От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 018
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Дами, понеже често отваряте въпроса, да споделя мое наблюдение за пратки от Ив Роше и СД.
Аз лично не поръчвам от там, но от както СД имат секцията Colissimo (10тина дена май) ми прави впечатление нищожният брой получени пратки от Ив Роше на техен адрес на фона на пристигнал почти цял камион на ФТБ.
За това и си мисля, че основният брой клиенти на Ив Роше насочват пратките си към ФТБ, а не СД.

# 421
  • пловдив
Аз пък съм оптимистка и си мисля,че ще си получим нещата,поне тези които са пристигнали и приети на адреса.

# 422
  • София-Лагера
Цял камион само с Ив Роше.И 60% ако не са платени,не икономическа ,а не знам какво? Shocked
3-4 пратки само на Ларедут.
Не знам как ,ще стане разплащането.Много сложно.Но направо се потресох от списъка.

# 423
  • Бургас
в суиса имам поръчка и с карта, и с ПП. значи става. това, че е проблемно плащането с карта отново не е грешка в моя тв. парите от платената с карта поръчка бяха дръпнати преди изпращането на поръчката, парите от тази, платена с ПП - доста след като поръчката беше изпратена.
аз също мисля, че ще си получим нещата. поне тези, които са платени.

# 424
  • София
Цял камион само с Ив Роше.И 60% ако не са платени,не икономическа ,а не знам какво? Shocked
Не знам как ,ще стане разплащането.Много сложно.Но направо се потресох от списъка.

Както Ева е писала днес - пратките от този курс на ИР повечето  са от осн.сайт.От там веднага се блокират парите.
Моите 8 поръчки са от осн.сайт на старият адрес и парите вече са изтеглени.

# 425
  • Бургас
Дами, понеже често отваряте въпроса, да споделя мое наблюдение за пратки от Ив Роше и СД.
Аз лично не поръчвам от там, но от както СД имат секцията Colissimo (10тина дена май) ми прави впечатление нищожният брой получени пратки от Ив Роше на техен адрес на фона на пристигнал почти цял камион на ФТБ.
За това и си мисля, че основният брой клиенти на Ив Роше насочват пратките си към ФТБ, а не СД.

Аз лично се пренасочих към ФТБ, след две неполучени пратки, за които имах и мейли и парите са изтеглени отдавна  Tired Сега само си пишем мейли със сайта и... доникъде. Дават ми тел. номера, на които да звъня, за да се разберем, но с моят блестящ френски  Rolling Eyes От СД ми отказаха съдействие  Confused

# 426
мен ме няма в списъка на франсето въпреки ,че поръчките ми-3 на брой, от ларедут са пуснати на 14.11 #2gunfire

# 427
Хубаво де, обърнете внимание, че в списъка с получени пратки фигурират предимно такива от Ив Роше, който всъщност е проблемния сайт и почти няма от Ла Редут, където няма как да направиш поръчка, без да я заплатиш. Моя пратка от 8.11., която би трябвало да е получена още на 14-16 ноември на стария адрес на Франсето, не видях в този списък. Вероятно и повечето пишещи тук не са видели своите. Каква е причината точно пратките от Редута да не са натоварени?

В този така дългоочакван списък по мои преценки, чаках поне 3 пратки от Ларедут, направени на 08.11 и 10.11 на стария адрес на Франсето, но за съжаление ме няма в този списък.Проверих колисимото на едната която имах и пише че на 16.11 е получена на адреса.Какво става не мога да си обясня????
В списъка на Франсето има САМО 2 или 3 пратки от Ларедут.

# 428
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Хубаво де, обърнете внимание, че в списъка с получени пратки фигурират предимно такива от Ив Роше, който всъщност е проблемния сайт и почти няма от Ла Редут, където няма как да направиш поръчка, без да я заплатиш. Моя пратка от 8.11., която би трябвало да е получена още на 14-16 ноември на стария адрес на Франсето, не видях в този списък. Вероятно и повечето пишещи тук не са видели своите. Каква е причината точно пратките от Редута да не са натоварени?

