Либеро, също не са зле.
Но да ползвам само един вид памперс без да съм опитала друг няма как да твърдя, че те са най-хубавите, след като не съм опитала за сравнение друга марка поне десетина памперса. Щото някой майки са така-"аз ползвам само еди кои си и съм доволна от тях". Затова най-добре опитай-продават се в Доналд Дък, и в Бебето на бройка и сама да си намериш твоята марка.

Също добра цена са и dm памперсите-тяхна марка, но нямат никакви ластици и аз се отказах от тях, но някои майки ги ползват дълго време.

А между другото Памперс се ползват най-масово заради рекламата. Аз пък избягвам да купувам най-рекламираните неща, не говоря само за памперси. Даже до скоро години наред почти не съм гледала телевизия, за реклами да не говоря. Дразнят ме  Mr. Green

# 419
  • Русе
   Добро утро!
   Маги, страхотни кафенца си наредила! Hug
   За памперсите - с малката госпожица от раждането сме на Пуфис, по-рядко Памперс и Хепи. Пазаруваме най-вече на Кауфланд, в Билла и Пени също пускат добри промоции на пампита, обаче са им много малки количествата.

Общи условия

Активация на акаунт