От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 267
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
При мен на две от поръчките ми пише Completed, а на третата Pending.
Точно за тези трите писах сутринта че в суивито пише че са върнати.За друга поръчка направена на 18.11, която предстои да получа на адреса(беше с къщичката), парите вече не само блокирани в банката, ами са и изтеглени на 24.11. и в Пейпал също.

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 11:27 от Daniela 82

# 631
И при мен не са изтеглени  Peace
И защо им е на Франсето да бързат да изпратят курса, щото вътре видиш ли има пратки от Ив Роше, които не са доказуемо платени Laughing
Момичета, да не би да имате някакви специални договорки с Даниела, за които ние, другите не знаем и си плащаме чинно пратките? Grinning
И ...Даниела, как може, бе, да знаеш такива неща и да си оставиш хората там да ги свари полицията?
Наистина, на чужд гръб и 100 тояги са малко и вече откровено започвам да се забавлявам с версиите, които се изнасят тук. Нищо лично  Laughing

# 632
  • Варна
Ами радвам се че поне на някого е забавно. При тази липса на информация е нормално да се измислят всякакви сценарии.  Tired

# 633
Те не са ги теглили според мен ,а са ги отказали.Може би се изразих неправилно .
А за едната получих мейл ,че е изпратена 24 .11 и това също ми струва странно.

# 634

И защо им е на Франсето да бързат да изпратят курса, щото вътре видиш ли има пратки от Ив Роше, които не са доказуемо платени Laughing

Именно за това, че не са доказуемо платени. ФТБ са знаели за проблема и са натоварили този курс с поръчки от Роше, за да ги докарат в Бг и да ги доставят на клиентите си и да си задържат бизнеса.
Докато пратките от Редут може и да бъдат върнати от икономическа полиция, тези от Роше неминуемо са щели да бъдат конфискувани и ФТБ биха изгубили клиентела след сериозен скандал. Простичко е.
Avgusta, крайно време е да се събудиш. Повече от очевадно е, че ФТБ имат информация за конфузите си в бизнеса доста преди да предприемат смяна на адреса. С цялото ми уважение към всички, пишещи тука, свържете фактите с изнесената информация, не е толкова трудно.

П.С. Интересно какво е отношението на българските власти по ситуацията, няма как да не са информирани, все пак става въпрос за обвинения към български граждани, към всички вас, момичета, че сте измамници в международен мащаб  Naughty .

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 11:39 от айви

# 635
  • София
Те не са ги теглили според мен ,а са ги отказали.Може би се изразих неправилно .
А за едната получих мейл ,че е изпратена 24 .11 и това също ми струва странно.
не е странно - напоследък ларедутци доста се забързаха - аз имах две поръчки, изпратени в деня на поръчката  Peace

# 636
Странно е ,че я пращат и после ми отказват парите.

# 637
  • Варна

Именно за това, че не са доказуемо платени. ФТБ са знаели за проблема и са натоварили този курс с поръчки от Роше, за да ги докарат в Бг и да ги доставят на клиентите си и да си задържат бизнеса.
Докато пратките от Редут може и да бъдат върнати от икономическа полиция, тези от Роше неминуемо са щели да бъдат конфискувани и ФТБ биха изгубили клиентела след сериозен скандал. Простичко е.
Avgusta, крайно време е да се събудиш. Повече от очевадно е, че ФТБ имат информация за конфузите си в бизнеса доста преди да предприемат смяна на адреса. С цялото ми уважение към всички, пишещи тука, свържете фактите с изнесената информация, не е толкова трудно.

Ехееее, до преди малко гледах Castle - кифли да ядат. По-криминален завършък на историята не мога да измисля Simple Smile Значи ФТБ натоварва пратки, които може би си мисли, че са неплатени, рискува си името, и на посредниците там да изнасят от страната "може би" неплатени стоки в името на това 20 БГ клиенти да са доволни  newsm78.

Най ми харесаха 2 думи: ГАРАНЦИЯ-ФРАНЦИЯ  Joy Не случайно хората са го казали  Joy

# 638
  • София

Не ти отказват парите.Парите винаги се теглят след като изпратят артикула.

не е странно - напоследък ларедутци доста се забързаха - аз имах две поръчки, изпратени в деня на поръчката  Peace

Дзвер,мисля ,че нещо бъркаш с изпращането в един и същ ден.

# 639
  • Русе

Не ти отказват парите.Парите винаги се теглят след като изпратят артикула.