В този така дългоочакван списък по мои преценки, чаках поне 3 пратки от Ларедут, направени на 08.11 и 10.11 на стария адрес на Франсето, но за съжаление ме няма в този списък.Проверих колисимото на едната която имах и пише че на 16.11 е получена на адреса.Какво става не мога да си обясня????
В списъка на Франсето има САМО 2 или 3 пратки от Ларедут.

И аз чакам една малка пратка от Ларедут.
Много некоректно постъпват

# 429
има обновен списък с пратки на смарт,много бързи станали от ларедут,тротинетката от 21.11,вече е пристигнала

# 430
мен ме няма в списъка на франсето въпреки ,че поръчките ми-3 на брой, от ларедут са пуснати на 14.11 #2gunfire

Ами по някаква непонятна причина в този курс почти няма пратки от ЛР. Не мисля, че това е случайно. Изглежда си като съвсем умишлено изпращане именно на пратките от ИР, пък било то и платени. И аз чаках няколко пратки от 09.11. от ЛР с него.
Много грешки ми се насъбраха от връткане между превозвачите, все не уцелвам момента, кога да се пренасоча.  Взе да ми писва от тях  ooooh!  

# 431
  • StZ
 newsm78 и аз нямам пратки в списъка на франсето, но като гледам само тежки пратки от ЛР /или са и обемни може би?/
А он френския бранд нито една! а моята е пристигнала на 16.11 на адреса.
Само аз ли съм заръчала от там......не ми се вярва  Thinking

# 432
абе хора, не разбрахте ли че ние българите сме толкова изобретателни, толкова хитри и правим всичко възможно само и само да сме на далавера. Няма какво да се лъжем, ами всички знаем как с 1 код правим по 6,7  поръчки, на 7,8 различни имена и меила.  Доста потребители се похвалиха че по време на " щастливите часове" , които бяха два пъти, в две последователни седмици, са пуснали по 7,8 поръчки, за някакви  смешни пари и безплатни парфюми за 30, 40, 50 Евро.
Абе мацки, като виждате че има проблем с този сайт, като не ви теглят пари, като ви теглят и не ви пращат поръчките, като ви блокират суивитата, и не ви дават смислени отговори на запитванията, питам се....Защо продължихте да поръчвате?????

От Ив роше се отказах още преди 2 месеца. След като направих поръчка в куриера с код пратен ми лично с получена пратка. Та тази поръчка не я получих и пари не изтеглиха, нито блокираха.
Пробвах още веднъж с едни примамливи референтни номера на подаръци.... Дет се вика... поръчваш един душ гел и за някакви смешни пари един куп подаръци.
Та и тук не се отрази нищо. Нито плащане, нито поръчка, нито емаил.
Е рекох си...много сме маймуните на клона и ще се счупи скоро.... Отказах се, дори в темата не влизах, така и не разбрах за  примамливите щастливи часове.........Е това и стана.
За голямо съжаление, не е в сайта проблема... в нас е!

п.с. Само да допълня, че такова преплитане е станало с акаунти в този сайт....че и китайците не могат да ни оправят. 

# 433
  • София-Лагера
Цитат
За голямо съжаление, не е в сайта проблема... в нас е!
Peace

# 434
  • Варна
Всъщност това дали се блокират пари при поръчка, зависи от политиката на сайта. Вертбоде също не блокират пари, (за щастие, защото така и не можах да поръчам от там). Който е пазарувал от Н§М Англия, също знае , че не блокират пари. Случвало се е някое момиче да остане без достатъчно наличност в картата, когато решат да си дръпнат парите и се налага да ги пращат с банков превод по тяхната сметка. Нямало е проблеми засега, защото  не се поръчва масово оттам и ако има неплатили те са единици.

Общи условия

Активация на акаунт