Въпроси към Класически хомеопати 18

• 60 132
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Най-много да  влоши главоболието...Че и да докаже едно-друго.... Tired
Подкрепям Лавандер.

Ейййй, фармамафията здраво се е заяла с хомеопатията, щото ще вземе да й изпие паричките.... hahaha  Друг е въпросът с този човечец - не може да коментират какво, как, от кого е пил...

# 331
Ама моля ви, ходих при известен хомеопат Crossing Arms
Препоръча по три хапченца през два часа, но каза да започна с 5 първоначално. Но не разбрах - под езика ли се слагат?

# 332
Препоръча по три хапченца през два часа, но каза да започна с 5 първоначално. Но не разбрах - под езика ли се слагат?

Ама и ние ти се молим - звучи ми като "известно" д-р Ми...ово предписание! Прочети първия пост от тази тема и хвърли едно око на линка, който е даден в нея. Ще разбереш "известен". Прости ми, не се заяждам с теб, а с невежеството на известния. И в ушето да си ги сложиш хапченцата, все тая, ефект няма да има, или ако се появи, ще е временен.

# 333
Известен не означава добър, това дори и аз го зная. И доктор Михайлов е извсестен, но не е хомеопат, а фитотерапевт.

# 334
Мечка, "случайно" съвпадение Simple Smile

# 335
Здравейте.
Какво препоръчва хомеопатията при продължително(с дни), главоболие, което не се повлиява от аналгетици?

От това, което изчетох, смятам, че не ни давате цялата информация. Смятам, че преди да получите това главоболие е имало нещо друго, за което ние не знаем. В този смисъл въпросът не е коректен.
Що се отнася до секса, това, което помага на главоболието е оргазмът, а не секса. И то на някои видове главоболие, не на всички. Има видове главоболие, които се влошават от оргазъм.

# 336

И какво като е известен? С какво е известен? С това, че само се нарича хомеопат, но не разбира от хомеопатия.

Казвам ти го директно и ясно, на чист български език. Хомеопатията има принципи. Ако практикуваш, без да спазваш принципите - тогава не си никакъв хомеопат, нищо че се наричаш такъв. Тогава просто раздаваш хомеопатични топченца, но това може да е опасно за живота, при определени обстоятелства. Хомеопатията трябва да се практикува само съгласно нейните принципи.

Между другото днес Иван Кацаров (Nial) даде едночасово интервю на живо за БНР. Беше страхотно предаване. Обясни много подробно всичко и много ясно разграничи хомеопатията от всички порочни практики.

# 337
само за малко , преди главоболието имаше куп неща - бъбречна криза, гнойна ангина и висока температура. то не бяха антибиотици и лекарства, отрових се.
Впоследствие се появи това отвратително главоболие, само отдясно, така, сякаш някой ме бие с чук.
Казах вече какво ми предписа хомеопата. Само дето засега не ми минава от беладоната...

# 338
  • Пловдив
само за малко , преди главоболието имаше куп неща - бъбречна криза, гнойна ангина и висока температура. то не бяха антибиотици и лекарства, отрових се.
Впоследствие се появи това отвратително главоболие, само отдясно, така, сякаш някой ме бие с чук.
Казах вече какво ми предписа хомеопата. Само дето засега не ми минава от беладоната...

Ти се моли да не стане по-лошо от това...Нали това се опитаха да ти обяднят до сега.

# 339
Понякога е нужно да се опарим, за да изберем най-доброто за себе си- хомеопат.  Simple SmileИ няма случайност при кого и как сме попаднали, по-добре е да се запитаме защо сме там. Най-лесно е да се обвинява, по-трудно е да се запитаме- защо избрах това?!

# 340

Ама ти явно не ни четеш какво ти пишем. Разбира се, че няма да ти мине от беладоната. Ти се радвай, че не си се влошила от ня. Нали ти казахме, че това предписание няма нищо общо с принципите на хомеопатията. Някой ти е дал хомеопатично лекарство, но това не означава че то е предписано на база хомеопатична логика. Ако искаш да се излекуваш - ще трябва да намериш истински хомеопат.

# 341

Ама ти явно не ни четеш какво ти пишем. Разбира се, че няма да ти мине от беладоната. Ти се радвай, че не си се влошила от ня. Нали ти казахме, че това предписание няма нищо общо с принципите на хомеопатията. Някой ти е дал хомеопатично лекарство, но това не означава че то е предписано на база хомеопатична логика. Ако искаш да се излекуваш - ще трябва да намериш истински хомеопат.
Няколко души вече ти казваме, че няма да ти мине от беладоната и че това не е хомеопатично предписание. Поне недей да си вредиш и спри да я пиеш. Ако пък тръгнеш да я доказваш, няма да ти е лесно.

# 342
Съвсем отскоро започнахме да посещаваме хомеопат за лечението на астмата при сина ми.Бебето обаче скоро се разболя и заведох и нея при доктора.Чудесен лекар, много мил и отзивчив човек.Точно затова не искам да го притеснявам постоянно.Обяснява ми всичко подробно, пише, но след това аз пак нещо обърквам Crazy
Вчера изписа на малката Хамомила.Като на листа ми е записал Хамомила 200С гранула и Хамомила LM1 капки.Доколкото разчитам пише, че ако няма ефект от капките, трябва да дам еднократно 1 гранула.Аз обаче снощи и дадох гранула, защото пак естествено нищо не съм разбрала.Какво да правя сега?

# 343
Ние откъде да знаем какво да правиш ? Не е ли по логично да питаш хомеопата ?

# 344
Разбира се , че е по-логично.Мислих обаче, че има принципи в хомеопатията според които трябва да се даде първо капките и ако не подействат по-високата потенция, или нещо такова.
Отговора ти обаче ми беше от голяма полза.

Общи условия

Активация на акаунт