Октомврийско слънце вкъщи грее-бебче в люлка се люлее!

• 34 446
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета благодаря на всички за поздравите ние вчера голямо празнуване му ударихме след заведението в което Катерина празнуваше с приятелки се понесохме вкъщи с две приятелски семейства Дарина не искаше да спи и се бях хвърлила в приключение ту в нейната стая ту при гостите една ракия не можах да изпия като хората  Mr. Green но пък за сметка на тома Дари спа цяла нощ изпусна всички хранения аз да ви питам започнах да е храня през 4часа ама дали не е рано да разреждам часовете  newsm78
Мринова добре дошла при нас
Звездичкова стиснати палчета и от мен хайде до края на деня да се похвалиш Hug

# 211
Здравейте и от нас Simple Smile имаме си два броя баби на гости и нямам мн време за писане вчера и днеска.
да ви кажа ММ вчера ходи да регистрира Ивко за бейбибонус в ДМ ,купил Пуфис2 за 18лв(с отстъпката) заедно с подарък дискче.
на касата му дали рекламна чантичка на Ниевеа Бейби  вътре със мостра на Персил сензитив,Едно плюшено меченце синичко на Нивеа,чорапки,една мн готинка кутия на нивеа (за памперси) и мостра на момри кърпи бебешки+брошурка.Много се накефих на подаръчетата,ааа има и лепека БЕБЕ В КОЛТА ! Simple Smile
та така,доволна съм от ДМ Simple Smile

иначе вчера цяяяял ден Ивко почти го проспа,бяхме на разходка с двете баби.

звъннахме на педито,и каза че имал млечница -купихме Дактарин,и сега се мажем 3пъти на ден -ама веднага забелязвам разлика-езичето не е така бяло,както беше.

за сега това от мен,нямам време да изчета,че тия баби.... като си тръгнат,тогава Simple Smile
слънчев ден от нас   bouquet

# 212
Маринова, приевт и тук. То част от чакащите ноември ще се преселим тук Simple Smile

cvm, ако бебка самичка си прави този режим не се притеснявай. Николета понякога яде на 4 понякога на 2 часа. Мисля че до трети месец трудно може да се говори за режим.

# 213
А добър ден! Hug

Съни, много лошо това с мъдреца! Sad И на мен ми цепиха венеца на единия, че страшно се бях подула. Другите ми излязоха без проблем.

Бляккис, много подаръци, браво! На мен ми дадох само мостра на персил и на някакво бебешко мазило на Бейбилов. Sad Направо са ме менали. А за памперсите на Пуфис, на тази цена бяха до вчера. Ние взехме 5 пакета, че при нас вървят като топъл хляб Crazy

Маринова
, добре дошла в нашия отбор!  Hug

Звездичкова, стискам палци за бързо и безпроблемно раждане! Hug

cvm, хубаво сте си изкарили вие! Браво! Simple Smile

Орхидее, аз слагах клеева тинктура - 10 капки в 10 мл физиологичен разтвор по 1 капка в ноздра през 2 часа първия ден и много бързо минаха сополките.

# 214
  • Варна
Пепи, дано бързо се оправи Иво, както и Любчо  Praynig Hug.
Orchidee® , дано не са нещо сериозно тези секрети и бързо да минават.

....
 Чудя се КОГА ли ще почнат да спят повече през нощта, че и ние да се понаспим, че сега ми идва да убия някой направо.  #2gunfire
...
Като тръгнат на детска Simple Smile Това ще ни бъде общ проблем с нощното спане, а както си спях преди това следобе, така сега и следобед не спя винаги. Като е сложи факта, че последния месец и повече от бременността също не съм спала непробудно .... ама май имам вече тренинг с първото дете Simple Smile

Като тръгнат на градина пък започват на сън да преживяват новата емоция  Mr. Green. Няма спокоен сън вече, все ще има някакви тревоги  Wink.

Хайде събужда се Тонино  Simple Smile, пак нямам време да видя снимките и да пиша всичко  Crazy.

Маринова, добре дошла  Hug.

# 215
мелада, много хубаво си изкарахме и най-важното е че Катето е доволна получи много хубави подаръци
 аз мисля да не пропускам хубавото време и да поизлезем успях да направя прическата да сложа малко грим  Mr. Green храним се и излизаме на вън

# 216
Пепи, дано бързо се оправи Иво, както и Любчо  Praynig Hug.
Orchidee® , дано не са нещо сериозно тези секрети и бързо да минават.

....
 Чудя се КОГА ли ще почнат да спят повече през нощта, че и ние да се понаспим, че сега ми идва да убия някой направо.  #2gunfire
...
Като тръгнат на детска Simple Smile Това ще ни бъде общ проблем с нощното спане, а както си спях преди това следобе, така сега и следобед не спя винаги. Като е сложи факта, че последния месец и повече от бременността също не съм спала непробудно .... ама май имам вече тренинг с първото дете Simple Smile

Като тръгнат на градина пък започват на сън да преживяват новата емоция  Mr. Green. Няма спокоен сън вече, все ще има някакви тревоги  Wink.

Хайде събужда се Тонино  Simple Smile, пак нямам време да видя снимките и да пиша всичко  Crazy.

Маринова, добре дошла  Hug.

Ами значи правилно мислех да напиша като станат абитуренти Simple Smile

# 217
anbibian, тези контейнери са като 3 кутийки, които се завъртат и може да се носи само 1, 2 или и 3-те. Най-отгоре има нещо като гърло на бутилка, което също се отвърта и може да се сложи на всяка кутийка. В кутийката слагаш толкова АМ, колкото е за едно хранене - толкова лъжици. Отделно си носиш водата в някакъв съд - примерно термос. Посредством нея се изспива количеството АМ дето е в кутийката директно в шишето за хранене. Кутийките може да се стерилизират и изваряват. Според мен са чудесни за из път.
Иначе АМ четох в една книга, че може да се съхранява до 3 часа в хладилник, но това не е описано на нито една опаковка АМ. Не знам дали от търговски трик, за да върви по повече или формулите вече са по-нетрайни. Аз съм давала до 2 часа АМ след като е приготвено. То се случва много често бебока да го яде 1 час, че яде много бавно, а понякога давам и на почивки и т.н. ДО сега не съм имала проблеми с това, но остане ли повече от 2 часа го хвърлям понеже не смея да го давам. Идеята е, че се замърсява с бактерии или вкисва, но за вкисването не съм много сигурна, а това с бактериите - като че ли ги няма навсякъде. Най-логично ми се струва, че фирмите искат млякото им да върви по-бързо, затова са измислили използването му най-много до час.

Zvezdichkova, пожелавам ти бързо, лесно и успешно раждане и чакаме да се похвалиш.  Peace

мари_84,, дано се оправиш бързо.
Не можах да прегледам всички отговори, но се налага да ставам, че имам малко работа и по-късно пак ще пиша.

# 218
Здравейте!
АХИЛЕЯ а в родилното защо даваха мляко за 2 хранения,или те там от мързел.Търсих на Аптамила дали пише до кога трябва да се изпие,но не пише.И като се отвори кутията май трябваше до месец да се използва,но на Аптамила пак не пише.Че в началото купихме една кутия и отворихме единия пакет ,да не му мине трайността.
МЕЛА 10 капки клеева ми се струват много,май по-малко бяха.Сега ще се поровя.Филипса като се поразсуполиви му давах два дена осцилоконциум сутрин и вечер едно разделено на две.И с Тони мер впръсквах в носито ,после с аспиратора на Маример http://apteka.framar.bg/30016236/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BC% … D0%BD%D0%BE%D1%81 изсмуквах

# 219
  • варна
Здравейте Hug
Аз днес ходих да и пускам изледвания и рано рано направихме една разходка и по добре ,че стана гадно и мрачно.

anbibian специялно питах за съраняването на АМ .По изключение може в хладилник понякога ,но да е е системно защото от това постоянно претопляне не се знае какво тава качеството на млякото.
Моята кърма тотално намаля ,незнам колко изуква малката ,но и давам 60 мл и мало мрънка и аз се се тревожа да не е гладна ,а като и дам 90 повръща всичко на фонтан .
Иначе това нан ни запича и лекарката ни каза да даваме НАН сеситив .

# 220
  • Пловдив
Привет от нас  Hug
Ние сме вънка на двора, бебчо спинка в количката, аз си пия чайче и си цъкам из нета  Grinning Цяла седмица сме вън още след яденето в 12, та чак до 3-3и30  Heart Eyes Дано да има още няколко такива дни  Grinning
Мари, дано да се оправят тия гадни шевове  Hug И на бебчо бързо да му минава  Hug
Пепи, и ти да се оправяш бързо, дечицата също, че аман вече от тез болести  Hug
И ние с милото сме лепнали някакъв стомашен вирус, по-точно той и го предаде явно и на мен, и току притичваме до вц-то  Mr. Green Пих оцет, ама засега ефект няма  newsm78 Някой ако има по-изпитан лек, моля да сподели  Grinning Дано не заразим нещо и Благовест  ooooh!                                       
Звездичкова, стискам палци  Hug
Сега ставам за малко, но ще дойда пак,че да седна най-накрая да разкажа за моето раждане Simple Smile

# 221
Толкова се развълнувах, че сядам зад компютъра, че си разлях чашата с вода на 10 см от разклонителя  Crazy Няма последствия.

Само дето забравих какво щях да пиша. Съвсем съм се изумила, вкъщи ходя с една прическа тип лудата лелка, вече свикнах да се гледам така, но на разходката вчера разбрах, че окончателно съм се олелчила след като едновременно с майка възкликнах "Аууу, кръста ти е гол!", когато Ники се провеси на лоста  Tired Много бързо се изнервям, после се изнервям, че се изнервам и толкова се нагорещявам от нерви, че мога да избухна. Добре , че едни добри хорица един хубав ден объркаха къщите и потърсиха вкъщи съседа - почукаха на вратата и след като никой не им отговори натиснаха бравата да проверят отключено ли е  Twisted Evil Оставих Стела, отворих вратата ииииии @№$№@!$№$!№@$№@$№!%$№%$€ си излях каквото имах. Жалко, че не наминават всеки ден  Mr. Green

Денят преди да отидем на консултация мъжът ми трябваше да купи памперси (Либеро, де), но забравил Twisted Evil От 7 вечерта до другия ден разполагаме с 2 броя. Запазих ги за сутринта и сложих от многократните, на които все се каня, но заради опита с Ники - сменях ги на макс 30 мин до час - всеки път опикани, перях до матрак. Имам сто броя сигурно, отчаяно исках да успея, но не се получи. Оказа се, че с момиченцата се получава и дори не мокрят гащичките. Проблемът е, че Стела се буди, когато са мокри - не само с памучни, а и с еднократни - сменям на ден по 15 броя минимум, през нощта се буди не толкова да яде, колкото да й сменя пеленката. А с памучните се усеща много и след като сменях като луда памучни пеленки цяла нощ и  почти не спах накрая си викам майната му, ще сложа единия памперс за да поспя малко, ако ще да отидем наакани при педиатърката  Whistling И тъкмо я слагам в леглото съвсееем внимателно, да не вземе да се събуди, че вече не издържам и се изпъвам с доволна усмивка в леглото - мъжът ми скача, поглежда ме и - Айде, влизай да се къпеш!  И аз - ама аз тъкмо щях да спя  Mr. Green
Та така, резултата е, че сме на памучни пеленки и сменям и пера като луда, но съм много щастлива  Mr. Green

Като излзох от банята, пък, мъжът ми влиза в стаята докато се обличам, оглежда ме и възкликва: ти вече почти нямаш шкембе! Ще правим секс коооолкото си искаме!  Mr. Green Миличкият ми, аз шкембе може да нямам, но имам глава  Mr. Green

Инка  Hug Обаче ти се губиш по-често и за по-дълго  Naughty
Съни, благодаря! Аз разглеждах снимките оня ден. Алина има много кокетно излъчване, изглежда много ... женствена (ако може така да се каже)
И Миа на Смуси е прекрасна. Всички, разбира се, но разглеждах набързо и само тях си спомням сега Embarassed

Всички болни да се оправят  Hug

# 222
  • Варна
galia.ko, на кутията на Аптамила пише да се дава до 1 час след приготвянето, а отворения пакет да се използва до 3 седмици, след като се отвори  Rolling Eyes. При смесено хранене е много трудно, поне на мен, защото в началото правехме АМ, той сучеше повече от час и аз не го давах, защото ме беше страх. Сега го кърмя, после или го нося и правя адаптето с една ръка или го оставям да реве докато стане  Rolling Eyes. Докато не ми се наложи да правя АМ си мислех, че с него е лесна работа, а кърменето е изтощително. Сега съм на обратното мнение  Naughty, това миене и стерилизиране ме побърква просто  Crazy. Иначе за разходки слагам дозата в шишето, откъдето ще храня и гореща вода в термобокс, като стане време за хранене е с нормална температура. Въобще не съм много прецизна в меренето на дозата  Embarassed. Но в това по- студеното време гледам да го храня на топло, защото не ми се съблича навън.
Вчера не съм давала добавка повече от 24 часа  newsm44. На храненето в 13 часа изсука 110 мл от едната гърда, а после изцедих 80 мл от двете  #Crazy. Обаче сега на обяд изпи 60 мл добавка. Въобще няма никаква логика в това, което се случва  ooooh!. Вече започнах да се примирявам със смесеното хранене, моля се поне да не откаже да суче  Praynig, защото алтернативните на шишето начини на хранене не ме привличат  Crossing Arms .
Снощи Боби поиска да опита млякото на бебето, давах от изцедената кърма  Crazy, сипах му в една чашка, пийна една глътка и после надигна веднага водата. Попитах го хареса ли ти, а той отговори да, но изобщо нямаше такъв вид  hahaha и неискаше повече.

# 223
Снощи Боби поиска да опита млякото на бебето, давах от изцедената кърма  Crazy, сипах му в една чашка, пийна една глътка и после надигна веднага водата. Попитах го хареса ли ти, а той отговори да, но изобщо нямаше такъв вид  hahaha и неискаше повече.

Joy

На мен Ники ми каза - Мамо, не искам това бебе да те хапе така за шкембето! - а го кърмих до преди 3-4 месеца  Crazy Нищо не помни.

# 224
  • Пловдив
Наканих се най-накрая и аз да разкажа как мина раждането при мен   Grinning
Терминът ми беше в събота на 8 и уговорката с лекарката, която щеше да ме изражда беше, ако не съм родила, в понеделник сутринта да отивам към болницата. Аз още в неделя вечерта имах контракции, бяха силнички, но не бяха регулярни  newsm78 Даже се изкъпах и приготвих, ама реших, че ще чакам до сутринта...Цяла нощ почти не съм мигнала, на всяка контракция се будех. И така, на сутринта отиваме с милото в болницата и докторицата вика направо да ме приемат. Настаниха ме в патологична и зачах за преглед  Rolling Eyes След прегледа - 1см разкритие, водите наред, ииии продължаваме да чакаме  Grinning Контракциите намаляха  Rolling Eyes Към 9 вечерта вече ги засичам, че са на 5 мин и отивам пак да ме прегледат. Повярвайте ми, по-гаден преглед през живота си не съм имала  #Crazy Тоя доктор направо ми извади червата  #2gunfire Вече съм с 3см, следва клизма и т.н... През това време аз почвам да звъня на докторката, с която имах уговорка - отговор никакъв  #Crazy Звънаях сигурно 20 пъти, нищо... Както и да е, отивам вече в предродилна. Там бяхме 4-5 момичета  Mr. Green Калабалък голям  Mr. Green Часовете вече ми се губят... Почват мъки цяяяяла нощ. Много ме беше страх дали няма да викам, ама забравих за всичко и отпуснах душата. Виках си, пъшках си, хич не ми дремеше  Joy Контракциите почнаха да стават непоносими. В 6 сутринта вече им се молех да ми слагат система и добре, че чуха молитвите ми  Grinning Към 7 се сменят екипите, в карайна сметка и мойта докторица се появява, ама аз казах, че не искам да я виждам даже  Mr. Green Изсипват се и една камара стажанти. Ама добре, че бяха те да ми казват как да напъвам, че иначе не знам... Спукаха ми водите и ме зарязаха и отидоха едно друго момиче да израждат, пък аз вече иамх напъни  Shocked Дойде имоя ред, едвам стигнах до родилна, метнах се аз и почнах да напъвам. Докторката(с която имах уговока)ми скочи 2-3 пъти на корема и бебчо проплака в 8и10 Heart Eyes Камък ми падна от сърцето като го чух  ooooh!, че накрая тоновете нещо се загубиха, пък той бил с увита пъпна връв човека... На докторката нищо не казах, даже не я потърсих после, ама тя просто не заслужаваше нищо, предвид и оправданието, което даде за невдигането на телефона... Ииии тогава дойде най-големия кошмар - шиенето  ooooh! Беше по-гадно от всички контракции взети заедно  Mr. Green Закърпиха ме и ме оставиха с чувала пясък на шкембето да чакам  Mr. Green След час-два ме закараха в стаята и ми дадоха бебчо Heart Eyes В този момент забравих всички болки и бях сигурна, че всяка една мъка си е заслужавала! Няма по-хубаво нещо от това да станеш майка!  Heart Eyes Сега с всеки изминал ден все повече и повече заобичвам моето съкровище и се чудя как до сега съм живяла без тази любов... Само да ми минат шевовете съм готова и за второ  Grinning
Стана доста дълго, дано не съм ви отегчила  Grinning

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 19:05 от Seengirl

Общи условия

Активация на акаунт