Въпроси към Класически хомеопати 18

• 59 445
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • в матрицата
По повод на хомеопатите, се сетих за нашата съфорумка Цонна. ТЯ  преди време си беше поискала парите обратно от хомеопата, който нищо не направил по случая, за което мога само да и завиждам.
Крайно време е да спре това бързо богатеене на гърба на децата ни, нали? Какво ще стане, ако хомеопата се задължи да връща парите, когато очевдано няма подобрение или лечение??
Да не говорим, че парите които взимат никога и никъде не ги декларират, документ за тях не ни издават...но за това сме виновни само ние,че им даваме без да искаме документ   

# 556
  • София
Пани Ковалска,

Аз съм казала кой е нашият хомеопат на всеки, който ме е попитал с ЛС. Причините да не го пиша тука са няколко: 1. Не съм искала съгласието му да пиша името му и да давам координати публично; 2. Не съм хомеопат и не мога обективно да оценя нивото на професионализма му (мога само да кажа, че ние сме доволни от резултатите); 3. Това, че ние сме доволни, не означава, че другите ще са... затова не смея да препоръчам на никого конкретен човек, а и ще изглежда като реклама.

Това, разбира се, са моите разсъждения. Успех на вас да намерите най-доброто решение за вашето семейство Simple Smile

# 557
Здравейте , лекувам детето си при хомеопат от 2 години.Доволна съм , памагала ми е в много случаи да преодолеем болестите много по леко.Но след като прочетох вашите коментари разбирам че не  е класически хомеопат-изписва ми схеми с дражета на Боарон -по няколко на ден в комбинация с Шуслерови соли.Това може ли да навреди и до каква степен . Детето е на 4години
Благодаря Ви предварително.

# 558
  • Пловдив
Здравейте , лекувам детето си при хомеопат от 2 години.Доволна съм , памагала ми е в много случаи да преодолеем болестите много по леко.Но след като прочетох вашите коментари разбирам че не  е класически хомеопат-изписва ми схеми с дражета на Боарон -по няколко на ден в комбинация с Шуслерови соли.Това може ли да навреди и до каква степен . Детето е на 4години
Благодаря Ви предварително.

Върни се мааалко по-назад/2-3-4стр./и са писали много по тази тема Peace

# 559
  • Пловдив
По повод на хомеопатите, се сетих за нашата съфорумка Цонна. ТЯ  преди време си беше поискала парите обратно от хомеопата, който нищо не направил по случая, за което мога само да и завиждам.
Крайно време е да спре това бързо богатеене на гърба на децата ни, нали? Какво ще стане, ако хомеопата се задължи да връща парите, когато очевдано няма подобрение или лечение??
Да не говорим, че парите които взимат никога и никъде не ги декларират, документ за тях не ни издават...но за това сме виновни само ние,че им даваме без да искаме документ   

Съгласна...ама как да стане като повечето практикуват "нелегално" newsm78 Като какви да се регистрират та да издават касов бон???

# 560
  • на плажа
 Оооо, това с искането на пари е кауза пердута според мен. Освен един добър скандал нищо друго няма да се постигне. Както съвсем скоро ми каза една мацка - кой те би по главата да го заведеш там?!

# 561
  • София - Варна - Бургас
Относно Коластрата, бъдете внимателни и с т.н. индустрия с хранителни - добавки  Peace

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 11:05 от Aleksander

# 562
  • в матрицата
Оооо, това с искането на пари е кауза пердута според мен. Освен един добър скандал нищо друго няма да се постигне. Както съвсем скоро ми каза една мацка - кой те би по главата да го заведеш там?!
Ето, Цонна си е взела всичките пари до последния лев. Не разбира се от първият път, но не се е отказала и даже хомеопата сам се е обадил за да и върне парите. Така, че начин има, въпроса е колко сме упорити   Wink

# 563
Ох, като Ви чета и ми става лошо  Crazy Смених двама хомеопати, защото не бях доволна .... сега сме при трети. Това ще е последния, нямаме повече пари за експерименти ...  Не чета темата редовно, нямам време, нито нерви и амбиции да съм №1 и да съм наясно със всичко, което ми поднася живота. Ние се лекуваме с едно лекарство, но има и добавка - зелена ениргия на Аквасорс. Далеч съм от мисълта и да вярвам на 100% на форумски писания, ноооо ... май е достатъчно някой да ти пусне мухата на съмнението. Та настоящата ни хомеопатка е д-р Миронова /София/ - какво ще кажете за нея  Simple Smile

# 564
  • в матрицата
По повод на хомеопатите, се сетих за нашата съфорумка Цонна. ТЯ  преди време си беше поискала парите обратно от хомеопата, който нищо не направил по случая, за което мога само да и завиждам.

Съгласна...ама как да стане като повечето практикуват "нелегално" newsm78 Като какви да се регистрират та да издават касов бон???

