РУСЕнска есен

• 46 799
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти

# 691
Честито Рождество Христово, мили момичета! Желая ви Исус Христос наистина да осветява пътя ви, да пълни сърцата ви с вяра, любов и доброта!Много подаръци и усмивки да има не само днес , но и през цялата година!  bouquet Hug

# 692
  • Русе
Весела Коледа! Много здраве, щастие и благополучие!

# 693
Честито Рождество Христово! Здраве, щастие и повече усмувки на лицата и в сърцата ни!!!

да покажа моят първи опит с коледните сладки, на вкус са страхотни, на вид не толкова.

Ели, Hug Hug Hug

# 694
ето ги и моите меденки
http://vdahnovenie.wordpress.com/
без украса, щото...докато ги украсим и..те свършиха... Mr. Green

# 695
Рамлим и русенки, честита Коледа! Бъдете здрави и весело изкарване на празниците!
Браво на готвачките! Ние тази Коледа прекарваме в ремонти и за първи път не мога да усетя Коледата.

# 696
честито рождество христово .честит имен ден на именниците
маякуб записах си рецептата ще я пробвам за нова година  Simple Smile.аз за първи път правих меденки заради детето да може да изрязва но не ми се получиха но не губя желани и ще пробвам пак

# 697
Весела Коледа на всички съграждани-съфорумци Simple Smile Желае ви здраве, семейно щастие, спокойствие и много любов!!

Аз влизам с едно питане. Бихте ли ми казали къде в Русе мога да купя това :http://www.pazaruvai-lesno.bg/thumbnail.php?pic=Ingenio4-dryjka. … 20&size_h=320  ?

А за сладките- не ми остана грам време Sad Само за тиквеник имам време и май сладките и готвенето остават за Нова Година.

# 698
Честита Коледа на всички. Ние се върнахме от гостито и приспахме детето, та сега се чудя кой филм да тегля да гледам  Mr. Green

Карола, такава дръжка можеш да потърсиш в Метро, Практикер и Бриколажа. Места където продават тиганите. Малко ме затрудни със снимката, но все пак те разконспирирах. Моят съвет е да пробваш в Метро. Аз бих заложила там. Всъщност като се замисля не знам дали в Практикер и Бриколаж продават тигани  newsm78

# 699
Ти съвсем ме метна по клоните с Мосюто и Практикер Simple Smile Само за там не се бях сетила. Гледах в Техномаркета и тамима профукти на Тефал, ама дръжката не Sad Искам да я купя от тук ама в краен случай ще я поръчам от нета. Преди я даваха с точки на Кауфланда Sad

# 700
Сега няма ли я в Кауфланд? Техниполис? Нали ти казвам, търси там където продават тиганите.

# 701
В Техномаркет и Кауфланда и Карфур съм сигурна, че ги няма.

# 702
Гледам,че си има за всеки град такава тема, реших и аз да отпочна една такава за нашия град, надявам се да е полезна на всички: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630809.msg20631087#msg20631087

# 703
Карола, на 30ти на работа ли си?

# 704

Общи условия

Активация на акаунт