не е странно - напоследък ларедутци доста се забързаха - аз имах две поръчки, изпратени в деня на поръчката  Peace

Дзвер,мисля ,че нещо бъркаш с изпращането в един и същ ден.

И аз мисля така. Поръчки направени на 18-ти, 19-ти и 20-ти имам. За първите две парите са изтеглени на 21.11, а самите поръчки изпращат съответно на 21-ви и 24-ти. За поръчката от 20-ти, парите са изтеглени на 24-ти и тогава е изпратен само подаръкът-чантата. Peace Играчката си е още на 4-та стъпка.

# 640
Извинявам се, че се намесвам, не ми е работа, но наистина се чувствам съпричастна. Има хора, които по този начин са купили подаръци за близките си за Коледа, а някои може и да не разполагат с пари за повторни подаръци. Преди 15-20 дена регистрирана тук потребителка се свърза с мен на лични, представяйки се за Даниела и ми писа, че си търсят партньор във Франция с идеята аз евентуално да съм тоя партньор.  Rolling Eyes Не се наложи да й отказвам директно, че отговорих с голямо закъснение и през това време въпросният партньор беше намерен. Но този начин на търсене на партньор ми се струва изключително несериозен и непрофесионален. Оттам предполагам като цяло за дейността на фирмата...Тия обяснения за Ив Роше ми се струват хм, малко съшити с бели конци  Rolling Eyes  По-вероятна причина ми се вижда получаването на един адрес на много пратки с различни имена. Предполагам, че сегашният партньор, който ще си плати за лекомисленото поведение, е физическо лице, нямащо право да се занимава с нерегламентирана дейност, за която не плаща данъци. За съжаление най-виновният може и да не си понесе последствията. И що за поведение- нищо не знаела, нищо не можела да направи! Поведението й е безотговорно, защото и любителски да го прави, трябва все пак да си даде сметка, че поема отговорност пред много хора, за която в случая й се плаща. Ами поне да напише едно подробно обяснение на хората, които се притесняват. А не Ева, която пък няма абсолютно никаква вина за нищо, да се чуди какво да обяснява, за да успокои малко страстите.
От сърце пожелавам на всички да си получат ако не поръчките, поне парите! Praynig

# 641
  • София
специално за Тедка  Wink

това е от единия акаунт, на другия ситуацията е същата, само че поръчката е разделена на 2 части, подаръкът е пратен същия ден  Peace

ПП За мое най-голямо съжаление, първата поръчка е на адреса на СД и съдържа неща, които не са ми много нужни, както и шапката от Вербадет, която поръчах само за пълнеж, но те ще ми пратят - доста скъпа и ненужна вещ  Simple Smile, на другия са играчките за децата  и адреса е на Франсето Cry

# 642

Ехееее, до преди малко гледах Castle - кифли да ядат. По-криминален завършък на историята не мога да измисля Simple Smile Значи ФТБ натоварва пратки, които може би си мисли, че са неплатени, рискува си името, и на посредниците там да изнасят от страната "може би" неплатени стоки в името на това 20 БГ клиенти да са доволни  newsm78.

Най ми харесаха 2 думи: ГАРАНЦИЯ-ФРАНЦИЯ  Joy Не случайно хората са го казали  Joy

Ама много са прости тия французи, бе! За 20 /50 респ./ предполагаемо неплатени сметки от сайт да вземат да задържат пратки в два града, да ангажират полиция, съд, адвокат за няма- нищо! Да им се чудиш просто!
 Wink
Тони, разкажи ни и ти приказка!  Hug

# 643
  • София
Дзвер,благодаря !  bouquet

От снимките единствено видях ,че подаръка е изпратен на 22.11,когато е поръчката.

# 644
"Засега нямаме информация пратки да се връщат, но все пак полицията във Франция не дава почти никаква информация и не можем да бъдем сигурни и в това. Надяваме се пратките да пристигат и да бъдат скоро освободени, за да можем да ги транспортираме до България."
Поздрави
Това ми отговори Даниела Крумова по мейла..... и колкото и да ти се ще да си оптимист, нещата не стават, когато реалността е друга...Надявай се...чакай...
Пратката ми от 17-ти е върната от превозвача...парите са изтеглени на 21-ви...
Как се връщат пари по дебитна карта ? Ваучери и незнам си какво ...да дадат сега разяснение в сайта си Франсето, като преди това не използват Ева за "адвокат",  а излезят с обръщение към клиентите си ...пък каквото и да е то...

Общи условия

Активация на акаунт