Ами много протсто, правят си едно" ЕТ" и готово.........ама нали се сещаш,че тогава ще имат много разходи...то осигорвки.. то данъци...не е лесно...  А така " цак парата шор бозата", ако има нЕкой недовеолен да си гледа работата  Crossing Arms  

# 565
  • София
Ох, като Ви чета и ми става лошо  Crazy Смених двама хомеопати, защото не бях доволна .... сега сме при трети. Това ще е последния, нямаме повече пари за експерименти ...  Не чета темата редовно, нямам време, нито нерви и амбиции да съм №1 и да съм наясно със всичко, което ми поднася живота. Ние се лекуваме с едно лекарство, но има и добавка - зелена ениргия на Аквасорс. Далеч съм от мисълта и да вярвам на 100% на форумски писания, ноооо ... май е достатъчно някой да ти пусне мухата на съмнението. Та настоящата ни хомеопатка е д-р Миронова /София/ - какво ще кажете за нея  Simple Smile
аз пък съм сменила 6 хомеопата докато попадна на читав! Mr. Green

# 566
  • София
Мили майчета и не само такива от този форум, чета ви непрекъснато, изчела съм голяма част от написаното в интернет относно хомеопатията и колкото повече чета, толкова повече ми се иска да лекувам малката си дъщеря с хомеопатия, а и толкова повече ме е страх от нея. Казвам страх, защото преди с лека ръка давах оскилококцинум, цинабсин и мн. др., които ми изписваше личната лекарка, която се води и хомеопат. От няколко месеца не й давам никакви хомеопатични, а я лекувам с алопатични лекарства - познати са ми и знам как действат и какво да очаквам. С риск да ви отегча ще се опитам накратко да ви представя проблема на детето ми. Още от малка - около 2 год. започва да прави отити на лявото ухо - вследствие на задна хрема, с която е почти непрекъснато. Тях ги лекувахме с антибиотик. Тестваха я за алергия - алергична е към плесени. Преди 2 год. в гърления й секрет имаше бета - стрептокок. От тогава два или три пъти в гърлен и носен секрет няма нищо. Личната лекарка много държеше да се ваксинира с Пневмо 23. След няколкомесечен размисъл от моя страна и настояване на Джи пи то, се съгласих да я ваксинира (на 23.08 тази година). Пи и Бронховаксон (по 10 дена - ІХ, Х и ХІ месец). Мислех си, че има ефект, защото на 2 пъти я боля ухо (веднъж ляво, веднъж дясно) и се разминахме без антибиотик - с нурофен, отипакс и капки за нос с антибиотик и кортикостероид?!, но ми се иска, много ми се иска да я лекувам с хомеопатия. Когато беше на 4 г. (сега сме почти на 6 г.) ходихме при една хомеопатка, много препоръчвана във форумите, но нямаше никакво подобрение и все си стигахме да антибиотика. Моля Ви, да ми изпратите на лични, хомеопатите, при които се лекувате Вие - основно се обръщам към лавандер,  мече и др. които пишат основно тук, и към александър, ако смята, че  може да ми помогне да отгледам една по-здравичка госпожица. Само да уточня, че горе-долу до сега е пила по около 1-2 пъти антибиотик на година и боледува основно, когато ходи на градина. Последната 1 година предотвратявам пиенето на антибиотик, като й капя капки за нос - с антибиотик, а понякога и с кортикостероид (по предписание на лекар). Предварително ви благодаря и продължавам да ви следя в темичката.

# 567
  • в матрицата
Мила etti, само едно ще ти кажа - Докато ваксинираш, няма да имаш здраво дете. Звучи гадно и крайно,  но е истина, и всеки уважаващ себе си хомеопат ще ти го каже  Peace

# 568
  • Пловдив
Това последното хич не ми хареса-за капките с кортикостероид  Shocked Това нещо е толкова Опасно. Naughty Казвам го,защото съм свидетел/без да те стряскам/ как една приятелка лежа доста дълго в болница след "успешно" лечение именно с такива.После...дали да продължа...за малко да окуцее Tired Ходи с патерици,защото Кортикост.  и е "изял" ставната тъкан.Щяха да и слагат дори изкуствена става...А момичето е само на 30.

Мила,спри да даваш всичко и дано някой ти препоръча хомеопат Peace Но се приготви с това,че когато се лекуваш с хом. забравяш за всякакви др.добавки и лекарства като капки за нос,напр.

п.п. А и ваксина за капак...Лошо!!!
Успех! Peace

# 569
  • София
Благодря ти Тан! Знам за кортикостероидите и именно затова искам, докато е малка да променя тотално начините на лечението й. Имам и голяма дъщеря - сега е на 22 год., която беше с астма - колко безсънни нощи съм имала с нея, защото тогава - преди 15 години лечението беше само едно - инжекции кортикостероид при спазъм и флексотид - за 1 година, заради който бях изчела де що има издадена литература за кортикостероидите и подлудих всичките си приятели и близки роднини(брат ми и снаха ми) - доктори да ми обясняват, но това е друга тема. Дано допринесем децата ни да са по-здравички.

Общи условия

Активация на акаунт