РУСЕнска есен

• 46 793
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

# 676
Момичета, знаете ли работно време на Касърова?

И един много спешен въпрос.
Как мога да се свържа с Веселяците?
Бяхме се разбрали за рожденния ден на Мерт уж, но както сме тук не ми вдигат тел и не знам как да ги открия

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:23 от shanel1982

# 677
понеделник от 7-18ч
вторник,сряда,четвъртък и петък-7-14ч.
тел.0888818389
сл.тел. 821517
това в кожното.
В частния кабинет-вторник,сряда и петък-16-18ч
събота-10-14ч
Това го имам от визитка,но тя е отдавна,Така,че най-добре по телефона.

# 678
Благодаря tasi   bouquet

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 11:02 от shanel1982

# 679
Весели празници и от мен!

# 680
  • в огледалото на живота
 Тъй,изпратих мъжа на работа,кротнах децата и преди да съм запретнала ръкави пред печката да ви пожелая весели празници русенки и  на теб рамлим     Wink
  Коледа е очакване. Време е да споделите, спомени, желания, подаръци и надежди. Споделете ги с тези, които се грижат за вас и ви обичат.Весела Коледа и всичко най-добро за 2012 година!

Ако бъдем хора, вместо победители,
Ако бъдем честни, вместо безразлични,
ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,
ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,
ако бъдем щастливи, вместо прави,
то може би сме добри християни.
Поздравявам Ви с настъпващите Коледни и новогодишни празници!

# 681
И ние утре сутрин тръгваме и за това:

Весела Коледа на всички! Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома Ви и донесе здраве, мир и благодат!

Прибираме се на 28 - ми (сряда), ако има среща ще я изпусна, но може да спретнем още една предновогодишна  Peace

# 682
Здравейте момичета,

Да се отчета - коледните сладки са изпечени. Тестото като за първи път се получи, но...формичките ми се оказаха мнооооого скапани Sad. Все пак голямо забавление падна, на малката много й хареса Simple Smile.
Утре предстой украсяването, коята ще е по-сложната част newsm78.

Снабдих се с бойчките на д-р Оеткер....Farben - обаче пак ми трябва помощ Embarassed. Не знам бъкел немски, а на бг няма никакво описание. В нета нищо не намирам. Тези бойчки конкретно разреждатли се, ако да с какво се смесват, какво ползвате за рисуване - четка?!

Благодаря предварително!

# 683
Ако става дума за боичките, на които пуснах снимка-не, не се разреждат, слагаш директно в тестото и мачкаш докато се оцвети равномерно.

# 684
# 685
Добро утро! На всички русенци искам да пожелая една вълшебна Коледа - нека сме здрави, да се усмихваме по-често и да бъдем по-добри! И разбира се - пълен чувал с подаръци във всеки дом!

# 686
  • На брега на реката
В навечерието на Коледа ви желая много щастие, прекрасни семейни мигове и най-прекрасния подарък - здраве! Бъдете уверени, упорити и смели, постигайте мечтите си и се обичайте! Нека бъдем по-добри   bouquet

# 687
В навечерието на най-светлия празник ви пожелавам магията на Святата Коледна нощ да влезе във вашият дом и ви дари с много щастие и любов!

# 688
  • Русе
Тъй,изпратих мъжа на работа,кротнах децата и преди да съм запретнала ръкави пред печката да ви пожелая весели празници русенки и  на теб рамлим     Wink....

Уважаеми дами , пожелавам ви една весела Коледа , с много подаръци , с много здраве и щастие !

Нека в този ден , деня преди Рождеството , да забравим всичко лошо , което ни се е случило през годината , да си мислим само за хубави неща , да опитаме да бъдем за напред  добри , поне малко по-добри !

# 689
Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него.
 Повярвай и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
 Весела Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт