Октомврийско слънце вкъщи грее-бебче в люлка се люлее!

• 35 184
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро мили мами  Hug
Влизам с може би последна щъркелова новина  Heart Eyes
На 06.11 в 23.50 нашата мила Hubellena е родила своята малка принцеса Анджелина, тежи 3 300 гр. и е висока 50 см, да и е жива и здрава малката бонбонка, да радва всички около себе си, да има прекрасно и безгрижно детство, а мама бързо да се възстановява   bouquet  Hug

Целувки на мама Дони  Heart Eyes Hug

# 421
Ееее, прекрасни новини!
Да са ни живи и здрави Калоян и Анджелина! Да растат хубави и палави деца, да радват мама и тати! Да греят винаги (като тези упорити слънчеви дни в късна есен) и да бъдат много щастливи!!!

# 422
  • Варна
Честито на мама Hubellena ! Да и е жива и здрава принцесата, да и носи само радост и поводи за гордост!   bouquet
Честит Калоян на Звездичкова ! Да и е жив и здрав и стане голям и силен мъж!   bouquet
Честит имен ден и на всички именици! Живи и здрави, весели и засмяни!   bouquet
Аз днес съм в очакване Емил Чолаков да не ме излъже отново, че да можем да си направим една разходка...  Laughing Дано и вятъра от последните дни не се връща, че аман....  ooooh!  
Да попитам аз кой какво ползва за подсичане... Все така зачервено ни е дупето, а със Судокрема никакъв ефект. Педиатърката уж каза, че това изобщо не е подсичане, било мнооого леко.. ама все ми е неспокойно и ми се иска да го няма...   Confused По този повод да ви разсмея с едно изказване на ММ.
Цитирам: "нали е дупе, не е ли нормално да е зачервено" .....  Joy Сякаш сме маймунка!   Joy

# 423
Честит Калоян на Звездичкова и Анджелина на Hubellena  bouquet  bouquetДа са ви живи и здрави и само радост да ви носят!!!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес, а те не са малко Laughing

Бях писала , че си търся ортопед за Варна, но никой не се включи - освен Зелда де HugВчера звънях в Майчин дом за Живков - прегледът е 54лв. и записват за след 21.11.Звънях и на Гилев при него е 30лв. и има свободни часове от днес за утре Grinning Днес ще му звъня пак и утре мислим да прескочим до Варна.

Днес го дават слънчево, но при нас още не е.Дано да изгрее слънчо и да му се порадваме като за последно Sad

Приятен ден  bouquet

# 424
Добро утро!
Честити бебоци на Звездичкова и Хубелена  bouquet

Ние с Юлия вчера се разходихме до моята работа, да я запозная с колегите. Те много я харесаха и казаха,че приличала на двумесечно бебе Laughing А мен ме похвалиха,че съм изглеждала като "надрусана с диазепам'-демек, много спокойна съм изглеждала и даже очите ми излъчвали спокойствие Flutter

Петкова, тъй като между 5 и 9ч. не бях сменяла памперса на Юлия (много ми се спеше), а пък тя ака като за световно, тази сутрин забелязах,че има зачервено подсечено петно на дупето. намазах го с една мостра на Мустела Стелатриа, за дупе и сега очаквам резултат. иначе я къпем пак с мостричка на Мустела Стелатопия и сме много доволни. ама много са скъпи точно тези серии на Мустела. хрумна ми,че може да отидеш в някоя по-голяма аптека, да споделиш проблема и да помолиш за мострички (в едни тубички са и като количество не е никак малко)-все пак на никого не е приятно да дава пари за нещо, което може и да не свърши работа Peace

гледам,че има мами,които още не извеждат бебоците-я, не се тормозете,моля ви!на Юлия първата разходка беше, когато беше на 10 дни. от тогава се е случвало и по 2-3 часа да сме навън, че и на ресторантче е ходила 2-3 пъти. аз смело я кърмя навън и не си го слагам на сърце-няма по-полезно от чистия въздух не само за бебето,ами и за майката Peace хайде, възползвайте се от последните слънчеви дни, че от вдругиден го дават на стане 5 градуса дневна температура!

# 425
Здравейте! Честити ни нови бебчета!  Hug
Да докладвам и аз, ние сме на АМ - Аптамил НА, но от няколко дни се запекохме доста, в началото не беше така, но сега доста съм притеснена, може би ще се наложи да сменим храната въпреки, че въобще не ми се иска. Ако някой има подобен проблем нека сподели!
Къпането е 21-22 часа, преди последното ядене, през нощта се буди към 1,30 и после към 5 часа /когато е спокоен де.../
Но това с чая ще го пробваме, Ахилеа благодаря!
През деня предимно спи в шезлонга и той като Симеончо много обича вибрацията. В креватчето хич не обича да спи. Само нощем!
За ремането и аз гледам да туширам нещата, но вече го хващам че понякога започва да реве само, за да го гушна и сега не знам как да процедирам.

# 426

Здравейте и от мен!

Честито на Звездичкова и Хубелена!   bouquet

Благодаря на мамите за координатите на ортопедите. Вчера бяхме при Алексиев и той ни постави диагноза тортиколис. Ако някой се интересува: http://www.pumpelina.eu/index.php?option=com_content&view=ar … id=16&lang=bg

Днес имаме записан час при кинезитерапевт, но мислим да отидем и при друг ортопед за второ мнение, въпреки, че имам доверие на доктор Алексиев. Обясни ни, че са необходими много упражнения и масажи, за да се оправи Дари и да не се стига до операция. Дано да се оправи малката ми рожбичка. Praynig Не стига това, но Дари е настинала, има сополки и запушен нос, както и разстройство. Ох, много му се насъбра на това детенце.  Cry Чувствам се много зле. Извинявайте, че ви натоварих с моите проблеми.

# 427
  • Пловдив
Честит Калоян на мама Звездичкова    bouquet Да стане голям силен мъж и много да радва мама,тате и батко  Hug
Честита Анджелина на мама Хубелена   bouquet Да е красива и известна като адашката си Джоли и да си намери мъж като Брад Пит като порасне  Mr. Green
Май вече целият отбор сме с бебчета в ръце  Heart Eyes  Hug
Пепи, дано Ивчо се оправи вече изцяло  Hug И аз вече мисля за погачата и почнаха да ме подпитват за подаръци...  newsm78 Ще ни подарят шезлонг, смятам и активна гимнастика да си поискам... Други идеи нямам, ако някой сподели ще е супер  Party А вече ни подариха космонавт и едно много сладко якенце със заешки ушички  Crazy
За разходките - аз извеждам Благовест от 8 ден, първите няколко пъти по 10-20 мин. Последните няколко слънчеви сме вън от 11 до 15  Crazy
Днес обаче не знам дали ще излезем, слънце няма и леко подухва  newsm78 Ще решим след яденето в 12  Simple Smile
Хубав ден от мен  Hug

# 428
Да са ни живи и здрави Калоян и Анджелина и много радости да носят    bouquet
Ия пожелавам ви да се разминете само с масажи и упражнения  Hug

# 429
И най-дългоочакваните октомврийчета се появиха-да са живи и здрави Калоян и Анджелина!!!!!!

Моята буба от днес си откри ухото и голямо мачкане пада,и косата ми страда от скубане,но нея поне я вързах Joy Joy Joy.Освен лента на главичката да й сложа да не си дърпа ушлето.

Мислех днес да излизам,малко облачно но поне не духа вятър,то пък асансьор нямаме #2gunfire #2gunfire #2gunfireЗа първи път изведох пламена на балотожа т.е.на 13 ден.Горе -долу по 2 часа сме навън.

Мадам Х ,мног са сладки близначките.Каката помага ли?Още ли сте в Ст.Загора?
Тази вечер ММ е на работа и за първи път сами ще се къпим.Добре,че баткото помага за малката а  и самичък се справя в банята  bathВсе ще оцелеем Laughing

Ия*,имате стиснати палчета и дано се оправи Дари само с масажи и упражнения Praynig Praynig Praynig

# 430
  • Пловдив
 Честито момиченце на  Хубелена   bouquet Да е живо и здраво. Да папка и да слушка много

Честит малък мъж на Звездичкова  Hug Да радва много мама и тати

Петкова за подсичане аз ползвам кремче на Мустела. Бях писала,че съм много доволна , за няколко дни и дупето на Борислав се оправи, а беше много зачервено чак обелено и кръвчица имаше.Пробвай, може и с мострички, мисля,че ще останеш доволна.

Деси Енчева , да те питам за чая от салвия какво количество се пие? Аз се чудя и може и да започна да пия, ти колко дни го пи? Много ми се втвърдяват гърдите и постоянно текат, особено вечер като заспя и след 3 час се събуждам мокра, особено дясната ми гърда, както беше писала ти бебето като суче от нея и се дави,та се чудя какво да правя вече  newsm78Пък и болки имам

За разходките - ние само веднъж сме се разхождали до сега. При нас е малко сложно,че в новото жилище още не са ни пуснали асансьора и е ми е много сложно по тези стълби. Дано скоро го оправят,че не знам какво ще правя- бебето ли да нося,количка ли да свалям.

Ставам,че моя малък мъж се събуди и ще иска да папка Mr. Green

# 431
  • варна
здравейте  bouquet
Честити бебчета на Звездичкова и Хубелена  bouquet много да ги слушкат и радват Hug

И на мен така ми се излиза ..ама времето кофти ми се вижда ,а казаха че ще има слънце #Cussing out
Пък и при нас е една сложнаааа.. живеем в къща на 2 етаж с външни стълби които са много тесни и стръмни , и когато ще излизам трябва да свалям количката на части защото тежи и накрая бебето...дълга и широка.

И ние сигурно ще сменяме АМ -за 2 път ,но ще изчакам докторката да видим в петък какво ще каже .Много се напъва това дете като ака пък как пръцкаааа...оле меле .
Баща и каза ,че и ако голяма така прави никой няма да я вземе  Joy
За подсичането мажете с дефламол -много помага
fifi_0421 и аз се чудех същото ,но все пак виждаме какво изяждат.

Аз първо кърмя и като видя че спира да гълта бързо я махам и давам шишето.
Правя и по 60 или 90 ,но 90 много рядко изяжда .В повечето случай като направя 90 и хвърлям 30-40 мл.

# 432
# 433
С предишния си пост исках да честитя принцеса Анджелина на мама Хубелена!!! Simple Smile Simple Smile Simple SmileДа и е жива и здрава и много радсот да носи на цялото семейство!!!

За кремчето против подсичане-Кали не е подсечена, да чукам на дърво, но аз при всяка смяна на памперс превантивно я мажа с крем против подсичане Бочко. Доволна съм.

Ия- стискам ти палци Дари да се оправи само с масажи Praynig Praynig Praynig

# 434
Калиопа, пробвай първо със 100-150мл. чай.за 2-3 дни,ако няма подобрение, вземи по 200мл. дневно. за 4-5 дни трябва да се оправят нещата.междувременно недй много да цедиш,че допълнително се стимулираш така Peace

мименцето, бебето ти може би спира да преглъща,понеже си почива и чака да слезне следващата порция кърма Wink ако си решила да кърмиш,най-добрата стратегия е да го оставиш само да пусне гърдата Peace

Общи условия

Активация на акаунт